Bydgoszcz - gdzie warto zajrzeć, czego warto spróbować? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Bydgoszcz - gdzie warto zajrzeć, czego warto spróbować? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Bydgoszcz - gdzie warto zajrzeć, czego warto spróbować? :)

Witam drogie forumowiczki smile znacie jakieś ciekawe miejsca w Bydgoszczy?? Znam troszkę Bydgoszcz, ale ciekawa jestem Waszych pomysłów i propozycji. Może jest jakieś ciekawe miejsce w Bydgoszczy gdzie jeszcze nie trafiłam, o którym nie mam pojęcia. Zapraszam do proponowania...
big_smile big_smile big_smile
ps. wątek ten może być doskonałą podpowiedzią dla tych którzy mają zamiar się wybrać do BDG wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bydgoszcz - gdzie warto zajrzeć, czego warto spróbować? :)

Wyspa Młyńska i Starówka - wieczorem. Spacerek jak z bajki.

3

Jako rodowita Bydgoszczanka powiem szczerze: Bydgoszcz do pięknych miast nie należy tongue Fakt, Wyspa Młyńska jest całkiem, całkiem, Starówka, ul. Mostowa z widokiem na Brdę, jak najbardziej. Ale poza tym? Ja lubię się przejść nad Wisłę. Jeśli chodzi o wieczorne wyjścia, imprezy etc... cóż, niewiele się w tym mieście dzieje, lepiej do Torunia jechać, bo tam są studenci, a gdzie są studenci, jest impreza wink Ale z tego co pamiętam Buena Vista przy Rynku ma raczej muzykę, przy której można się wytańczyć.

4

Park Myślęciński - jest tam ogród fauny, piękny botanik, wesołe miasteczko, różopole na którym częto, szczególnie latem odbywają się imprezy, skate park. Zabytkowa Fara, stare miasto, kawiarnia na wodzie, tramwaj wodny. Hala sportowa łuczniczka.

5

Wercia napisał/a:

Park Myślęciński - jest tam ogród fauny, piękny botanik, wesołe miasteczko, różopole na którym częto, szczególnie latem odbywają się imprezy, skate park. Zabytkowa Fara, stare miasto, kawiarnia na wodzie, tramwaj wodny. Hala sportowa łuczniczka.

Oo tak też polecam Myślęcinek;) co do imprez to nie ma gdzie wyjść, ale jeśli już idę gdzieś w BDG potańczyć to wybieram Metro;)

6

Wenecja bydgoska - klimatycznie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Bydgoszcz - gdzie warto zajrzeć, czego warto spróbować? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024