Do czego mężczyźnie potrzebna jest kobieta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Do czego mężczyźnie potrzebna jest kobieta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Do czego mężczyźnie potrzebna jest kobieta?

Było już o tym do czego nam, kobietom, potrzebni są mężczyźni, dziś spróbujmy jednak znaleźć odpowiedź na pytanie do czego to my jesteśmy im tak naprawdę niezbędne?
Oczywiście męskie głosy są tu jak najbardziej wskazane i mile widziane wink.

Pierwsze co przychodzi mi na myśl to:
* seks;
* kuchnia (gotowanie, pieczenie), czyli dbanie o męskie, wymagające, a nierzadko też wybredne wink podniebienia;
* wsparcie w trudnych momentach życia;
* przytulanie, bo przecież Oni też to uwielbiają;
* przyszywanie guzików smile, czyli ogólnie dbanie o ich wygląd i wygody.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Do czego mężczyźnie potrzebna jest kobieta?

Oprócz tego co napisałaś to:
- rodzenie dzieci-przedłużenie gatunku
-sprzątanie
-podawanie piwa tongue

3

Hahaha, choć w moim punkcie "dbanie o wygody" było zawarte i to nieszczęsne piwo big_smile.

4

Olinka napisał/a:

Hehehe, choć w moim punkcie ,,dbanie o wygody" było zawarte i to nieszczęsne piwo big_smile.

No ale to takie ważne, że zaszła potrzeba wyszczególnienia owej wygody na pierwszy plan. Zastanawiałam się też nad wyeksponowaniem za pomocą użycia wielkich liter aby mężczyźni wiedzieli, że jesteśmy w pełni świadome do czego jesteśmy im potrzebne tongue big_smile

5

Hmmm dobre pytanie smile

- kobiety są zupełnie inne i ciekawie się z nimi rozmawia i na zupełnie inne tematy niż z innymi facetami
- potrafią zaleźć za skórę to fakt, bywają płaczliwe i mają zmienne nastroje, ale widok uśmiechniętej kobiety jest dla każdego faceta bezcenny, zwłaszcza gdy to on wywołuje ten uśmiech
- kobieta to dom - wydaje mi się, że bez kobiety ciężko o taki prawdziwy, przytulny dom
- kobieta to dla wielu facetów inspiracja do działania - ona mówi, on robi
- nie powiedziałbym, że kobieta jest mi potrzebna do gotowania, sprzątania czy prasowania - potrafię sam sobie z tym radzić, jednak miło gdy ktoś się mną zajmie czasem, jak jestem np. chory wink
- a tak już czysto na moim przykładzie, to lubię usłyszeć kobiecą radę nim kupię sobie coś do ubrania lub wybiorę jakiś prezent dla kogoś
- fajnie jest mieć kogoś komu można dać prezent tak bez okazji
- miło się przytulić do kobiecego ciałka wieczorem w łóżku albo brać wspólny prysznic
- no i oczywiście seks smile

6

może drogie panie i macie rację ale zapominacie o tym że to kobieta jest napędem faceta , bez kobiety facet nic by nie robił , to kobieta dodaje skrzydeł , kobieta mężczyżnie potrzebna jest do życia .

7

Ja swojemu facetowi do kuchni nie jestem potrzebna. On jest kucharzem, więc ja gotowanie mam tak jakby z głowy tongue ale na pewno do ogarnięcia domu i myślenia - to ja zazwyczaj podejmuję ostateczną decyzję, wychodzę z inicjatywami, więcej rozmawiam, proponuję itp sprzątać nawet lubię, więc do tego też sie przydaje:) na pewno też do tego by wesprzeć w trudnych chwilach, pomóc, ale przecież facet też kobiecie do tego jest potrzebny, z seksem jest to samo. I do wkurzania też kobieta jest potrzebna, bo jak wiadomo w większosci to kobiety stwarzają sytuację do kłotni, czepiając się, marudząc, narzekając. Nie zawsze tak jest, ale myślę, że takich kobiet jest więcej niż mężczyzn.

8

-podawanie piwa

Coooo, ty chyba oszalałaś !!

Kobiecie powierzyć tak newralgiczne zadanie to skandal, czysta kpina i bezeceństwo !!

A jak, uchowajcie niebiosa, wyleje, albo gorzej (tu już muszę waleriany łyknąć) butelkę zbiję czy puszkę upuści !?

Zgroza, płacz i zgrzytanie zębów !!

smile

@Rafix

Zgadzam się z kolegą w 101% !! big_smile

9

Kobieta jest nam potrzebna, aby nas dopełniać. Potrzebna do tego, aby poczuć się mężczyzną, gdy dajem jej kwiaty, ojcem, gdy zajmiemy się dzieckiem, partnerem, gdy pomożemy w kuchi, ostoją, gdy bierzemy ją w ramiona, kochankiem, gdy dajemy jej ciepło i pieszczotę. GENERALNIE, ABYŚMY MOGLI SIĘ REALIZOWAĆ.

10

PM pięknie to napisałeś smile

11

jestesmy im potrzebne do wszystkiego jestesmy dla nich jak tlen bez nas nie beda oddychac

12

Anechoreta napisał/a:

-podawanie piwa

Coooo, ty chyba oszalałaś !!

Kobiecie powierzyć tak newralgiczne zadanie to skandal, czysta kpina i bezeceństwo !!

A jak, uchowajcie niebiosa, wyleje, albo gorzej (tu już muszę waleriany łyknąć) butelkę zbiję czy puszkę upuści !?

Zgroza, płacz i zgrzytanie zębów !!

smile

@Rafix

Zgadzam się z kolegą w 101% !! big_smile

to dobre ubawilam sie do lez super

13

Anechoreta rewelacyjny tekst big_smile
PM pięknie ująłeś rzecz w słowa!

14

Do tego samego co mężczyzna kobiecie smile czyli życia (i jego przekazywania), odkrywania swojego jestestwa. Do miłości (!) smile

15

Super temat Olinko! Miło się czyta, gdy sami mężczyźni się wypowiadają. A przecież oni jako ten silny gatunek rzadko chcą tak od serca zdradzać po co im kobieta. :-)

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Do czego mężczyźnie potrzebna jest kobieta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024