Witam moje drogie! Chciałabym w punktach wymienic pare przykladow zachowan chlopaka i prosze o opinie czy jego zachowanie wskazuje na to ze jest zakochany? czy to po prostu playboy ktory chce tylko rozkochac dziewczyne?
1. Ciągle na mnie patrzył, gdy ja patrzylam on odwracal głowę...
2. Mowi mi często komplementy
3. Gdy powiedzialam mu ze potrzebuje wiecej czasu na to zeby przemyslec czy to ma sens i ze narazie mowie nie, na drugi dzien jego przyjaciele chodzili do mnie i mowili zebym dala mu szanse bo on sie zakochal...on zrywal mi kwiatki i patrzyl prosto w oczy
4. Przychodzil i przytulal sie
5. Raz gdy przechodzilam obok niego i siedzial z innymi osobami mowil do nich ze lamie mu serce
6. Gdy dalam mu szanse i zaczelismy sie spotykac raz poprosil czy moze zostac na noc, uprzedzil ze nic nie zrobi bez mojej zgody i tak bylo....byl grzeczny, objal mnie i spalismy, rano jak sie obudzilam( on myslal ze nadal spie) glaskal mnie po wlosach i mowil : tak bardzo cie kocham....
7. Brala mnie choroba i musialam zostac w domu a w tym czasie wszyscy szli na impreze bo jego brat chcial uczcic dostanie sie na studia...kazalam mu isc jednak beze mnie...na to on powiedzial ze woli byc ze mna i poszlismy do domu ogladac film, potem zostal na noc ale znowu tylko spalismy
8. Ktos puscil pewna plotke i ja bez zastanowienia uwierzylam obcym nie jemu...powiedzialam ze koniec,on sie strasznie upil i przychodzil do mnie ciagle krzyczac ze mnie kocha a dla mnie to nic nie znaczy....
Nie wiem jak mam to rozumiec....Myslicie ze mozna az tak grac i udawac?