Nie wiem jak ją poznać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem jak ją poznać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie wiem jak ją poznać

Witam, spodobała mi się dziewczyna z mojego miasta. Czasami ją widuję jak gra w tenisa, ja bardzo rzadko przychodze wtedy pograc w piłkę z kumplami. Ja mam 21 lat, ona 18. Miałem już 2 szanse od 2 miesięcy, ale nie wiem jak do niej zagadać. Co mam powiedzieć? Na nk przecież nie będę do niej pisał, pomyśli że jestem jakiś bojkiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem jak ją poznać

Zwalcz niesmialosc, "zbadaj teren" czy ona tez w jakis sposob sie Toba interesuje, moze jakies spojrzenia, gesty, usmiechy ?
Jesi umiesz grac w tenisa to moze zaproponuj jej wspolna gre? To juz by w jakis sposob was do siebie zblizylo smile

3

Odp: Nie wiem jak ją poznać
niedoceniona napisał/a:

Zwalcz niesmialosc, "zbadaj teren" czy ona tez w jakis sposob sie Toba interesuje, moze jakies spojrzenia, gesty, usmiechy ?
Jesi umiesz grac w tenisa to moze zaproponuj jej wspolna gre? To juz by w jakis sposob was do siebie zblizylo smile

No to jest dobre rozwiązanie,wiecej śmiałości.Np.ja lubię jak mi mówią wprost-podobasz mi się,mogę cię zaprosić...i tu pada coś fajnego spacer,kawa,piwo...,jak mi się podoba to mówię TAAAK! ;-)))

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem jak ją poznać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024