zakochany? czy tylko bawiacy sie uczuciami? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » zakochany? czy tylko bawiacy sie uczuciami?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: zakochany? czy tylko bawiacy sie uczuciami?

Witam moje drogie! Chciałabym w punktach wymienic pare przykladow zachowan chlopaka i prosze o opinie czy jego zachowanie wskazuje na to ze jest zakochany? czy to po prostu playboy ktory chce tylko rozkochac dziewczyne?
1. Ciągle na mnie patrzył, gdy ja patrzylam on odwracal głowę...
2. Mowi mi często komplementy
3. Gdy powiedzialam mu ze potrzebuje wiecej czasu na to zeby przemyslec czy to ma sens i ze narazie mowie nie, na drugi dzien jego przyjaciele chodzili do mnie i mowili zebym dala mu szanse bo on sie zakochal...on zrywal mi kwiatki i patrzyl prosto w oczy
4. Przychodzil i przytulal sie
5. Raz gdy przechodzilam obok niego i siedzial z innymi osobami mowil do nich ze lamie mu serce
6. Gdy dalam mu szanse i zaczelismy sie spotykac raz poprosil czy moze zostac na noc, uprzedzil ze nic nie zrobi bez mojej zgody i tak bylo....byl grzeczny, objal mnie i spalismy, rano jak sie obudzilam( on myslal ze nadal spie) glaskal mnie po wlosach i mowil : tak bardzo cie kocham....
7. Brala mnie choroba i musialam zostac w domu a w tym czasie wszyscy szli na impreze bo jego brat chcial uczcic dostanie sie na studia...kazalam mu isc jednak beze mnie...na to on powiedzial ze woli byc ze mna i poszlismy do domu ogladac film, potem zostal na noc ale znowu tylko spalismy
8. Ktos puscil pewna plotke i ja bez zastanowienia uwierzylam obcym nie jemu...powiedzialam ze koniec,on sie strasznie upil i przychodzil do mnie ciagle krzyczac ze mnie kocha a dla mnie to  nic nie znaczy....

Nie wiem jak mam to rozumiec....Myslicie ze mozna az tak grac  i udawac?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakochany? czy tylko bawiacy sie uczuciami?

Witaj:-)
Zastanawia mnie zachowanie tegoż chłopaka no bo na przykład piszesz w punkcie jeden że on na Ciebie patrzy ciągle no spoko to by nawet moglo wskazywać że mu się podobasz i dlatego tak patrzy no ale gdy ty na niego patrzysz odwraca głowę?! dziwne nie uważasz? to tak jakby kłucilo się z sobą albo się przestraszył albo celowo odwracał od wzrok żeby uniknąć kontaktu. Dalej komplementy są jak najbardziej O.K i to wskazywałoby na to że jest O.K-ej. Nie wiem co myśleć o podpunkcie trzecim mm.... czy to aby nie desperat?kolegów o to prosi żeby załatwili mu u Ciebie względy No NIE!!! i jak zrobisz zaufasz kolegom czy jemu? też powinien jakoś sam zareagować na Twoją odmowe jeśli mu zalezy no choćby postatać się to zrozumieć i np.:dać ci więcej czasu do namysłu. Dalej przytualanie calowanie... zakochanie itd. tak robią własnie zakochane pary. Dalej to co napisane w punkcie piatym: a może to laluś, który zgrywa się przed innymi. Nie wiem nie oceniam zrób to za mnie. Moja droga Wyznał Ci miłość!! to napewno znaczy że jest w Tobie zakochany czego Ty jeszcze chcesz?;-) Punkt siódmy nie odnosi się moim zdaniem do niczego. A plota dotyczyła czego? Jeśli był w stanie nietrzeżwości może to oznaczać że zabrakłoby mu odwagi żeby przyjśc do Ciebie i ci to powiedzieć na trzeżwo! Zastanów się sama i jeszce raz dokładnie wszystko przemyśl. Ja tego człowieka przeciesz nie znam więc trudno jest mi cokolwiek o tej sprawie powiedzieć. Powodzenia

3

Dziękuje za odpowiedz smile
Milo ze sa osoby ktore wiedza po co czlowiek pisze na forum i mowia swoje zdanie.
Juz tlumacze plotke ( choc w niej byla prawda)
Otoz pewien chlopak ogladal zdjecia w jego komputerze i byly tam zdjecia z pewna dziewczyna z ktora sie przytulal i wgl i powiedzial mi ze on ma dziewczyne bo widzial zdjecia i ma dowod.
Ja mu to powiedzialam i jednoczesnie nie dalam dojsc do slowa (taki juz moj charakter),przez caly dzien sie nie odzywalam do niego, potem przyszedl i zapytal czy mozemy porozmawiac. Powiedzialam mu o co chodzi na co on oswiadczyl ze rozstal sie z nia pol roku temu i to nie aktualne. Od razu kazalam pokazac te zdjecia i byla tam faktycznie data  z tamtego roku....gdy zapytalam czy je usunie? powiedzial ze tak! Usunal i zapytal czy juz dobrze? Wypytalam o imie tej dziewczyny, jak sie poznali i dlaczego sie rozstali? Powiedzial mi cala prawde bo sprawdzilam na n-k i wszystko sie zgadzalo na dodatek miala zdjecia z innym chlopakiem wiec na pewno z nim nie jest.....;)

4

myszon napisał/a:

Dziękuje za odpowiedz smile
Milo ze sa osoby ktore wiedza po co czlowiek pisze na forum i mowia swoje zdanie.
Juz tlumacze plotke ( choc w niej byla prawda)
Otoz pewien chlopak ogladal zdjecia w jego komputerze i byly tam zdjecia z pewna dziewczyna z ktora sie przytulal i wgl i powiedzial mi ze on ma dziewczyne bo widzial zdjecia i ma dowod.
Ja mu to powiedzialam i jednoczesnie nie dalam dojsc do slowa (taki juz moj charakter),przez caly dzien sie nie odzywalam do niego, potem przyszedl i zapytal czy mozemy porozmawiac. Powiedzialam mu o co chodzi na co on oswiadczyl ze rozstal sie z nia pol roku temu i to nie aktualne. Od razu kazalam pokazac te zdjecia i byla tam faktycznie data  z tamtego roku....gdy zapytalam czy je usunie? powiedzial ze tak! Usunal i zapytal czy juz dobrze? Wypytalam o imie tej dziewczyny, jak sie poznali i dlaczego sie rozstali? Powiedzial mi cala prawde bo sprawdzilam na n-k i wszystko sie zgadzalo na dodatek miala zdjecia z innym chlopakiem wiec na pewno z nim nie jest.....;)

Ja uważam, że chłopak jest zakochany a Ty szukasz dziury w całym. Może to Jego uczucie Ciebie przerasta, bo zachowujesz się absurdalnie.

5

noami24 nie jestes pierwsza ktora mi to powiedziala wiec cos w tym musi byc....takie dobitne slowa potrafia czasami  otworzyc oczy...moze powinnam go docenic zamiast miec wieczne pretensje i ciagle robic mu wyrzuty...
Dziękuje! smile

6

myszon napisał/a:

.moze powinnam go docenic zamiast miec wieczne pretensje i ciagle robic mu wyrzuty...
)

To właśnie bym Ci napisała, gdyby nie było tu Twojego posta wink
I rada na przyszłość, zanim uwierzysz w jakąś następną plotkę, zapytaj najpierw osoby, której ona dotyczy czy to prawda, bo przez takie awantury możesz stracić wydaje mi się że naprawdę fajnego chłopaka. A zawsze znajdzie się ktoś ''życzliwy'' co takie plotki będzie rozpuszczał i z uśmiechem na ustach patrzył jak wasz związek upada...
Powodzenia życzę wink

7

Playboy. Nie jest szczery.

8

tak myslisz? pewnie juz mialas z takim do czynienia skoro tak mowisz....

9

Ja bym zaryzykowała i związała się z nim, facetom nie ufa się do końca, ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma. Więc wyluzuj i leć do niego smile Nie czekaj aż inna Ci go sprzątnie sprzed nosa.
P.S ile macie lat?

10

Ja 20, on 22 smile tez tak mysle ze nie probujac nie zyskam wiecej niz probujac i ryzykujac jednoczesnie....nigdy sie nie wie co komu po glowie chodzi. Jeszcze znajac moj charakter nie probujac bede tak samo zla na siebie jak sprobuje i nie wyjdzie wiec jeden diabel tongue

11

Zostaw chłopaka, z takim charakterem złamiesz mu serce.

Potrzebujesz kogoś kto Cię sprowadzi do pionu i powie NIE kiedy trzeba, on tego nie będzie umiał..

"Ja mu to powiedzialam i jednoczesnie nie dalam dojsc do slowa (taki juz moj charakter),przez caly dzien sie nie odzywalam do niego, potem przyszedl i zapytal czy mozemy porozmawiac. Powiedzialam mu o co chodzi na co on oswiadczyl ze rozstal sie z nia pol roku temu i to nie aktualne. Od razu kazalam pokazac te zdjecia i byla tam faktycznie data  z tamtego roku....gdy zapytalam czy je usunie? powiedzial ze tak! Usunal i zapytal czy juz dobrze? Wypytalam o imie tej dziewczyny, jak sie poznali i dlaczego sie rozstali? Powiedzial mi cala prawde bo sprawdzilam na n-k i wszystko sie zgadzalo na dodatek miala zdjecia z innym chlopakiem wiec na pewno z nim nie jest....."

Asertywność -10 ;/

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » zakochany? czy tylko bawiacy sie uczuciami?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024