Jakie macie uzależnienia, nałogi, obsesje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakie macie uzależnienia, nałogi, obsesje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Jakie macie uzależnienia, nałogi, obsesje?

Ja jestem uzależniona od:
* wyciskania pryszczy
* malowania się... NIGDY nie wyjdę nieumalowana z domu...
* kupowania przez internet
* telefonu...
* prostowania włosów
I mam obsesję na punkcie swojego wyglądu, dla mnie wszystko musi być perfekt, jestem strasznie pedantyczna i jak widzę jak dziewczyna ma cellulit to mnie taki widok obrzydza straszniee.

To wszystko momentami jest uciążliwe, mimo to ja nie umiem się opanować;/ mam też świadomość, że tym wyciskaniem każdego pryszcza, wągra itp, albo prostowaniem włosów jeszcze bardziej sobie szkodzę, ale to jest silniejsze ode mnie;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie macie uzależnienia, nałogi, obsesje?

Uzależnienie ? Internet, często zarywam na nim całe dnie i noce heh hmm
Od innych rzeczy raczej nie.
A na pewno nie od malowania się itp, bo nie maluje się.
Uważam Paula, że przesadzasz, bo cellulit ma bardzo wiele kobiet, nawet szczupłych, dlatego powinnaś być wyrozumialsza, gdy zobaczysz kobietę z cellulitem.
Zresztą, każdy ma jakieś defekty...

3

Uzależnienia:
Sprzątanie i czytanie.

Jak widzę brudne naczynia czy jakiś okruszek na stole to jestem chora. Obecnie przeżywam katorgę bo nie mogę sprzątać, bo jestem po zabiegu, a mój mąż nie sprząta tak jak ja więc się duszę. Jak wyzdrowieje to dom do góry nogami przewrócę.

4

truskaweczka19 napisał/a:

Uważam Paula, że przesadzasz, bo celluit ma bardzo wiele kobiet, nawet szczupłych, dlatego powinnaś być wyrozumialsza, gdy zobaczysz kobietę z celkuitem.
Zresztą, każdy ma jakieś defekty...

Wiem, że przesadzam, ale mi się nie da wytłumaczyć, że to jest normalne;]

5

Internet, czytanie i mój królik big_smile
Co do wyglądu to moim 'konikiem' są włosy ... Długie, rude - nie lubię jak są w nieładzie hmm Jak ktoś mi na nie spojrzy to od razu staram się jakoś poprawić - mam wrażenie, że coś gdzieś sterczy albo napusza big_smile

6

Śmiało mogę stwierdzić, że byłam uzależniona od internetu ( teraz wystarcza mi tylko w pracy )
Bywają miesiące, że jestem uzależniona od coca-coli smile mogę jej nie pić długo długo ale jak już zasmakuję to przez kilka dni nie mogę się zatrzymać
A największe moje uzależnienie i na punkcie czego mam pierdolca to moje psy smile

7

Kawa i błyszczyki ,muzyka Roshin Murphy i pozytywni ludzie.

8

Jestem szczupla chodz dziwie sie bo moim uzaleznieniem jest fasfud smile normalnie kocham frytki z macdonaldu smile noi kebab w bulce i pizza smile w wygladzie fiola mam na punkcie ubioru zawsze musze cos dopasowywac wedlug połaczen kolorow smile np.szpilki niebieskie to dodatek apaszka niebieska czasem to mi zejdzie przy szafie stanie smile kiedys moja opsesja paniczna byly piesi gdyz byly male to staniki przerabialam i grubsze gabki wszywalam big_smile na plaze jak sie wybieralam to musowo 2poduszeczki wyciete z mamy marynarki na barkach ladowaly w staniku na podniesienie biusu. Haha na szczescie moje piersia sa luxs i wyroslam z tego he smile

9

Ja jestem uzależniona od papierosów tylko. No i od muzyki. Wiecznie musi coś mi grać, to chyba też moja obsesja.

10

To mój pierwszy post wink więc witam

Tak jak ktoś już wspominał ja również uwielbiam Roisin, poza tym książki i ... chciałabym napisać podróże, ale z tym słabiutko. neutral

No i KAAAWA smile

Pozdrawiam

11

Hehe, pośmiałam się nieco ;D Widzę, że niektóre z Was mają bardzo ciężko ze sobą ^^. Ja nie mam aż tak ekstremalnych obsesji, ale no jak coś leży na podłodze, to nie usnę ;D Oczywiście nie mówię tu o dywanie wink. Poza tym siedzę wiecznie na nogach, nawet przy stole, jedynym wyjątkiem jest uczelnia, gdzie przeżywam ogromne męki siedząc jak człowiek ;D No i jak większość - nie wyobrażam sobie braku dostępu do Internetu dłużej niż dobę... wink

12

a moje uzaleznienia to:
-kawa
-komorka

............i ostatnio internet:P ale uzywam tak duzo, bo w pracy nie mam zwykle za wiele do roboty:)

13

Zdecydowanie CZEKOLADA big_smile i pod pojęciem czekolada mam na myśli wszelkiego rodzaju ciasta, ciasteczka, desery, lody, bakalie...

Czekolada zdecydowanie utrzymuje mnie w dobrym humorze, choć czasem w nienajlepszej figurze tongue

14

przede wszystkim papierosy..

15

Witam ma imienniczko...moje uzależnienie?papierosy,napewno!to ze nie wyjde tez nie umalowana,moze nie traktowałabym tego jako uzależnienie...co jeszcze?napewno telefon.o tak. Nawet do toalety ze soba go biore:)i mysle ze tyle...pozdrowienia

16 Ostatnio edytowany przez enya (2011-09-07 14:46:36)

Jestem uzależniona od kawy, Internetu - a dokładaniej przebywaniu na forum, mam okresy kiedy uzalezniam się od słodyczy, a potem mi przechodzi.

Moje obsesje, mam ich za dużo wink

17

Od kawy
od internetu
od jedzenia

18

Ja jestem uzależniona od:
papierosów
telefonu
samochodu
internetu

Uzależnienie od:
- wagi, codziennie waze sie po kilka razy i patrze czy przypadkiem nie przytyłam
- popalania papierosków ;(( nie lubie siebie za to ;/
- telefonu komórkowego ;D
- prostownicy
- makijażu

20

Jeszcze chińszczyzna! mmmmm pycha! big_smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jakie macie uzależnienia, nałogi, obsesje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024