Co zrobić by przestać Go kochać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić by przestać Go kochać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 44 ]

Temat: Co zrobić by przestać Go kochać?

Witam.

Byłam w związku z moim chłopakiem prawie 12miesięcy.Poznaliśmy się przez internet.Miłość przyszła dość szybko(może nawet trochę za szybko.)Na początku było jak w bajce.Niewinne spotkania,wielka miłość.Był dość częstym gościem w domu.Choć nie wszyscy z mojego otoczenia Go lubili, to Nam się świetnie układało.Do pewnej chwili...
Kiedyś mnie zawiódł bardzo.!Gdy Go potrzebowałam wolał upić się z kolegami. I od tego wszystko chyba się zaczęło.
Po jakimś tygodniu wpadł na pomysł że udowodni mi że moja "przyjaciółka" nie jest wierna swojemu chłopakowi.
Kupił wino i bez mojej wiedzy i zgody poszedł do Niej...Nie wiem co Oni tam robili.Dowiedziałam się dwa dni po całym zajściu moja"przyjaciółka" się wygadała.Niby wyrzuty sumienia.(Choć nie powiedziała mi o wszystkim.)Spotkali się w środę a mój chłopak napisał mi o tym zajściu w sobotę.Bez żadnego oporu i słowa wyjaśnienia napisał mi że już nie chce być ze mną,że mnie zdradził.Byłam w szoku.Bo nie wiedziałam czy odchodzi do niej czy dlatego że chce być po prostu wolny.Mieszkaliśmy od siebie 20 km.Na drugi dzień pojechałam do Niego by mi wyjaśnił co to wszystko ma znaczyć.Zamiast wyjaśnień zostałam potraktowana jak dziwka.Jak ostania szmata.Choć ja prosiłam i błagałam.Byliśmy wtedy razem przez 9miesięcy.I nadal upierał się że być ze mną nie chce.Po czym wyrzucił mnie z domu tak jak stałam.
Nie umiałam się z tym pogodzić.Jeździłam do Niego by może go przekonać.W ciągu miesiąca byłam u niego chyba ze 7razy i zawsze kończyło się tak samo.Zaciągał mnie do łóżka.I mówił że wróci...Ja po nocach płakałam.W pracy nie umiałam się odnajdywać.Po miesiącu sama sobie zdałam  sprawę,że to nie ma sensu.Po mimo że mnie tak potraktował kochałam Go.Odpuściłam sobie.We walentynki napisał mi smsa czy spróbujemy na nowo.Byłam szczęśliwa.Dziękowałam Bogu że nie muszę już tak cierpieć...Byliśmy razem jeszcze prawie 4miesiące.I moja bajka się skończyła.Pisał i mówił mi że mnie kocha ale i tak pewnego dnia odejdzie  ode mnie nawet jeśli będzie kochał mnie...W maju napisał mi bez słowa wyjaśnienia że być znowu ze mną nie chce.Zrównał mnie z błotem.Nawet spotkać się nie chciał.W ciągu godziny zadecydowałam że wyjeżdżam za granice. I też tak zrobiłam.Od lipca jestem w Anglii ale nie umiem o nim zapomnieć.Planuję powrót do Pl by móc niego walczyć.Mamy po 20 lat a on jest z 16 letnią panna.!:( Ja zawsze stawiałam na naturalność.)O ona to wypacykowana lala.

Co mam zrobić...
Dodam że jakieś trzy tygodnie temu napisała jego panna do mnie że mam dać mu spokój że ona z nim teraz jest...Co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić by przestać Go kochać?

Według mnie daj sobie spokój z tym idiotą... Nawet nie próbuj o niego walczyć, bo jak widać on tego nie docenia i wręcz przeciwnie - robi sobie z tego niezły ubaw. Jesteś fajną dziewczyną i znajdź sobie równie fajnego chłopaka, tyle.

3

Huh... osobiście nie przepadam za niezdecydowanymi facetami - z życia wiem za to jedno jako mężczyzna - jeśli "zależy" - nie ma żadnego tematu, niemożliwe staje się możliwe. Z tego co piszesz jemu nigdy nie zależało - to Tobie zależy - to Ty chcesz rzucać znów wszystko i jeszcze raz wywracać sobie życie do góry nogami. I co chcesz walczyć o zainteresowanie kogoś kto wybrał zamiast Ciebie  - dzieciaka? Wybrał swój poziom - nie jest na tyle dojrzały i ambitny by tworzyć prawdziwy związek... Masz dopiero 20 lat - spokojnie spotkasz kogoś kto będzie zasługiwał na Twoje zainteresowanie, szkoda Twojego czasu na niego.

Pozdrawiam

4

Mysle, ze chyba wystarczajaco duzo razy sama siebie okaleczylas swoim blaganiem, proszeniem. Co z tego ze wrocisz, co z tego, ze bedziesz walczyc. Walczy sie wtedy, kiedy jest nadzieja. Ja mysle, ze Ty juz tej nadzieii nie powinnas miec. Ten chlopak Cie upokorzyl, ja mysle, ze on Cie nie kocha i zwyczajnie Cie nie szanowal. Jesli nie zmienisz decyzji, to istnieje bardzo duze prawdopodobienstwo, ze nie raz, nie dwa jeszcze bede czytac Twoje przykre zwierzenia. Ty jestes pania wlasnego losu a wydaje mi sie ze sama pchasz sie w nieszczescie.

5

Natalia19 - szanuj się trochę! Możesz tak "kochać", oddawać się, być popychadłem i pomocą w jego masturbacji (bo seksem bym tego nie nazywał), ale czy chcesz? Ja się dołączam do ludzi, którzy proponują zapomnieć o tym człowieku. Na pytanie "jak?" niestety nie ma dobrej odpowiedzi. Ale skoro wiesz już, jak Cię traktował, czy naprawdę go kochasz? Takiego właśnie? (Żeby kochać człowieka, trzeba GO ZNAĆ i kochać to, kim on jest. Nie można kochać człowieka starając się NIE DOSTRZEGAĆ, jaki jest, próbując go usprawiedliwiać, ignorować jego cechy itp)

6

A cierp z tej "miłości" jak najdłużej! Jak jesteś na tyle głupia, żeby dać sie upokarzać na każdym kroku i wracać po więcej to cierp ile wlezie. I pamiętaj!! Jak za setnym razem będziesz błagała na kolanach pod jego drzwiami, zeby wrócił i w końcu przyłoży Ci w szczękę to nie zapomnij go przeprosić za to, że go zdenerwowałaś!!
Żal...

7

Natalia19 napisał/a:

(...)Planuję powrót do Pl by móc niego walczyć.(...)

Masz rację.

Walcz!

Walcz z całym światem o swego ukochanego.

Przecież on tak bardzo Cię kocha.

To z miłości do Ciebie, Cię zdradzał.

To z miłości do Ciebie, upokarzał Cię.

To z miłości do Ciebie, wyrzucił Cię z domu.

To z miłości do Ciebie, zaciągnął Cię do łóżka.

To z miłości do Ciebie, zrównał Cię z błotem.

Dobry pan.

Walcz! Jest o kogo.

8

Teraz jestem w sytuacji bez wyjścia chyba.Prawdopodobnie jestem w ciąży:( Nie wiem tego na 100% ale wszystko na to wskazuje.Teraz już nie wiem kompletnie co ja mam zrobić:(

Pomóżcie.!

9

A wiesz chociaż z kim w tej ciązy jesteś?

Masz zrobić:

- badanie krwi i potwierdzić ciąże
- zastanowić się czy chcesz zachować dziecko

Jeżeli jesteś w anglii to aborcja tam jest legalna. To jest tylko informacja, nie namawiam absolutnie do niczego tylko udzielam informacji.

10

Ostatni raz zmieszał Cie z błotem w maju i wtedy postanowiłaś, że wyjedziesz. Skoro w maju sie rozstaliście to z prostych przeliczeń wynika, że jesteś w ciąży ponad 4 miesiące (??????????) Wiem, że zdarzają się sytuacje, że kobieta na początku nie wie, że jest w ciąży, ale chyba nie do tego momentu.   Pomyśl lepiej, czy oby nie starasz się wmówić sobie ciąży, żeby mieć pretekst do powrotu i zeszmacenia się po raz kolejny.
Ten gość ma prawo być z kim chce skoro nie chciał być z Toba to powinnaś to uszanować i dać mu spokój, tym bardzie że masz do czynienia z byle kim.

Dziewczyno pora chyba dojrzeć....

11

Nie próbuję sobie wmówić ciąży.Bo jeśli faktycznie okażę się że  będę miała dziecko to On się o tym nie dowie.Chyba że przypadkiem.Już prawie miesiąc temu coś podejrzewałam.Może to śmieszne ale tyję coraz bardziej.A staram się dużo nie jeść.A  co do aborcji to bym tego nigdy nie zrobiła.A w ciąży naturalnie byłabym z moim byłym chłopakiem.

12

Możesz tyć dzięki zmianie klimatu i jedzenia, możesz mieć nawet ciążę urojoną, powodów może być mnóstwo- co od razu nie oznacza, że niedługo zostaniesz mamą. Samo tycie nie jest dowodem na ciążę

Jakoś nie mogę Cię zrozumieć. Piszesz, że chcesz wrócić do PL, żeby walczyć a za chwilę, że jak będziesz w ciąży to on się o tym nie dowie- zastanów się

Jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to nie możesz ukrywać tego przed ojcem dziecka. On ma prawo o tym wiedzieć bez względu na to jaki jest. Wtedy już nie będziesz mogła mysleć tylko o sobie- Twoje dziecko ma prawo chociaż wiedzieć, że ma ojca ( nikt nie chce mieć w dowodzie wpisane ojciec NN), może kiedys będzie chciało go poznać i mieć z nim kontakt. To, że nie ułożyło się Wam, nie oznacza, że ma na tym cierpieć dziecko.

Skoro już w zeszłym miesiącu podejrzewałaś ciążę, to czemu nie pójdziesz do lekarza?  To już 4 miesiące!!! lekarz musi Cie zbadać. Są tez testy ciążowe, badania krwi...
bardzo niejasna sytuacja

13

niki napisał/a:

Możesz tyć dzięki zmianie klimatu i jedzenia, możesz mieć nawet ciążę urojoną, powodów może być mnóstwo- co od razu nie oznacza, że niedługo zostaniesz mamą. Samo tycie nie jest dowodem na ciążę

Jakoś nie mogę Cię zrozumieć. Piszesz, że chcesz wrócić do PL, żeby walczyć a za chwilę, że jak będziesz w ciąży to on się o tym nie dowie- zastanów się

Jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to nie możesz ukrywać tego przed ojcem dziecka. On ma prawo o tym wiedzieć bez względu na to jaki jest. Wtedy już nie będziesz mogła mysleć tylko o sobie- Twoje dziecko ma prawo chociaż wiedzieć, że ma ojca ( nikt nie chce mieć w dowodzie wpisane ojciec NN), może kiedys będzie chciało go poznać i mieć z nim kontakt. To, że nie ułożyło się Wam, nie oznacza, że ma na tym cierpieć dziecko.

Skoro już w zeszłym miesiącu podejrzewałaś ciążę, to czemu nie pójdziesz do lekarza?  To już 4 miesiące!!! lekarz musi Cie zbadać. Są tez testy ciążowe, badania krwi...
bardzo niejasna sytuacja

Wiem,że jeśli jestem w ciąży powinnam iść do lekarza,albo wykonać test,ale boje sie to zrobić.Ja nie mam pracy i nie mam o ubezpieczenia.Ale nie o to chodzi.Wiem jaka będzie reakcja mojego byłego faceta.Pewnie będzie mi próbował wmówić że może ono nie jest jego.A po co ja mam przez to wszystko przechodzić.

14

Test z krwi to nie jest ogromny koszt. Jeśłi jesteś pewna, że ojcem dziecka byłby on, to nie musisz się martwić. Jeśli nie będzie chciał uznać ojcostwa, to sąd zmusi Go do zrobienia badań.

Jeśłi naprawdę nie chcesz przez to wszystko przechodzić, to zapomnij o tym człowieku. Możesz urodzić dziecko tam, ale powiadomić Go powinnaś, że został ojcem.

Tak czy inaczej jak narazie życzę Ci siły, żebyś nie starała się walczyć o coś, co nie ma sensu
wiem, że nie powinnam tak pisać, ale życzę Ci, żeby to tycie nie okazało się ciążą w Twojej sytuacji
Postaraj się zrobić badania- wtedy będziesz miała pewność

15

O matko... jak a Ty głupia jesteś... Od miesiąca podejrzewasz ciążę, wyliczyłaś, że jeśli to prawda to jesteś w 4 miesiącu to na test ciążowy nie trzeba mieć ubezpieczenia, wiesz?! A odkładając sprawdzenie nie sprawisz, że problem zniknie... W jakim Ty kraju w ogóle jesteś? Uganda? Boszzz nóż się w kieszeni otwiera...

16

Natalia19 napisał/a:

Wiem,że jeśli jestem w ciąży powinnam iść do lekarza,albo wykonać test,ale boje sie to zrobić.(...)A po co ja mam przez to wszystko przechodzić.

Po co masz przez to przechodzić?

Jeśli jesteś w ciąży, to Twym obowiązkiem jest zadbać o dziecko.
Od pierwszych chwil.
Sprawdzić, czy jego rozwój przebiega prawidłowo, czy niczego mu nie potrzeba.
Po to się idzie do lekarza podejrzewając ciążę.

Ty jednak wolisz schować głowę w piasek. Metoda strusia, którą zastosowałaś, jest najgorszą. Również dla Ciebie.

17

Wielokropek napisał/a:
Natalia19 napisał/a:

Wiem,że jeśli jestem w ciąży powinnam iść do lekarza,albo wykonać test,ale boje sie to zrobić.(...)A po co ja mam przez to wszystko przechodzić.

Od pierwszych chwil.

Ty jednak wolisz schować głowę w piasek. Metoda strusia, którą zastosowałaś, jest najgorszą. Również dla Ciebie.

Jej chodziło raczej, że po co ma przez to wszystko przechodzić czyli nie chce mówić potencjalnemu ojcu o dziecku.
Dla mnie to wszystko patologia...

18

Teo napisał/a:
Wielokropek napisał/a:
Natalia19 napisał/a:

Od pierwszych chwil.

Jej chodziło raczej, że po co ma przez to wszystko przechodzić czyli nie chce mówić potencjalnemu ojcu o dziecku.
Dla mnie to wszystko patologia...

A ja udałam, że tego nie zrozumiałam. tongue
I napisałam to, co wydawało mi się ważniejszym. Zołza jestem, i dobrze mi z tym.

19

dziwczyno ,czy ten facet tak ci usiadł na mÓzgu ,ścisnął nogami  ,że  nie posiadasz  mozliwosci rozsadnego myslenia?

kobieto-opanuj sie-nad czym ty sobie gdybasz?

wiedziałaś co gdzie sie pcha ,żeby dzieci były!a teraz walisz takie pierdoły ze sie boisz test  zrobić?

nie masz pracy  ,a jesteś na obczyżnie ,czy tam Bog jeden wie gdzie ?

o czym ty myślisz?

od momentu jak  sobie "usiadłaś"-jesteś ODPOWIEDZIALNA za KONSEKWENCJE kazdego ruchu;

jesli sprowadzasz kogos na ten swiat  to jest to twoj  zasrany interes ,żeby zacząc myślec głową a nie dooopą!

zadne dzieciątko nie pcha sie na ten swiat,sami je powolujemy;

trzeba było MYŚLEĆ wczesniej , a nie teraz  takie  farmazony wciskać  sobie i innym;

ocknij sie i przestań myśleć tylko o sobie

zycie to nie bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to walka wręcz -na ringu

a o tym prostaku , bez  ambicji i zasad,osadzonego na "pewnej końcówce swojego ciała" zapomnij-zawalcz o siebie i swoją wartość;
podnieś sie  ,bo już taaaaaaaaak  nisko upadłaś....

20

Natalia19 napisał/a:

Już prawie miesiąc temu coś podejrzewałam..

Załamujesz mnie dziewczyno... Prawie miesiąc temu coś podejrzewałaś i co nic z tym nie zrobiłaś??!!Każdy sygnał oznaczający ciąże to sygnał do działania - czyli test ciążowy/krwi/ wizyta u lekarza itp. A Ty siedzisz i czekasz aż co?? W TV poinformują, że jednak jestes czy nie jesteś??

Natalia19 napisał/a:

.Bo jeśli faktycznie okażę się że  będę miała dziecko to On się o tym nie dowie.Chyba że przypadkiem

Tak unoś się jeszcze wielkim honorem...

Wiesz co, jak dla mnie jesteś nad wyraz niedojrzała. Dobra mogę zrozumieć, ze starałaś się aby Wasz związek przetrwał, aby wszystko wróciło na dawny tor... Ale Ty pozwoliłaś aby on się Tobą pobawił i Ty chcesz walczyć - trochę dziecinne... Jak również nie mówienie mu o ewentualnym dziecku... A co dasz radę wychować je? A co jeśli maluszek zapyta o tatę? A co jeśli będzie trudna sytuacja, maleństwo bedzie miało grupe krwi tatusia (scenariuszy wiele)... Ale OK bywa o tak w życiu.

21

O tym nie mówieniu tatusiowi to już bym jej tak nie dręczyła. Jej wola, a nikt nie gwarantuje jej, że łatwiej jej będzie dziecko wychowywać jak tatuś będzie o nim wiedział. Owszem, są alimenty, ale jak trudno je czasem wyciągnąć to każdy wie, potem walki o dziecko i inne podłe zagrywki. Jeżeli dziewczyna siedzi w Anglii to musi koniecznie sprawdzić czy jest w ciąży i zgłosić się do opieki społecznej wtedy dostanie pełną opiekę i fundusze jako samotna matka z dzieckiem. Anglia to wspaniały kraj pod tym względem.

22

Mam wrażenie,że co nie którzy zrobili ze mnie niedojrzałą gówniarę!
Owszem to że nie zareagowałam od razu świadczy o mojej niedojrzałości,ale nie jedna dziewczyna gdyby była na moim miejscu bała by się.Nie boję się tyle zostać mamą ale tego że to będzie jego dziecko.Nie chce by moje dziecko miało takiego tatusia.Staram się dbać o siebie zażywam witaminy, a w najbliższym czasie wykonam test.

Uwierzcie mi to nie jest takie łatwe.Innym łatwiej jest tylko pisać i przyglądać się z boczku i oceniać innych.

23

Natalia19 napisał/a:

A przepraszam, 19 lat to taka dojrzała cyfra, tak? Dodając zachowanie: płaszczenie się przed chłopakiem, na siłe zmuszanie do związku, upokarzanie się, dupodajstwo za marną obietnice powrotu, to nie jest gówniarstwo?? AA!! I jeszcze! Podejrzewanie ciąży i strach przed wykonaniem testu...
To, że nie chcesz, żeby Twój były był ojcem dziecka to już, niestety za późno by o tym myśleć.
Dlaczego "w najbliższym czasie" wykonasz test, a nie dzisiaj??? Dziewucho!! Jeżeli jesteś w ciaży to jesteś odpowiedzialna za Twoje dziecko!! I cała ta szopka, zaklinanie i odkładanie na później bardzo źle może wpłynąć na jego rozwój!! Będąc w ciąży nie można ot tak sobie witamin łykać, bo trzeba wiedzieć jakie i ile! Inaczej zrobisz krzywdę dziecku i sobie.
I ty chcesz nie być brana za gówniarę?? TO DOROŚNIJ!

24

Natalia19 napisał/a:

Mam wrażenie,że co nie którzy zrobili ze mnie niedojrzałą gówniarę!(...)

Przeczytałam uważnie wszystkie posty. Nikt poza Tobą nie użył takich słów.
Co więcej, w następnym zdaniu napisałaś (pogrubiłam czcionkę):

Natalia19 napisał/a:

(...)Owszem to że nie zareagowałam od razu świadczy o mojej niedojrzałości(...)

Grunt to konsekwencja.

A dalej napisałaś tak:

Natalia19 napisał/a:

(...)nie jedna dziewczyna gdyby była na moim miejscu bała by się.Nie boję się tyle zostać mamą ale tego że to będzie jego dziecko.Nie chce by moje dziecko miało takiego tatusia.(...)

Niejedna dziewczyna, gdyby była na Twoim miejscu nie chcąc, by jej dziecko miało "takiego tatusia", nie idzie z "takim mężczyzną" do łóżka. Niejedna dziewczyna wie, że ciąża jest efektem współżycia bez zabezpieczenia. Niezależnie od "jakości" partnera seksualnego.

25

Dziewczyny nie martwcie sie jest duzo Chlopakow/Facetów dla ktorych liczy sie tylko jego Dziewczyna/Zona....wiem cos o tym

26

Natalia19 napisał/a:

Owszem to że nie zareagowałam od razu świadczy o mojej niedojrzałości,ale nie jedna dziewczyna gdyby była na moim miejscu bała by się.Nie boję się tyle zostać mamą ale tego że to będzie jego dziecko.Nie chce by moje dziecko miało takiego tatusia.Staram się dbać o siebie zażywam witaminy, a w najbliższym czasie wykonam test.

Uwierzcie mi to nie jest takie łatwe.Innym łatwiej jest tylko pisać i przyglądać się z boczku i oceniać innych.

Słuchaj my stoimy z boku i przyglądamy się Twojej historii tak jak Ty ją nam przedstawiłaś. Gdybyś to Ty przeczytała opowieść obcej Ci dziewczyny zareagowałabyś podobnie (nie tak samo zaznaczam, a podobnie). Owszem może i nie jedna bała by się, ale na pewno żadna nie czekałaby tak długo na wykonanie testu (ponad miesiąc!!)... Przecież to nie boli, nie jest to czyn karalny... A im dłużej zwlekasz tym gorzej... Witaminy - a skąd wiesz dokładnie jakie masz zażywać? Na google znalazłaś taką informację? Może i tam potwierdzili Twoją ciąże? Nikt normalny tak nie postępuje...
Co do takiego tatusia - trzeba było wcześniej pomyśleć zanim poszłaś z nim do łóżka...

Twoje myślenie właśnie oraz postępowanie jest bardzo równe niedojrzałej gówniary...

27

Nie wiek świadczy o dojrzałości,a sposób postępowania.

Ok!Nie byłam zbyt dojrzała,ale nikt nie ma prawa mnie osądzać.
Test wykonany!

28

Natalia19 napisał/a:

Ok!Nie byłam zbyt dojrzała,ale nikt nie ma prawa mnie osądzać.
Test wykonany!

Mądrze powiedziane - postępowanie... Co do osądu nie bede się wypowiadać - każdy odbiera to inaczej... No to skoro test wykonany chyba wiesz co dalej

29

Tak wiem co dalej.I dziękuje bardzo za wszystkie komentarze.

30

Natalia19 napisał/a:

Nooo, zgadza się... Twoje pozostawia wiele do życzenia.

I co? Jesteś w ciąży?

31

Natalia19 napisał/a:

Nie wiek świadczy o dojrzałości,a sposób postępowania.(...)

Święte słowa.

32

Teo napisał/a:
Natalia19 napisał/a:

Nooo, zgadza się... Twoje pozostawia wiele do życzenia.

I co? Jesteś w ciąży?

Zgadzam się też z Tobą,ale to moja sprawa.

33

Noale jesteś w tej ciąży, czy nie?

34

Tak.

35

Natalia19 napisał/a:

Tak.

O, to gratuluję smile Teraz należy wziąć się w garść i zadbać o człowieka, który będzie kochał Cię bezwarunkowo do końca życia smile Powodzenia!

36

Natalia19,
trzymam kciuki za Ciebie i Twe mądre decyzje. smile

Jeśli potrzebujesz jakiejś rady, czy "odgadania się" - pisz.

37

Wielokropek napisał/a:

Natalia19,
trzymam kciuki za Ciebie i Twe mądre decyzje. smile

Jeśli potrzebujesz jakiejś rady, czy "odgadania się" - pisz.

Dziękuje!

Mam więcej siły teraz jak nigdy!

38

"Wiszenie w próżni", brak decyzji odbiera energię.

Po decyzji jest niezwykła mobilizacja. Jak u Ciebie. smile

39

Długo się nie nacieszyłam wiadomością że jestem w ciąży i tym że zostanę mamą:(

40

Współczuję bardzo i przytulam Cię.

41

Natalia19 napisał/a:

Długo się nie nacieszyłam wiadomością że jestem w ciąży i tym że zostanę mamą:(

Bardzo mi przykro, naprawdę. Tak czasem w życiu bywa. Trzymaj się cieplutko.

42

Witam
Czy może ktos mi powiedziec jak sie odkochać, zapomnieć i to jak najszybciej dopóki nie jest jeszcze za póżno..
Od 2 lat jestem za granica. poznalam faceta, on jest mlodszy ode mnie. Od okolo 5 miesiecy spotykamy sie. zaczela sie bardzo niewinnie od rozmowy gdzies na korytarzu. mila rozmowa usmiech., zaczelismy pisac do siebie. zaczelismy sie spotykac. podobal mi sie od zawsze, ja jemu zresztą tez.nikt o nas nie wie, ani mój maz, ani jego dziewczyna. sypiamy ze soba od 4 miesiecy. na moje nieszczescie zakochalam sie w nim po uszy. gdy powiedzalam mu, ze cos do miego czuje usłyszałam.." i myslisz, że ja mam inaczej". czasami wydaje mi sie, ze on czuje do mnie to samo, ale wiem , ze ani on  nie zostawi swojej dziewczyny, ani ja nie mam tyle odwagi zeby odejsc od meza.
wiem , ze najlepiej byloby zakonczec ten zwiazek jak najszybciej. to nie ma przyszlosci, ani sensu. nie moge go unikac ponieważ mieszkamy w jednym miejscu. wiec widzimy sie prawie codziennie. wiem tez , ze nie moge dluzej tego ciagnac.
blagam moze ktos wie jak sie z tego wyplatac dopóki nie jest za póżno....

43

Moim zdaniem powinnaś dać sobie spokój, jeżeli nie szanuje Cię teraz to co będzie później? Wystarczająco dużo już sie nacierpiałaś. Nie ma nic złego w walce o ukochaną osobę czasami nawet trzeba walczyć ale tzreba też wiedzieć kiedy ta walka ma sens, ja go tu nie widzę. Skoro woli wytapetowaną lalunię to niech sobie z nią będzie a Ty na pewno znajdziesz kogoś kto Cię uszczęśliwi. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.pozdr.

Posty [ 44 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić by przestać Go kochać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024