Papużki nierozłączki, które czeka półroczna rozłąka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Papużki nierozłączki, które czeka półroczna rozłąka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Papużki nierozłączki, które czeka półroczna rozłąka

Witam. Mam 20 lat, tak samo jak mój chłopak. Jesteśmy ze sobą półtora roku i bardzo sie kochamy. Widujemy sie codziennie, nie zadzyla nam się rozłąka dłuższa niż 2 dni... A jednak czeka nas cos gorszego. Moj chłopak wyjeżdża na drugi kraniec polski na szkolenie do policji, które portwa pół roku. Jak przetrwac tak długi okres czasu, by w związku nic sie nie popsuło? Przez ten okres czasu pewnie bedziemy mieli pare kazji na spotkania, lecz watpie, by byly wiecej niz raz w miesiacu. Jesteśmy przyzwyczajeni do ciagłęgo kontaktu, wiec bedzie nam bardzo trudno. Proszę o rady, przydadzą się...
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Papużki nierozłączki, które czeka półroczna rozłąka

myslę, ze to bedzie dla Was dobra próba.. bedziecie mieli okazję potesknic, zobaczyc czego wam najbardziej brakuje wink mysle, ze jesli naprawde sie kochacie to ta rozłaka jescze bardziej scementuje was smile a o kontakt  sie nie bój.. są telefony, maile, skype smile a mozna przeciez wyslac tradycyjny list wink staroświeckie ale jakie miłe wink pol roku szybko minie.. uwierz.. bedzie dobrze wink

3

Dzięki za pocieszenie, mam nadzieje, że będzie tak jak napisałaś wink

4

Spokojnie, mamy XXI wiek, nie musisz czekać do spotkania. Codziennie możecie rozmawiać na Skypie wink

5

Witam napewno dasz sobie rade ja jestem w rozlace juz 8 miesiecy i widuje sie z misiem raz w miesiacu

6

A ja jestem w związku 2 lata z czego półtora roku w rozłące bo moj Misio wyjeżdzał do pracy, ale wracał po miesiącu, dwóch, sześciu. We wrześniu mi się oświadczył i znów pojechał tym razem na 2 i obiecał, że to już koniec z wyjazdami. Takze będzie dobrze, jeśli się kogoś naprawdę kocha, to wszystko się wytrzyma.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Papużki nierozłączki, które czeka półroczna rozłąka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024