problem z plamieniemwystępuje juz od ponad tygodnia. - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 5 ]
- agnes1991
- Zaglądam tu coraz częściej

- Nieaktywny
Temat: problem z plamieniemwystępuje juz od ponad tygodnia.
dzien dobry pisze bo mam problem z plamieniem,nie dawno tzn 14 lipca skonczył mi sie okres co prawda moje okresy sa nie regularne.Ale od tygodnia zaówazylam ze zaczełam plamic i nie wiem co jets tego przyczyna.Mam stałego partnera stosujemy stosunek przerwany i po za plamieniem nie mam zadnych objawów ktore by wskazywały na ciaze.Prosze o pomoc.I z góry dziekuje:)
Odp: problem z plamieniemwystępuje juz od ponad tygodnia.
zdecydowanie powinnaś udać się do ginekologa..
- Bożena
- 100% Netkobieta

- Nieaktywny
- Zawód:
Po co zakładasz 3 takie same wątki? Zapoznaj się z regulaminem forum.
agnes1991 napisał/a:dzien dobry pisze bo mam problem z plamieniem,nie dawno tzn 14 lipca skonczył mi sie okres co prawda moje okresy sa nie regularne.Ale od tygodnia zaówazylam ze zaczełam plamic i nie wiem co jets tego przyczyna.Mam stałego partnera stosujemy stosunek przerwany i po za plamieniem nie mam zadnych objawów ktore by wskazywały na ciaze.Prosze o pomoc.I z góry dziekuje:)
Powinnaś udać się do lekarza miałam podobnie i okazało się że to torbiel, ale poszłam wcześnie i już po kłopocie.
Posty [ 5 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024