Ta relacja od początku była dziwna. Ja 22 on 32, mieszkamy w sąsiednich miastach a poznaliśmy się przez internet. Oboje czuliśmy się samotni, on dodatkowo pracował za granicą. 3 miesiące pisania i zapewnień z jego strony, że jestem wyjątkowa, nie jak cała reszta dziewczyn z internetu, które poznał. Od jego przyjazdu do Polski minęło 2 miesiące i widzieliśmy się zaledwie dwa razy. Cały czas zapewnienia, że jestem jedyna, nie ma żadnej innej, że czas zabierał mu remont u siostry... Jakieś 3 tygodnie temu poinformował mnie na drugim spotkaniu, że zostaje w kraju na stałe dla mnie(!). Od tamtej pory nie zanosi się na jakiekolwiek spotkanie, owszem pisze codziennie smsy, wygląda na to, że się interesuje tym co u mnie. Gdy się widzimy to zachowuje się tak jakby był mną zauroczony. Pytanie po co facet odwleka spotkania? Zaczyna mnie to irytować i jestem lekko zagubiona. Nie chcę wpaść w ręce dobrego manipulatora i aktora. Proszę o radę starsze koleżanki, które mają większe doświadczenie w obyciu z facetami ![]()
Co prawda ani nie jestem starsza, ani zapewne nie mam większego doświadczenia w obyciu z facetami, ale chciałabym się wypowiedzieć.
Moim zdaniem tylko się Tobą bawi. Po dwóch spotkaniach powiedział, że jesteś tą jedyną i dla Ciebie zostaje w kraju? Coś mi tu brzydko pachnie! Nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że ma w Polsce szczęśliwą rodzinkę. Ale to tylko moje zdanie.
3 2011-08-10 21:09:13 Ostatnio edytowany przez Solo Lee (2011-08-10 21:11:24)
Zapewnia że jesteś wyjątkowa, zostaje dla Ciebie w kraju ale nie chce się spotykać tylko pisze smsy. Przecież on ma jakiś problem ze sobą albo się Tobą bawi. Wiem że jego słowa że jesteś lepsza od innych które poznał w internecie są bardzo miłe, ale lepsza w czym? do czego? Chyba do pisania smsów
Zostaw go z miejsca - tracisz czas! Poszukaj/poczekaj na kogoś kto będzie się normalnie zachowywał, zabierze Cię do kawiarenki, na spacer, do kina itd.
No właśnie coś tu nie gra. Co do jego przeszłości to wiem, że był ponad 7 lat w związku i to ona go zdradziła. Powodem był brak czasu bo on dużo pracuje. Teraz sytuacja się niby powtarza, bo twierdzi, że pracuje po 12 godzin dziennie. No i jak co wieczór widzę sms w stylu "bardzo Cię chcę/pragnę" to mam ochotę wyrzucić telefon, bo normalny facet, mając okazję żeby się przespać z kobietą po prostu to robi.
słowa, a czyny.
to został tu dla Ciebie a... nie widujecie się?
dość zabawna sytuacja.
słuchaj, pogadaj z nim szczerze (jak się spotkacie oO)
oj tak ,piszesz prawdę-
facet jak kocha albo nawet ostro się zauroczy, leci do wybranki na złamanie karku!
Wiem że jego słowa że jesteś lepsza od innych które poznał w internecie są bardzo miłe, ale lepsza w czym? do czego? Chyba do pisania smsów
Chodziło mu o to, że nie jestem pustą lalą, że da się ze mną normalnie porozmawiać. Ponoć jestem atrakcyjna więc to pewnie też go przyciągnęło ![]()
może on kocha piksele..ach..
facet powie zawsze to, co kobieta chce.
postaw sprawę jasno, co?
sprowadź go, pogadajcie, bo my tu możemy sobie gdybać, Ty paluszki wyrabiać i dalej tkwić w czymś zadziwiającym.
został specjalnie dla Ciebie,a się nie widujecie. <facepalm>
może on ma jakiś problem?
A może on żonaty i dzieciaty jest ! Uważaj dziewczyno, ja to bym się w detektywa pobawiła i bym go pośledziła ![]()
Pisałaś coś o przespaniu się z nim, on Cię pragnie itp... Nie idź z nim do łóżka, tak na wszelki wypadek, żebys mogła potem spojrzeć sobie w lustrze w twarz.
może on ma jakiś problem?
chyba ma szeroko rozumiane problemy emocjonalo-umysłowe
ale skubany jest inteligentny...
ja to bym się w detektywa pobawiła i bym go pośledziła big_smile
szkoda mi czasu żeby go śledzić, poza tym nie za bardzo wiem gdzie mieszka
a sypiać z kimś, kto wydaje się, że nie ma jaj to chyba kiepski pomysł ![]()
Solo Lee napisał/a:Wiem że jego słowa że jesteś lepsza od innych które poznał w internecie są bardzo miłe, ale lepsza w czym? do czego? Chyba do pisania smsów
Chodziło mu o to, że nie jestem pustą lalą, że da się ze mną normalnie porozmawiać. Ponoć jestem atrakcyjna więc to pewnie też go przyciągnęło
Się tak przyciągnął i wisi na telefonie pisząc smsy
Się nie zdziw jak dostaniesz mms ze zdjęciem obrączki i pytaniem "czy wyjdziesz za mnie?"
A potem odbędzie się ślub za pomocą kamerki internetowej
Kto wie, może on ma pomysł na nową jakość życia
No, teraz się rozbawiłem
))
...i nie wiesz gdzie mieszka? A co ma do ukrycia?
...i nie wiesz gdzie mieszka? A co ma do ukrycia?
Do ukrycia ma ex-żonę i dziecko. Dziękuję za otwarcie oczu. Nie sądziłam, że koleś jest aż tak dobrym aktorem. Całe szczęście nie jestem jakoś emocjonalnie w to zaangażowana. Chcę tylko spotkać się z nim i prosto w oczy powiedzieć, że znam prawdę...
Solo Lee napisał/a:...i nie wiesz gdzie mieszka? A co ma do ukrycia?
Do ukrycia ma ex-żonę i dziecko. Dziękuję za otwarcie oczu. Nie sądziłam, że koleś jest aż tak dobrym aktorem. Całe szczęście nie jestem jakoś emocjonalnie w to zaangażowana. Chcę tylko spotkać się z nim i prosto w oczy powiedzieć, że znam prawdę...
HA!
Wiedziałem że ma coś do ukrycia! Po prostu nie miał czasu się spotkać z olivkową bo po pracy zajmował się dziećmi i tą ex.