Nie zadzieraj z fryzjerem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Nie zadzieraj z fryzjerem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nie zadzieraj z fryzjerem

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjH2ZV-bpawBXsKd25taWD0bbv-MjlWd7QA-shZBGpx6ZDN92G
Nie zadzieraj z fryzjerem. You Don't Mess with the Zohan (USA 2008)

Reżyseria: Dennis Dugan
Scenariusz: Judd Apatow, Adam Sandler, Robert Smigel
Występują: Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Rob Schneider, Mariah Carey, Chris Rock
Gatunek filmowy: komedia

OPIS FILMU
Sandler gra rolę Zohana, znakomicie wyszkolonego izraelskiego komandosa, który chcąc zerwać z dotychczasową profesją najpierw pozoruje swoją śmierć, a następnie udaje się do Nowego Jorku, żeby spełnić swoje życiowe marzenie ? zostać "stylistą fryzur". Zohan usilnie stara się zamknąć swoją przeszłość, ale szybko przekonuje się, że odcięcie się od własnych korzeni nie jest to takie proste. Starają się go dopaść starzy i nowi wrogowie, jednak szybko okaże się, że nikomu nie wyjdzie na dobre zadzieranie z Zohanem.

Moja ocena filmu 10/10

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie zadzieraj z fryzjerem

Dla kontrastu-film mi się nie podobał. tyle szumu było i tak dalej, a mi się kompletnie nie podobał. Wręcz był irytujący smile

3

moim zdaniem bardzo fajny smile

4

Jak to zwykle oceniam takie filmy: Amerykańskie bzdety.

5 Ostatnio edytowany przez NieInteresujSie (2011-07-27 15:52:21)

mi tez jakos specjalnie sie nie podobal, a dziwne bo  to jeden z lepszych komediowych aktorow. ale zly tez nie jest, 6,7 na 10 mozna ocenic ;p

apoteoza, na dolepiona brodke sandlera poleciala i promuje film na forum wink

nauczylem sie buzki ---> wink ile radosci ;D

6

NieinteresujSieNo wiesz.. mnie najbardziej zaintrygowały jedwabiste włosy hehe.

Ogólnie, to ja obejrzałam film długo, długo po premierze, ba ja nawet nie widziałam żadnego zwiastuna. Może dlatego film mi się podobał, bo nie miałam wobec niego wygórowanych oczekiwań smile

7

film śmieszny, dziwaczny i w ogole... na leniwie dni wink ale fajny

8

Film nawet, nawet, trochę mało w nim śmiesznych scen jak przystało na komedię ale przyjemnie się ogląda. smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Nie zadzieraj z fryzjerem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024