wybralam, ale nie umiem tego ogarnac :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » wybralam, ale nie umiem tego ogarnac :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: wybralam, ale nie umiem tego ogarnac :(

Czesc smile
ostatnio mialam problem bo nie moglam sobie nikogo znalesc smile
ale dobra widomosc jest taka ze zanalazlam... tylko mialam wybor:)
jednego chlopaka poznalam taaak z pol roku temu chyba na moich urodzinach  bo z moim kuplem przyszedl.. i pisalismy eski i anwet jest taki w miare jak dla mnie dobry i ogolnie w porzadku chlopak z niego(bd sie nazywal P) smile
drugiego zas poznalam gdy wyjechal za grance do do pracy, jest taki spokojny, ustatkowany, wie czego chce alee jest strasznie niesmialy...<a ten Z>
P ostatnio powiedzial mi ze jak narazie on nie chce sie z nikim wiazac bo chce sie wyszaleec (ma 21 lat) i ogarnie sie ze zwiazkiem tak 25-27 lat.. przeciez ja nie bd czekala na niego tyle czasu chodz pod swaidomie bardziej mi jakos odpowiada bo moze dlatego bo jest bardziej szalony niz Z? i z P umiem sie porozumiec mam o vczymn z nim gadac i w ogole...
Zato Z pociaga mnie tym iz jest taki nie dostepny, ale jest problem bo boje z nim pogadac na taki glebszy temat tzn. czy on by chcial w ogole byc ze mna czy  nieee.. A jak mu na pislam co on o tym wszystkim mysli booo wiem ze on jest wstydliwy i niesmialy tak jak i ja i nie umiemy sie porozumiec bo ja sie boje go o co kolwiek zapytac to mi odp ze masz racje jestem niesmialy;/
i tak. w sumie wybralam Z teraz wycjechal do pracy i w miare mozliwosci piszemy ze  soba, bo wiem ze z nim bd miala po prosu dobrze bo jest taki ustatkowany...
a P?? Cóż czas 4 lata mnie troche nie satysfakcjonuje a po za tym jego szalenie teraz opiera sie glownbie na piciu;/
i powiedzcie mi drobie kobiety jak dogadac sie z Z? zeby bylo dobrze
a i niby moje kolezanki ktore sa starsze  ode mnie miej wiecej o 10 lat gadaja ze widac to po nas ze cos jest na rzeczy, bo po nim widac ze jest we mnie zakochany... ale ja jakos tego niestesty nie wiedz;/(
Pomozecie??
Z gory dziekuje i pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wybralam, ale nie umiem tego ogarnac :(

A nie bierzesz pod uwagę trzeciej opcji? Że kogoś poznasz, i będziesz wtedy pewna że to ten jedyny?
Na P nie masz co czekać, a nawet jak by strzeliło Ci do głowy zaczekać ''na niego'' to skąd wiesz że On ,,wybrałby'' Ciebie? To nie jest sklep że z pośród kilku produktów wybierasz jeden, i już-jest Twoje.
''Wybrałaś'' Z bo ''on jest ustatkowany i będziesz miała z nim dobrze'' - nie na tym polega związek.
A to że nic nie robi w kierunku żeby być z Tobą...?  Może dla niego jesteś tylko koleżanką, a inni widzą często to, co chcą zobaczyć. A jeżeli naprawdę jest zakochany, to nieśmiałość mu bardzo nie przeszkodzi, w końcu ją przezwycięży.
A moja rada? Zaczekaj z tym szukaniem, bo na siłę nic z tego nie będzie. Miłość na pewno przyjdzie do Ciebie i wtedy nie bedziesz miała żadnych wątpliwości czy wybrać P, Z, K, F, czy X. Będziesz wiedziała że to on wink Cierpliwości tongue

3

Plinka napisał/a:

A nie bierzesz pod uwagę trzeciej opcji? Że kogoś poznasz, i będziesz wtedy pewna że to ten jedyny?
Na P nie masz co czekać, a nawet jak by strzeliło Ci do głowy zaczekać ''na niego'' to skąd wiesz że On ,,wybrałby'' Ciebie? To nie jest sklep że z pośród kilku produktów wybierasz jeden, i już-jest Twoje.
''Wybrałaś'' Z bo ''on jest ustatkowany i będziesz miała z nim dobrze'' - nie na tym polega związek.
A to że nic nie robi w kierunku żeby być z Tobą...?  Może dla niego jesteś tylko koleżanką, a inni widzą często to, co chcą zobaczyć. A jeżeli naprawdę jest zakochany, to nieśmiałość mu bardzo nie przeszkodzi, w końcu ją przezwycięży.
A moja rada? Zaczekaj z tym szukaniem, bo na siłę nic z tego nie będzie. Miłość na pewno przyjdzie do Ciebie i wtedy nie bedziesz miała żadnych wątpliwości czy wybrać P, Z, K, F, czy X. Będziesz wiedziała że to on wink Cierpliwości tongue

Prawda, prawda, święta prawda

Istnieje też możliwość, że P wcale tych 4 lat do rozpoczęcia związku czekać nie będzie, być może spotka w międzyczasie kogoś z kim będzie chciał być już, teraz, natychmiast... a Ty pozostaniesz z rozczarowaniem. Jednym słowem czekanie to nigdy nie jest dobra strategia.

4

Ja wiem ze czekanie to nic dobrego bo to roznie wlasnie bywa.
Ale tez nie szukam nic na sile.. tylko sie zastanawiam nad tym jak do niego podjesc zeby sie troce otworzyl.. bo mial juz sytuacje z jakas laska za ktora "latał" a ona go olala i moze ma uraz i po prostu tak sie juz nie otwiera na nowe "zajomosci"...  to moze glupio zabrzmialo ze :bedzie mi z nim dobrze" ja wiem ze nie o to chodzi tylko po prostu nie umialam tego dobrze w slowa objac, a chodzilo mi mniej wiecej o to ze wiem akurat to ze bede z nim szczesliwa smile
a ja sie to potoczy wszystko...
Sadze ze jak wroci z zagranicy to moze sie to ulozy jakos bo nie mam za bardzo kontaktu z nim teraz...:P

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » wybralam, ale nie umiem tego ogarnac :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024