Dziwny sen - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dziwny sen

Od pewnego czasu powtarza mi sie dziwny sen i za każdym razem jadę samochodem nawet nie wiem czy swoim przez strasznie niestabilny most taki drewniany strasznie się boje bo pod spodem jest rzeka. W końcu przejeżdżam później zawsze w tym samym miejscu zawijam i znajduję się nawet nie wiem kiedy jakby pod jakimś sklepem barem i czekam na kogoś. Nie wiem na kogo ale strasznie tęsknie i mam nadzieje, że przyjdzie ale nigdy ten ktoś nie przychodzi.Zawsze ten sam sen nawet nie wiem jak szukać w senniku co to może oznaczać i dlaczego ciągle mi sie powtarza?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny sen

Witaj:) Samochód zazwyczaj interpretuje się jako symbol rożnych impulsów, które wpływają na działanie i zachowanie człowieka i dostarczają mu motywacji. Jeśli to Ty prowadzisz to może znaczyć ze panujesz nad jakaś sprawa i doprowadzisz ja pomyślnie do finału. Możliwe jednak ze to wezwanie do większej aktywności w celu zmiany swojego życia lub osiągnięcia nowych celów:)Ten most może oznaczać jakieś przeciwieństwa drzemiące w Tobie lub w relacjach z jakimiś ludźmi.Most stanowi często wezwanie do dążenia do harmonii wewnętrznej i łagodzenia konfliktów poprzez kompromisy. Jeśli śni Ci się stary most, może to oznaczać trudności ale zarazem ich usuniecie jeśli przejeżdżasz przez niego:) Mozę tez stanowić wezwanie żeby nie palić za sobą wszystkich mostów a w określonej sprawie zostawili furtkę do odwrotu.Ponadto oznacza ze udaremniliśmy kompromis i mamy jaki konflikt z naszej winy.:P Nie napisałaś jak wygląda ta rzeka a to tez ma znaczenie:) była spokojna, mętna,zburzona? Jeśli przejeżdżasz przez most nad rzeka oznacza to ze musisz zmienić swoje dotychczasowe życie.Ten bar oznacza ze jesteś osamotniona i potrzebujesz towarzystwa,tesknisz za kimś możliwe ze rozstałaś się z kim ważnym albo poklocilas:P według mnie chodzi to o to ze nie mozesz przetrawic tej sytuacji i jesli jej nie rozwiążesz to sen ciągle będzie sie powtarzał bo tak wychodzą nasze podświadome lęki:p zastanow się co moglo byc przyczyna:) trzymaj sie cieplutko:)

3

dzięki wielkie za odpowiedz w sumie zastanawiałam się że to może chodzić o mojego znajomego który bardzo się zmienił nie umiem mu jakoś pomóc chociaż chciałabym. Jeśli chodzi o rzeke jest ona brudna, zamulona i strasznie się boje ale jakoś przejeźdzam. I najgorsze jest to czekanie na tego kogoś zawsze stoję i mam wrażenie, że to jest wieczność. Stoję,czekam i tęsknię. Musze jakoś to rozwiązać, może w końcu jakoś to rozwiąże chociaż sen mam od jakiegoś roku. Nie wiem czy to dotyczy tego własnie chłopaka ale tak myśle. Dzięki wielkie

4

Brudna mentna rzeka oznacza klopoty ty w snie mijasz  w snie przejezdzajac przez most byc moze przezwyciezysz  jakies klopotliwe przeciwnosci losu.

5 Ostatnio edytowany przez Marissa1988 (2011-10-10 21:51:28)

Miałam w nocy sen właściwie koszmar. (SPROSTOWANIE : Rok temu mój obecny zostawił mnie dla swojej byłej dziewczyny. Podobno oświadczał się jej ale ona powiedziała mu że spotyka się z innym. <za pierwszym razem też ona go zostawiła , bo poszła w tango z innym> Cały czas on starał się w jakiś sposób utrzymać kontakt ze mną, dzwonił z zastrzeżonego, chciał wiedzieć co u mnie,chciał się spotkać. Nie chciałam go znać, taka była moja skorupka, że ma się ode mnie odwalić, mimo, że go kochałam i tęskniłam. Udawałam twardą. Po tym wszystkim on nie chciał dać mi spokoju spotkaliśmy się i tak zaczęło się na nowo. Jego zachowanie w stosunku do mnie zmieniło się diametralnie. Jest nadzwyczaj opiekuńczy wyrozumiały i cierpliwy ma oczywiście jakieś swoje tam wady no ale ogólnie jest nam dobrze. Jesteśmy 2 miesiące po oświadczynach. Ja powiedziałam mu , że nadal pamiętam o tym co było, że trochę mnie to jeszcze boli i czuje niepewność. Jeśli zacznie być coś nie tak z jego strony to będzie między nami definitywny koniec, nie będę chciała słuchać jego tłumaczeń itd. Ale jak wspomniałam od czasu zaczęcia naszej 2 kadencji jest bardzo dobrze między nami.) Dzisiaj miałam sen. Śniło mi się , że jego była zaczęła coś się znowu ujawniać i wchrzaniać między nas. Zaczęła mi mówić , że on się z nią kontaktuje, że nie daje jej spokoju, że doładowywał jej komórkę.... jakieś niezrozumiałe rzeczy hmm . I co do czego ja zerwałam z nim. I miałam wrażenie , że zrobiło mi się lżej. Tak jakby cały ciężar ze mnie spadł. Coś w stylu kamień z serca. Z tego co widziałam na fb ona też jest zaręczona z innym.
Ten pierścionek , wg. niego jest symbolem tego , że ktoś mnie bardzo kocha, jeśli nie będziemy razem to niezależnie od tego mam go zachować dla siebie , żebym wiedziała , że ktoś mnie kiedyś bardzo kochał - to były jego słowa podczas oświadczyn .
Czuję się teraz trochę zmieszana i wypluta. Zdenerwował mnie ten sen. Dodam, że nasz związek jest troszkę trudny, bo na odległość widujemy się co 2 tyg. teraz bo zaczął sie rok akademicki, wakacje spędziliśmy praktycznie całe razem.
Potrzebowałam sie wygadać, może ktoś to obiektywnie ocenił , albo zna się na snach, bo ja troche w nie wierze ;(.

6

Ja też miałam dziwny sen, przyśniła mi się bratowa.
Dziwne było to, że w pewnym momencie uśmiechnęła się radośnie i pokazała komplet nowiutkich, równych ale złotych zębów !
Sprawdzałam w senniku internetowym i złoty ząb oznacza stratę/ lub pokusę. Tylko teraz nie wiem, dla kogo ta strata
dla mnie czy dla niej. Poza tym w sennikach piszą o jednym zębie a nie o całym garniturze złotych zębów.
Może ktoś się zna na interpretacji snów?

7

Wiara w sny, to forma zabobonu i ja w to nie wierze. Od lat mam przewlekający się sen o wypadających zębach i gdyby miało to sie sprawdzić zostałabym bez rodziny, wypadające zęby - śmierć kogoś bliskiego.
Kiedyś sprawdzałam w senniku każdy sen, teraz uważam, ze powinniśmy kierować się własnym rozumem, a nie wskazaniami senników, to jak horoskop.
Jeżeli symbolika snu się "sprawdzi", to jest to jedynie przypadek jak ich wiele...

8

Obyś miała rację Rocket Queen, nie chcę żadnej straty, którą zwiastuje ten sen.
Ale ile razy śnił mi się wyrywany ząb - zmarł ktoś z mojej rodziny.
Wolę, żeby tym razem się nie sprawdziło.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024