czy mu jeszcze zaufać??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy mu jeszcze zaufać???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: czy mu jeszcze zaufać???

Jesteśmy małżeństwem 5 lat, mamy 2 dzieci.Mąż wyjeżdża za granicę raz do roku  na ok 2 miesiące. W tym roku dowiedziałam się, że spotykał się z koleżanką. Powiedział mi, że nic ich nie łączy oprócz rozmów i pocałunków (ja już uważam,że to w jakimś stopniu jest zdrada). Zerwał z nią kontakt, bo powiedziałam mu, że nie życze sobie, aby utrzymywał z nią znajomość. Najprawdopodobniej spotka się z nią za rok w tej samej pracy i się tego boje, czy nadal będzie tak jak w tym roku???
Czy mogę mu zaufać??? Kocham Go, ale nie chce, aby mnie skrzywdził i dzieci też na pewno by ucierpiały. Doradźcie mi proszę co mam zrobić???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy mu jeszcze zaufać???

Jeśli mąż potrafił przyznać się do pocałunków, bo nie traktuje ich jako zdradę, to możliwe, że poszedł o krok więcej, ale o tym mówić nie chce. Najprościej, żeby po prostu za rok zajął się inną pracą na wakacje - ale i w niej może znaleźć sobie koleżankę 'do pocałunków'. Czy on Cię za tę zdradę w ogóle przeprosił, żałował jej?

3

Przeprosił mnie ale żeby żałował to do końca nie jestem przekonana. Wogóle on w tym raczej nie widzi problemu - a to jest najgorsze!!!

4

To juz nie wróży dobrze.
Jeśli Ty nieczujesz tych przeprosin , a nawet dostrzegasz , że lekceważy sytuacje i to jak Ty się z tym czujesz. Nie ładnie.

5

Mąż twierdzi że jestem zbyt zazdrosna. Często się z nim kłócę, ale to chyba pogarsza sytuację. Zastanawiam się czy nie skorzystać z poradni małżeńskiej.

6

Nie zakładaj kilku wątków na ten sam temat! Zapoznaj się z regulaminem!

7

Mamy coś spólnego.
Ja jestem już w związku siedem lat - tylko nie wiem czy dalej tak można nazwać.
Nie dawno dowiedziałam się, że spotyka się z moją koleżanką. I tak samo jak u Ciebie są tylko spotkania i nie winne pocałunki. Przebaczyłam i zapomniałam, lecz tego było za mało. Początkiem wakacji wyszło wszystko z worka, ich znajomość nie została zakończona - trwała 2 lata, w tym były spotkania, spacery, kina, wyjazdy i wczasy no i oczywiście seks.

Też nie wiem co z tym robić?? Zaufać kolejny raz??

8

samotna11 napisał/a:

Jesteśmy małżeństwem 5 lat, mamy 2 dzieci.Mąż wyjeżdża za granicę raz do roku  na ok 2 miesiące. W tym roku dowiedziałam się, że spotykał się z koleżanką. Powiedział mi, że nic ich nie łączy oprócz rozmów i pocałunków (ja już uważam,że to w jakimś stopniu jest zdrada). Zerwał z nią kontakt, bo powiedziałam mu, że nie życze sobie, aby utrzymywał z nią znajomość. Najprawdopodobniej spotka się z nią za rok w tej samej pracy i się tego boje, czy nadal będzie tak jak w tym roku???
Czy mogę mu zaufać??? Kocham Go, ale nie chce, aby mnie skrzywdził i dzieci też na pewno by ucierpiały. Doradźcie mi proszę co mam zrobić???

Niech się odważy powiedzieć prawdę, czy oszukuje Ciebie i dzieci, czy nie. Innego wyjścia nie ma. Jeśli nie poznasz prawdy, będziesz cierpieć, choćby z tego powodu, że nie będziesz pewna. Musisz mieć pewność w tej sprawie. Miej rękę na pulsie.

9

Ciekawa jestem jakby on się czuł gdybyś Ty znalazła sobie kolegę, z który byś się "tylko" całowała. Z tego co piszesz wynika, że on nawet nie bardzo rozumie że zrobił źle, że Cie zdradził. Jak zrobił to raz to zrobi to drugi i trzeci.........

10

"Tylko" się całowali,a on nic złego w tym nie widzi?! Matko, brak słów po prostu. Niektórzy faceci to nie wiem co sobie wyobrażają, skoro w ten sposób podchodzą "do sprawy". Wierność chyba już nic nie znaczy na tym świecie! Magdalena ma rację, popieram to co pisze!

11

Reklama w naszym serwisie jest płatna.
Moderatorka-apoteoza

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy mu jeszcze zaufać???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024