Jak sprawdzić czy mu zależy....? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawdzić czy mu zależy....?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Jak sprawdzić czy mu zależy....?

Witam smile
Mój problem polega na tym że zależy mi na chłopaku w którym się chyba zakochałam..
No więc tak poznałam go kilka miesięcy temu byliśmy w wirtualu parą... ale... podałam się za kogoś innego... po jakiś 3 miesiącach przyznałam się do wszystkiego powiedział że mi to wybacza bo w końcu zakochał się w moim charakterze i wg a nie w zdj...wszystko było dobrze zaczęliśmy wszystko od nowa... no ok ale po kilku dniach przestał się odzywać... myslałam że po prostu pracuje i nie może ale w weekend też się nie odzywał... nie chciałam być natrętna więc też się nie odzywałam... ale cały czas o nim myślałam przepłakałam mnóstwo nocy bo tęsknilam za rozmowami z nim.... po miesiącu milczenia w dniu kiedy miał urodziny wysłałam mu życzenia... i tak zaczęliśmy znowu pisać coraz lepiej się dogadywalismy nawet powiedział że jestem dla niego kimś więcej... że bardzo  tęsknił ale bał się odezwać[i z tym się wiąże inna historia ale o niej mówić nie bd;)] no więc wracając do tematu było extra codziennie pisaliśmy ze sobą ale pare dni temu przestał się odzywać ;( nie wiem co jest nie tak nawet nie zlożył mi życzeń urodzinowych...
Proszę was o pomoc
czy wg mu na mnie zależy ? już nawet nie mówię o uczuciu tylko w sensie przyjacielskim...

POMOCY NW CO ROBIĆ ;(;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sprawdzić czy mu zależy....?

oszukałaś go,nie zależy mu i nie dziwie się.pewnie zawiódł sie

3

Ehhh... no tak wiem że go oszukałam ale wszystko sobie wyjaśniliśmy... a mi wybaczył....
Jeżeli mu nie zależy to po co mi mówił że jestem dla niego kimś więcej że chce się spotykać i wg....;(

4

Najprościej dowiedzieć się u źródła, czyli zadzwonić (napisać), zapytać o przyczyny milczenia.

5

no niby tak ale jakoś mi tak głupio....

6

Miłość wirtualna... taak... Ale Wy tylko przez net czy smsy też? Jak tylko net to może ma awarię komputera?

7

przez sms'y też...

8

Też miałam taką znajomość, facet odzywał sie potem milczał , potem znów pisał- nie wiedziałam na czym stoje- podobnie jak radzi Wielokropek zapytałam go co o nas myśli i czy o nas mysli, a on na to z tekstem "to TY MNIE SPŁAWIŁAŚ" nie wiem jak to zrobiłam, skoro on nie trzymał kontaktu i był prawie nieuchwytny i nie jestem wcale mądrzejsza niż przedtem, a on nadal mnie zaczepia czy to sms-y czy na GG.
O co mu chodzi nie mam pojecia- taka mądra nie jestem.

9

Hmm może zrób tak że napisz do niego sms nie narzucającego tylko po prostu mówiącego że się o niego martwisz typu"hej. co tam u ciebie słychać dawno nie odzywałeś się mam nadzieje że nic się nie stało". To wg mnie nie jest narzucanie się ale jakby mu zależało to by jednak mimo wszystko pisał

10

Inertnet/sms. Sama wiesz że tam można być każdym. Ty przyznałaś się do kłamstwa, a on może niekoniecznie ma na to ochote.  Może nie jest tym za kogo się podaje. Może jesteś dla niego taką odskocznią od codzienności? (oczywiście nie życzę Ci tego, ale różnie bywa)  Masz go w znajomych na  jakimś portalu internetowym? To mogłoby troche uwierzytelnić go...
Najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się pomysł ''niewazne''. Tylko nie zasypuj go wiadomościami bo to go może wystraszyć i pomyśli że jakaś wariatka wink

I jeszcze jedna BARDZO WAŻNA rada z mojej strony. Jeżeli wszystko się poukłada jak najszybciej przenieś tą znajomość z ''virtual'' do ''real''. Już jesteś przywiązana do niego, a co bd po paru miesiącach? Ja trwałam w takiej znajomości 2lata z przerwami. Zależało mi na tym chłopaku z każdym dniem coraz bardziej, i chociaż wcześniej nie wyobrażałam sobie że mogłabym zaangażować się w taką znajomość, to emocjonalnie bardzo się do niego przywiązałam. Nie udało nam sie niestety spotkać, i chociaż nie mam juz z nim kontaktu od marca, to dalej tęsknie... ;( I nie wiem kiedy mi przejdzie.... sad
Ale Tobię życzę powodzenia;)

11

kurcze tylko jak do niego pisze np. "hej co tam?" to też nie odpisuje...
na pewno to jest on bo mam go na fb i na nk i wierzę mu....
ale dziękuję wam za rady smile

12

Ach...Ach....jakie to piękne, jak sprawdzić czy mu zależy ....

To się po prostu czuje i wie smile

13

no tak ale przecież ja go nie znam AŻ tak dobrze bo w realu się nie poznaliśmy... więc nigdy nie mogę miec pewności czy mu zalezy nawet jak to będę czuła...

14

Masz problem kochana bo widzisz, takie angazowanie sie w virtualna znajomosc jest ryzykowne... nawet w realu kiedy kogos spotkasz to nie masz pewnosci czy ten ktos nie robi Cie w jajo, tym bardziej w virtualu nie masz o tym pojecia. Nie chce Cie straszyc ale moze mu sie znudzilo i szuka sobie innych wrazen..?

15

Może i masz rację...
Tylko że ja czuje że on jest inny... on nie szuka wrażeń bardziej czegoś stałego, jakiegoś wsparcia chce być komuś potrzebny... a może to ja jestem naiwna...

16 Ostatnio edytowany przez jakpodeszczu (2023-10-01 09:55:33)

.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawdzić czy mu zależy....?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024