Mam na imię Asia, mam 22 lata. Przeżywam teraz dość trudny okres w swoim życiu, bardzo przydała by mi się odrobina wsparcia. Chętnie poznam nowe osoby, porozmawiam na różne tematy. Jeśli ktoś potrzebuje dobrego słowa, pomocy czy po prostu się wygadać to służę pomocą:) Bardzo chciałabym zagościć tutaj na dłużej:)
bardzo czuję się samotna.Też przeżywam ciężki okres w moim życiu .Nie mam nikogo komu mogłabym się zwieżyć
Mam nadzieję, że ten okres się niedługo zakończy i wszystko będzie dobrze ![]()
Też mam taką nadzieję, na jedną sytuacje nie mam jednak wpływu - zostałam porzucona nagle przez chłopaka po paroletnim związku, to jest ogromny szok dla każdego kto nas znał. Z drugą sytuacją może być jeszcze gorzej jak jest -podejrzewam że za jakieś 3 tygodnie w pracy rozpęta się piekło, i tak od ok 8 miesięcy, atmosfera jest nie do wytrzymania. No i trzeci problem ze studiami, nie wiem jakim cudem dokończę pisać pracę licencjacką do końca lipca;) Przez te wszystkie sytuacje stałam się tak nieufną osobą, moje kompleksy pogłębiły się strasznie, rozdarły się na nowo stare rany.