mój były zdradza swoją dziewczynę ze mną. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój były zdradza swoją dziewczynę ze mną.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: mój były zdradza swoją dziewczynę ze mną.

witam was,mam na imię Ania mam 20 lat . pewnego dnia poznałam pewnego chłopaka który nazywa się Adam zaczęliśmy ze sobą być wytrzymaliśmy ze sobą rok i parę miesięcy,wiele się wydarzyło przez ten czas wzloty ,upadki,powroty,nienawiść do obojga,samobójstwa itp . Zerwałam z nim w kwietniu ponieważ poznałam pewnego chłopaka i z nim byłam ,i w tym samym czasie on znalazł swoją obecną Martynę . Dziś spotkaliśmy się bo miał mi podać spodnie i tak zaczęliśmy gadać ja się nachyliłam i on zaczął mnie całować powiedział że mnie pragnie ,pożąda i nie tylko . Uprawialiśmy sex . Jego dziewczyna o tym nie wie , on nie ma zamiaru jej tego powiedzieć co mam zrobić ? ja chcę do niego wrócić bo go kocham i on mi powiedział że on mnie też kocha ale ją też . Powiedzcie mi co o tym myślicie ,dlaczego on tak zrobił ? Czy on nie jest szczęśliwy z obecną partnerką że kochał się ze mną ? Proszę o odpowiedzi ponieważ jestem roztrzęsiona nie wiem co robić .. Co o tym myśleć

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez _pinezka_ (2011-10-07 00:22:33)

Odp: mój były zdradza swoją dziewczynę ze mną.

Hmm myślę,że wykorzystał sytuację. Dawno cię nie widział, hormony zaszalały, nie myślał wtedy o swojej dziewczynie tylko o tym jakie sygnały wysyła jego ciało- czyli chcę Cię tu i teraz. I dostał czego chciał, pora wrócić do normalnego życia i do swojej dziewczyny. Mówi, że kocha was obydwie? No coś musi Ci powiedzieć, żeby w razie czego znów mogła się powtórzyć taka seksualna przygoda z Tobą w roli głównej.

Powiem Ci jak będzie. Będzie nadal ze swoją dziewczyną a Ty będziesz tą drugą. Będzie Cię mamił pięknymi słowami, mówił, że mu zależy ale nie wie która z was wybrać, Ty będziesz cierpieć i przywiązywać się coraz bardziej a on będzie nadal żył sobie w wygodnym dla siebie trójkącie. Zastanów się czy taka rola Ci odpowiada.

Chcesz do niego wrócić? Więc postaw sprawę jasno niech wybiera Ty albo ona. Zobaczymy co wtedy powie...

3 Ostatnio edytowany przez P&P (2011-10-07 13:20:42)

E no, nie ma co. Jakby to powiedziec, zeby Cie nie obrazic, a jednoczesnie wyrazic szczera opinie. Moze tak- to, ze jest to Twoj BYLY chlopak, nie obowiazuje Cie do tego, zebys przy pierwszej okazji uprawiala z nim seks. A juz Ci tlumacze dlaczego:
1. To czyni Cie niezwykle naiwna wlasnie przez to, ze myslisz, ze jak do niego wrocisz to on nie bedzie mial tendencji do zdradzania CIEBIE ze swoja eks (obecnie ze swoja dziewczyna). Bo widac ze chlopak ma "sentyment" do swoich bylych, tym bardziej, ze jak mowil- "kocha" was obie, czyli SWOJA DZIEWCZYNE tez,
2. Przyczyniasz sie do rozpadu zwiazku (fakt- i tak juz bezsensownego, bo co to za zwiazek). Moja 80letnia ciocia powiedzialaby- jestes kochanica.
3. Nie wiem, czy jest szczesliwy z obecna ziewczyna, ale na pewno jest szczesliwy z tego, ze moze sobie isc w kazdej chwili do ktorej mu sie spodoba.

A do tego jeszcze trzeba dodac cos malym druczkiem- powyzsze punkty odwoluja sie do sytuacji, kiedy on faktycznie bedzie chcial wrocic i to zrobi, a nie skonczy sie na glupim obiecywaniu, zeby tylko zaciagnac Cie znowu do lozka. Ale na to zbytnio bym nie liczyla.

4

Dlaczego on tak zrobił? Wazniejsze jest to, dlaczego Ty tak zrobiłaś.
Są dziewczyny z zasadami i są dziewczyny....łatwe. Zastanów się do której kategorii należysz.

5

Bije naiwnoscia i łatwością z Twojej strony. Po co ci to? Po co ci facet który jest nieuczciwy fałszywy i nie ma zasad?? Po co lazlas z nim do lozkA?

6

Pohamuj się!! Następnym razem zastanów się przed dodaniem kolejnego postu.
Zapoznaj się z regulaminem forum.
Moderatorka-apoteoza

7

Dziewczyny mają rację. Jeśli chcesz z nim być, to najpierw zastanów się, czy warto? Znowu będą płacze, rozstania, nienawiść, samobójstwa (?) i inne, które przytoczyłaś w swoim poście. Pomyśl też, że do tego mogą dojść zdrady- skoro tak łatwo przyszło mu zdradzenie swojej dziewczyny, to łatwo może będzie zdradzić Ciebie.
Poza tym pomyśl w co się pakujesz, chcesz rozbić związek? Chociaż w sumie gdybym była na miejscu tej dziewczyny, to chyba wolałabym wiedzieć, żeby nie tracić czasu na takiego bydlaka.
Znając życie ta sytuacja się powtórzy, a Ty nic nie zrobisz. On nadal będzie mówił, że Cię kocha, bo wie, że pójdziesz z nim do łóżka

8

Post poniżej poziomu forum.
Moderatorka-apoteoza

9

Rozumiem, że temat wzbudza emocje, ale proszę o kulturalne wypowiedzi, bo niektóre z Was się trochę zapędziły w wyrażaniu swojej opinii.
Moderatorka-apoteoza

10

oliska napisał/a:

(...) Co o tym myśleć

Masz 20 lat.

Naprawdę nie wiesz, co o tej sytuacji myśleć?

Nie wierzę.

11

Domyślam się co myslisz, tylko nie chcesz powiedzieć tego głośno....... pytasz o radę? zapomnij, daj sobie spokój, nie roztrzasaj tematu, zakończ znajomość. Wiem, że moje rady do niczego się nie przydadzą, bo pewnie momet i sytuacja się powtórzy.....

12

Jak wiadomo z historii faceci lubią mieć swoje haremy i tu właśnie taki mini harem ma Ciebie i swoją dziewczynę czego chcieć więcej ???Tylko zastanów się czy taki układ Ci odpowiada? Potem  z nim sobie wyjaśnij i niech ci powie jakie jest jego stanowisko, tylko nie gódź się bycie 3 w związku bo będziesz cierpieć ,a faceta i tak nie będzie obchodziło co czujesz.Ważne będzie tylko to kiedy może sobie ulżyć w potrzebie przemyśl chcesz tak być traktowana?Pogadaj niech ci powie co on o tej sytuacji myśli ?Bo mi wydaje się że chciał sprawdzić czy dalej masz do niego słabość i ma odpowiedź zrób wszystko aby nie wykorzystywał tej słabości bo z tego nic tylko cierpienie będzie

13

jeśli Go kochasz to po co od niego odeszłaś? jeśli On kocha ciebie to dlaczego pozwolił Ci odejść?........ nie uważasz, że coś tu nie gra? uważasz, że sentymentalny sex jest wyznacznikiem miłości? być może dobrze wam się układało w zyciu seksualnym i stąd ten incydent teraz, ale nie przemawia do mnie jednak fakt, że to bylo z wilekiej miłości....... bo gdyby było, to nie wystąpiłoby wówczas kiedy On oszukuje swoją dziewczynę i ciebie również..... smile. Powodzenia

14

To smutne że faceci nie myślą sad

15

rozjasniacz napisał/a:

To smutne że faceci nie myślą sad

a mam pytanie: czy kobiety, które idą do łóżka z byłym który robi na boku swoja dziewuche myślą?

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mój były zdradza swoją dziewczynę ze mną.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024