Witam,buszowalam po forum,czytalam rozne tematy,ale jeden nie daje mi spokoju...
usuniecie ciazy, aborcja, gwalty-ciaza.
Potpiacie kobiety za usuwanie ciazy, ja sama nie wypowiem sie co o tym mysle.
Mama troje dzieci i gdybym zaszla w ciaze - ciezko by bylo, ale coz zycie wazniejsze..
Chodzi mi o to ze, zamiast potepiac kobiety usowajace ciaze z powodow w/w nie lepiej byloby zboczencom, gwalcicielom i tym podobnym obciac przyrodzenie, oczywiscie jesli juz taki trafilby do wiezienia to przez wyrok sadu, normalnie chirurdzy usowaliby zle uzywana czesc ciala... Mysle ze tacy zboczency baliby sie bardziej obciecia narzadu niz odsiadki, bo posiedza pare lat wyjda na wolnosc i dalej beda krzywdzic ludzi, a pózniej te biedne kobiety dziewczyny...ktore w taki sposob zaszly w ciaze, sa krytykowane za usuniecie ciazy, bo mimo, ze to gwalt, mimo ze kobieta cierpi, to i tak czuje sie jak smiec-ale co z tym dzieckiem poczetym, przeciez ono mimo ze poczete w taki sposob, zasluguje by zyc.. Wiec czy nie lepiej by bylo obcinac zboczencom czlonka,o ile lepiej na swiecie by bylo... Mam nadzieje ze, kiedys takie czasy nastana i kary beda odpowiednie do zbrodni-a nie tak jak teraz - karmi sie takich zwyrodnialcow, spia sobie w cieplych lózeczkach i obmyslaja plan kogo skrzywdza jak wyjda na wolnosc.
Ortografia! Interpunkcja! Wielkie litery! Składnia! Edytowałam Twój post tylko na tyle, aby dał się przeczytać. Korzystaj, proszę, ze słownika... Mod.Vinnga