Hej. Chciałam się was zapytać jakie znacie sale zabaw, place zabaw bądź inne miejsca, w których można fajnie spędzić czas z dzieckiem;)
Ja już sporo rzeczy w Warszawie odwiedziłam, ale chciałabym poznać również wasz typy, bo nie mam takiego swojego ulubionego miejsca;)
A dzisiaj taka niekorzystna pogoda to może dacie mi pomysł, by go jakoś fajnie spędzić. Wymyślić i tak coś muszę;)
1 2011-10-07 09:45:12 Ostatnio edytowany przez natali_m (2011-10-07 09:45:53)
Mnóstwo jest tego...
Byłam: Kolorado na ul. Konarskiego - sala zabaw, atuty to: sporo atrakcji, sporo przestrzeni, nieograniczony czas zabawy. Dorośli oczywiście bezpłatnie.
W każdym centrum handlowym (prawie) masz również tego typu atrakcje. Dodatkowym plusem jest to, że można tam dziecko zostawić
Nie wiem czy byłaś już w Inca Play w Blue City. My tam chodzimy regularnie . Można tam albo bawić się razem z dzieckiem albo zostawić oczywiście starsze a samemu iść na zakupy
. Oprócz samej sali która jest naprawdę super i ma wiele fajnych atrakcji, często w weekendy organizują tam zajęcia dla dzieci.. Ja sobie zaglądam na ich stronę internetową żeby wiedzieć kiedy szczególnie warto zaprowadzić tam syna.
Zobacz sobie zdjęcia sali na ich stronie oraz jakie zajęcia czy zabawy będą w który weekend
http://www.incaplay.pl/
My się wybieramy niedługo na zabawę na halloweenową
Fit&miś na ul. Arkuszowej
Dzieci małych nie mam, ale tak po sąsiedzku widzę tłumy radosnych dzieciaków tam się bawiących.
mają stronę www
Cześć
Polecam Sale zabaw dla dzieci Smykuś, ul. zwoleńska 68 Warszawa-Międzylesie
Skomplikowany labirynt, dużo miejsca, czysto, ładnie i tanio, można zorganizować urodziny, mikołajki, halloween i inne imprezy na miejscu albo u klienta.
Dużo zabawek, wielki basen z kulkami (ulubiony mojego synka) i pyszna kawa - to akurat moja ulubiona część
Warto odwiedzić
6 2012-11-06 20:59:49 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 20:15:29)
hej,ze znanych mi sal zabaw dla dzieci najbardziej odpowiada mi spam, to miejsce przyjazne dzieciom,dwie sale,jedna dla dzieci młodszych od 2 do 6 lat i dla starszych od 7 do 12 lat. to jest bardzo fajne rozwiązanie bo w innych salach tego rozgraniczenia nie ma i te starsze tratują młodsze dzieci. wiem bo widziałam różne historie w innych salach. moje dzieci najbardziej polubiły spam ze względu na różnorodność zabaw,a ostatnio odkryły i polubily kręgle:)
7 2012-11-15 20:02:13 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 20:15:48)
my też byliśmy już w kilku tych salkach o których piszecie i rzeczywiście w spam było bardzo fajnie, szczególnie że my dorośli mogliśmy produktywnie spędzic czas grając w kręgle, podczas gdy dzieci szalały w kulkach ciekawe czy będą organizowac w tym roku Mikołajki:)
Świetny plac zabaw dla dzieci znajdziesz również w Konstruktor przy Zwoleńskiej w Warszawie ! Wiele zestawów, dla dziewczynek, dla chłopców, dla małych i dużych klientów . Każdy znajdzie tu coś dla siebie.