Jak moge rzucic palenie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak moge rzucic palenie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak moge rzucic palenie?

prosze podzielcie sie swoim doswiadczeniem w temacie rzucania tego wstretnego nalogu;( jak moge rzucic palenie? doradzcie jakias skuteczna metode...

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak moge rzucic palenie?

sama też jestem ciekawa ... mam ten sam problem . chociaż szczerze mwiąc nigdy nie próbowałam rzucic...

3

A może spróbuj metodą Allena Carra. Ja rzucilam palenie po jego sesji i od 5miesiecy nie mialam papierosa w ustach, nawet mnie nie ciagnie. Polecam gorąco.
W ksiegarnii widzialam tez ostatnio jego ksiazke specjalnie dla kobiet, jesli nie masz kaski na sesje moze sprobuj z tym poradnikiem

4

bibi napisał/a:

A może spróbuj metodą Allena Carra. Ja rzucilam palenie po jego sesji i od 5miesiecy nie mialam papierosa w ustach, nawet mnie nie ciagnie. Polecam gorąco.
W ksiegarnii widzialam tez ostatnio jego ksiazke specjalnie dla kobiet, jesli nie masz kaski na sesje moze sprobuj z tym poradnikiem

czy mozesz powiedziec cos wiecej o tej metodzie allena carra?

mój bliski kolega kupił tabex i rzucił. co prawda na 3 miesiące tylko, ale potem miał strasznie dużo stresów i sobie już nie dał rady

6

jesli chodzi o metode Allena Carra to jest to  sesja, która trwa 6 godzin, na której pzremila pani Ania tlumaczy mechanizm pulaplki nikotynowej. Chodzi o to zebys zrozumiala co cie trzyma w nalogu i bys uswiadomila sobie ze palenie nic ci nie daje. W czasie sesji masz przerwy na papierosa bo wychodza z zalozenia ze do decyzji musisz dojrzec dlatego pozwalaja ci palic. Ja w drugiej pzrerwie zapalilam pappierosa i byl to moj ostatni jak do tąd, metoda naprwade godna polecenia. Fajne jest tez to ze zwracaja Ci pieniazki jak nie rzucisz z nimi palenia w ciagu 3 miesiecy. pzdr.

A no i masz jeszcze te ksiazke o ktorej pisalam wczesniej. Autorem jest ten facet co wymyslil sesje, podobno wiele rozjasnia i tez mozna po niej rzucic. pzdr

7

Mi nigdy to nie wyszło....

8

może homeopatia pomoże?? wejdź na forum serwisu homeopatiaok.pl -tam toczył się ciekawy wątek na ten temat..tu nie mogę Ci wkleić linku:)

9

Paliłam kilkanaście lat,od 4 nie palę.:D
Jak mi się to udało,czasami sama sobie się dziwię,ale rzuciłam bez żadnych tabletek,plastrów,sesji....
Po prostu pewnego dnia powiedziałam sobie od dzisiaj nie palę,byłam gdzieś tak nastawiona w środku do tego że mi się udało,a muszę przyznać że byłam strasznym nałogowcem.....

10

ja byłam płytkach i od prawie 2 lat nie pale,jestem z siebie dumna.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak moge rzucic palenie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024