Sala zabaw w Warszawie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Sala zabaw w Warszawie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez natali_m (2011-10-07 09:45:53)

Temat: Sala zabaw w Warszawie

Hej. Chciałam się was zapytać jakie znacie sale zabaw, place zabaw bądź inne miejsca, w których można fajnie spędzić czas z dzieckiem;)
Ja już sporo rzeczy w Warszawie odwiedziłam, ale chciałabym poznać również wasz typy, bo nie mam takiego swojego ulubionego miejsca;)
A dzisiaj taka niekorzystna pogoda to może dacie mi pomysł, by go jakoś fajnie spędzić. Wymyślić i tak coś muszę;)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sala zabaw w Warszawie

Mnóstwo jest tego...
Byłam: Kolorado na ul. Konarskiego - sala zabaw, atuty to: sporo atrakcji, sporo przestrzeni, nieograniczony czas zabawy. Dorośli oczywiście bezpłatnie.
W każdym centrum handlowym (prawie) masz również tego typu atrakcje. Dodatkowym plusem jest to, że można tam dziecko zostawić smile

3

Nie wiem czy byłaś już w Inca Play w Blue City. My tam chodzimy regularnie smile. Można tam albo bawić się razem z dzieckiem albo zostawić oczywiście starsze a samemu iść na zakupy smile. Oprócz samej sali która jest naprawdę super i ma wiele fajnych atrakcji, często w weekendy organizują tam zajęcia dla dzieci.. Ja sobie zaglądam na ich stronę internetową żeby wiedzieć kiedy szczególnie warto zaprowadzić tam syna.
Zobacz sobie zdjęcia sali na ich stronie oraz jakie zajęcia czy zabawy będą w który weekend smile
http://www.incaplay.pl/
My się wybieramy niedługo na zabawę na halloweenową  smile

4

Fit&miś na ul. Arkuszowej

Dzieci małych nie mam, ale tak po sąsiedzku widzę tłumy radosnych dzieciaków tam się bawiących.

mają stronę www smile

5

Cześć
Polecam Sale zabaw dla dzieci Smykuś, ul. zwoleńska 68 Warszawa-Międzylesie
Skomplikowany labirynt, dużo miejsca, czysto, ładnie i tanio, można zorganizować urodziny, mikołajki, halloween i inne imprezy na miejscu albo u klienta.
Dużo zabawek, wielki basen z kulkami (ulubiony mojego synka) i pyszna kawa - to akurat moja ulubiona część smile
Warto odwiedzić

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 20:15:29)

hej,ze znanych mi sal zabaw dla dzieci najbardziej odpowiada mi spam, to miejsce przyjazne dzieciom,dwie sale,jedna dla dzieci młodszych od 2 do 6 lat i dla starszych od 7 do 12 lat. to jest bardzo fajne rozwiązanie bo w innych salach tego rozgraniczenia nie ma i te starsze tratują młodsze dzieci. wiem bo widziałam różne historie w innych salach. moje dzieci najbardziej polubiły spam ze względu na różnorodność zabaw,a ostatnio odkryły i polubily kręgle:)

7 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-15 20:15:48)

my też byliśmy już w kilku tych salkach o których piszecie i rzeczywiście w spam było bardzo fajnie, szczególnie że my dorośli mogliśmy produktywnie spędzic czas grając w kręgle, podczas gdy dzieci szalały w kulkach smile ciekawe czy będą organizowac w tym roku Mikołajki:)

8

Świetny plac zabaw dla dzieci znajdziesz również w Konstruktor przy Zwoleńskiej w Warszawie ! Wiele zestawów, dla dziewczynek, dla chłopców, dla małych i dużych klientów . Każdy znajdzie tu coś dla siebie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Sala zabaw w Warszawie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024