co mam zeby ja odzyskać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co mam zeby ja odzyskać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: co mam zeby ja odzyskać

mam problem zostawiła mnie dziweczyna po 5 latach związku rok po zareczynach kocham ja bardzo mocno najmocniej na swiece wiem ze3 ona tez mnie kocha zraniłem ja nieokazywaniem uczuc tym ze non stop byłem w pracy ze pochłoneły mnie pieniądze i chec budowanaia dla nas wspólnego bytu materialnego kupilismy mieszkanie i wogule myslałem ze bedzie szczesliwa ze robie to dla nas zeby dobrze nam sie zylo a zapomniałem ze ona potrzebuje duzo uwagi adoracji i miłosci nie wiem co robic tak za nia tesknie ona mówi ze musi miec czas zeby wszystko sobie poukładac
a ja nie zniose mysli ze ona juz do mnie nie wruci miała byc matka moich d\ieci chciałem z nia soledzic reszte zycia
najgorsze jest to ze mam wrazenie ze jej znajomi ja nastawiaja przeciwko mnie sam byłem swiadkiem kiedys jak jej kolezanka radziła jej zeby mnie zostawiła wiem z enie jestem bez winny ale che sie zmienic chce byc taki jak kiedys zmieniłem system poracy ucze sie rozmawiac i słuchac ludzi poprawiam stosunki z rodzina pr\estałem pic alkohol
nie mówie ze jestem alkoholikiem ale zmeczenie po pracy raz w miesiacu jakies piwo i potem swoje zale do niej ona czasem nie odtracała mówiła ze sam powinienem wiedziec czego ona che zawsze ja musiałem wyciagac reke zeby sie pogodzic nie mówiła otwarcie o swoich potrzebach tylko podawała sie temu co ja robiłem zeby po jakims czasie wybuchnąc teraz jednego dnia przychodzi po reszte zeczy całujemy sie płaczemy drugiego dnia ide do niej do pracy bo mnie prosiła a ona mnie traktjje jak petenta
potem dzwoni mówiac normalnie ze nie da rady przyjsc po rower i wogule i rozmawiamy normalnie
ostatnio pisalismy na gg pisała ze kocha ze potrzebuje czasu ze jak jej codzien przynosze kwiatyu to sie cieszy ale ona narazie chce sie odciac zeby przemyslec co jest wazne a co wazniejsze ze musze sie zmienic poprawic ja to robie zmieniam sie ale boje sie ze njie bede miał mozliwosci jej tego pokazac jak ona che sie odciąc boje sie ze zaraz bedzie ktos inny
martwie sie o nia co jest co sie z nia dzieje widze ze jej ciezka ze cos dla niej znacze ze gryzie sie sama ze saoba z reszta sama mówi ze serce mówi ze che byc tylko przy mnie ze kocha a rozum mówi co innego
co mam zrobic
staram sie nie narzucac walcze ze soba zeby do niej nie dzwonic nie pisac nie robic zeczy które ja zrania które beda jej o mnie przypominac
z drugiej strony boje sie ze jak bedzie tak dalej to ona pomysli ze odpusciłem nie wiem jestem strasznie rozdarty

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co mam zeby ja odzyskać

Kolego nie przejmuj się. Zacytuję Ci co o takich sytuacjach sądzą kobiety (oczywiście to były rady dla pani, ale w analogicznej sytuacji):
zosia282: każdy może mieć taki problem jak Ty ,nie martw się:))znajdziesz kiedyś właściwego,a z tym daj sobie spokój powodzenia
mlodamonia: Taka już poprostu jesteś Nie ma w tym niczego złego, a Twój były skoro nie umiał tego zrozumieć to jego strata!

Jak więc widzisz, taki już jesteś, więc nie przejmuj się, a skoro ona tego nie umiała zrozumieć, to jej strata. Alleluja i do przodu smile

3

Odp: co mam zeby ja odzyskać

widzisz zeby to było takie proste
ona chce wrócić bo tak mówi jej serce ale rozum mówi co innego ona nie mówi ani nie ani nie mówi tak
powiedział ze potrzebuje czasu zeby sobie poukładać wszystko na nowo mamy ze sobą  kontakt boli mnie to ze nie wiem co robi ze nie wiem gdzie jest, najgorsze są chyba rady jej koleżanek z drugiej strony wiem ze nie przestał bym pogoni za kasa gdyby nie odeszła teraz staram się zmienic dla niej ale mam tez kożysci dla siebie mam wolny czas i wogule szkoda ze juz mam ten czas tylko dla siebie

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » co mam zeby ja odzyskać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024