Czy endometrioza jest chorobą przewlekła ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy endometrioza jest chorobą przewlekła ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy endometrioza jest chorobą przewlekła ...

W internecie jest petycja w sprawie uznania endometriozy jako choroby przewlekłej. Zamieszczanie linków na forum jest sprzeczne z regulaminem.
Chciałbym jednak poprosić o wypowiedź moderatorów, czy mozemy robić wyjątki i umieszczać linki w sprawach, które są ważne dla kobiet ?
Jednoczesnie proszę o wypowiedzi czytelniczek w tej sprawie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy endometrioza jest chorobą przewlekła ...

Regulamin jasno stwierdza, że nie można odsyłać użytkowników do innych stron internetowych. Zawsze możesz zacytować wybrany fragment artykułu z podaniem źródła i autora. A informację o tym jak poprawnie cytować znajdziesz tu:
http://www.netkobiety.pl/help.php#bbcode.

3

Na stronach z petycjami pojawiła się petycja do Minister Zdrowia w sprawie jak wyżej ....

Cyt:
"Endometrioza jest chorobą nieuleczalną. Co więcej, nadal nieznane są przyczyny jej powstawania, nie wiadomo więc jak ją
skutecznie leczyć. Kobieta chora na endometriozę boryka się przez całe życie z olbrzymim bólem, intensywnymi
krwawieniami miesięcznymi, operacjami i uciążliwymi skutkami leczenia. Choroba powoduje liczne konsekwencje psychiczne,
często skutkuje depresją .... "

Zapraszam wszystkie zainteresowane Panie, by pomogły sobie wzajemnie. Każdy głos jest ważny.

Autorem petycji jest p. K.Zielińska z Polskiego Stowarzyszenia Endometriozy.

4

od trzech lat jestem chora .Mialam zrobiona laparoskopie . Jedno co z tego dobre  mam regularnie okres ale mimo to nie moge zajsc wciaze:.Coraz bardziej mnie to dobija i nie moge sobie z tym poradzic :co mam robic bo dalej tego nie wytrzymam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Czy endometrioza jest chorobą przewlekła ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024