W góry czy nad morze?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » W góry czy nad morze??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: W góry czy nad morze??

Co wolicie góry czy morze??
Ja osobiście wolę wyjazd nad morzę ale mój chłopak wręcz odwrotnie woli góry. Przy nim nauczyłam się kochać góry

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W góry czy nad morze??

ja byłam z moim skarbem i tu, i tu i powiem ci szczerze, ale to może sto razy bardziejj mi się w górach podobało, może dlatego, że gdy byliśmy nad Bałtykiem to pogoda niezbyt dopisywała.
poza tym ja jestem aktywna osobą , lubię spędzać czas aktywnie, więc chodzenie górskimi szlakami sprawiało mi nie lada przyjemność smile

3

wole góry, był czas że w ciągu roku bywałam tam po 10 razy,nie robiło to dla mnie różnicy czy jade na tydzień czy dwa dnie,poprostu wyrywałam się tam w każdej wolnej chwili. co do morza to mam złe wspomnienia. wybrałam się na wakacje nad morze z chłopakiem. wziełam fajne ciuszki,wszystkie bluzeczki na ramiączkach,miniuweczki itp.  a co było! kicha jednym słowem,może i było ciepło ale wiało jak cholera że nawet papierosa sobie nie mogłam zapalić w spokoju. chodziłam w bluzie chłopaka i dresach bo ten wiatr powował takie zimno mimo wysokiej temperatury. nie weszłam ani razu do wody! i teraz jezeli chodzi o wakacje to wybieram jeziora,często jeżdrze nad jezioro białe. plus wyjazdu nad morze to taki że mam astme i czułam się tam niesamowicie dobrze,żadnego kaszelku,żadnego uczulenia nic kompletnie nic. wieczorami wzdłuż plaży chodziliśmy kilometrami i nigdy inhalatora nie użyłam.

4

Najlepiej połączyć jedno z drugim;]
Polecam Chorwacje, gdzie morze prawie łączy się z górskim szlakami;)
Jeden dzień w góry...nastepny odpoczynek wśród pieknych plaż;)

http://img232.imageshack.us/img232/8167/chorwacjaqz9.jpg http://img70.imageshack.us/img70/60/chorwacja2oz4.png

5

Wole góry . Ale morze też by mogło być

6

Ja chyba wolę morze. A właściwie to ocean. Ale najlepiej jak jest i to i to jak to ktoś wyżej trafnie zauważył smile

7

Zdecydowanie wolę góry, bo uwielbiam wędrówki szlakami, zdobywanie nowych szczytów no i te widoki i zmęczenie... smile
Nad morze mogę jechać na weekend. Te zachody słońca, spacery po plaży, szum morza. Jednak później zaczynam się nudzić. W górach nie nudzę się nigdy. big_smile

8

uwielbiam i morze i gory ;-)
jednak w zimie wole góry. na snowboard itp. w lecie wole morze. na wiosne lubię gory. to zalezy od nastroju mojego chyba. bo lubie i gory i morze.

9

morze, morze, morze! big_smile

10

a ja chyba to i to, daaawno nigdzie nie bylam, wiec gdzekolwiek bym nie pojechala, to i tak bym sie cieszyla smile
ale jesli gory- to raczej w lato- bo nie umiem jezdzic na nartach, poza tym nie lubie zimy. A w lato chetnie poszwedalabym sie po gorach smile

11

Góry otaczają mnie na co dzień...więc morze? A precyzyjniej to jednak jeziora, nad morzem zimno;p

12

Zdecydowanie morze,szum fal,piaszczysta plaża,wspaniałe zachody slońca.......to lubię najbardziej smile

13

Morze , morze i jeszcze raz morze...Do gór mam blisko , a morski klimat niesamowicie mi odpowiada ....nie tylko na moje zszargane drogi oddechowe smile

14

Ja pokochałam góry smile Uwielbiam wycieczki, marsz jakimś szlakiem i tą satysfakcję kiedy zdobędzie się kolejny szczyt górski smile Wtedy zmęczenie nie ma znaczenia smile A widoki zapierają dech w piersiach smile
Od czasu do czasu lubię też pochlapać się w morzu smile Np. w Morzu Czarnym albo Śródziemnym smile Nad naszym morzem byłam wiele lat temu i wspominam ten pobyt bardzo miło.

15

Lubię miejsca spokojne,najlepiej gdy niedaleko jest woda,las.Takie malownicze tereny uspakajają mnie,relaksują,wyciszają.

16

Góry, góry i jeszcze raz góry! Ta adrenalina, ten pot, te zmęczenie, ta radość po dotarciu na miejsce. I widoki... Mnie to dodaje wielkiego powera.

17

Ja zdecydowanie wolę morze bo nigdy nie byłam w górach , mieszkam nad morzem i uwielbiam to świeże powietrze !!!!! Kocham morze!!!

18

Ja tez uwielbiam góry ...a szczegolnie Tatry.......

19

morze.... zdecydowanie tak smile

20

Mieszkam blisko gór, więc częściej bywam w górach niż nad morzem, ale uwielbiam morze. Od lat jeźdżę prawie co roku. Nasz Bałtyk jest zimnym morzem i te wiatry...ale go lubię. Zdecydowanie bardziej lubię cieplejsze morza a byłam nad śródziemnym, egejskim i adriatykiem. Tyle, ze woda o wiele bardziej słona niż w naszym hmm a teraz będę nad morzem czerwonym i jestem ciekawa, czy mi się spodoba.
A jeśli chodzi o góry to lubię pochodzić troszkę po górach. Jakimś wytrawnym piechurem nie jestem, ale troszkę pochodzić nie zaszkodzi. I te piękne widoki...

21

ja wolę morze...mimo że mieszkam w Trojmieście to i tak wolę wygrzewać się na plaży i wskoczyć do morza....ale niestety nie ma co się oszukiwać pogoda w Polsce coraz bardziej jest kapryśna i mimo ze mam do morza 10 min samochodem to byłam na plaży może latem z 5 razy;);) oczywiscie spacery po molo czy bulwarze zdarzaja sie czesciej...bo gdzie indziej isc na spacer w Gdyni;P ale mimo wszystko morze..... w góry można jechać raz na jakis czas...;) Chyba żeby połączyć jak zaproponowała sueno6 ......

osobiście mi się marzy wygrzewanie na plaży w Turcji, Egipcie czy Hiszpani z reszta wszedzie gdzie będzie ok 30 stopni i otwarty bar all exculisive ---- raj na ziemi;);-)

22

GÓRY!!!!!:))

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » W góry czy nad morze??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024