Jak uszczęśliwić faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak uszczęśliwić faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1 Ostatnio edytowany przez girl90 (2011-06-30 14:56:39)

Temat: Jak uszczęśliwić faceta

No właśnie drogie panie. Wiecie jak uszczęśliwić swoich facetów? a jeśli są szczęśliwi to co robicie aby tacy byli zawsze? Jak można to zrobić?

P.S do moderatorów, szukałam podobnego wątku, ale albo go nie ma albo nie mogłam znaleźć - korzystałam z wyszukiwarki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak uszczęśliwić faceta

a ze tak zapytam masz jakis problem? nie jestescie szczesliwi,albo on?
czy ot tak pytasz co sie robi dla 2 osoby aby byla szczesliwa?

3

Pytam od tak smile

4

Trudne pytanie. To chyba zalezy od tego , czego facet potrzebuje i jakie ma wartosci. Co dla niego sprawia radosc , co dla niego oznacza szczescie, bo to pojecie wzgledne.
Jednemu wystarcza fakt, ze kocha ze wzajemnoscia , innemu realizacja marzen, itd.
Ciezko chyba stwierdzic jednoznacznie.

5

Jeżeli chodzi o szczęście w związku to nie ma recepty, po prostu trzeba czuć, że to "TO" i dbać o związek.
Jeżeli chodzi o uszczęśliwianie faceta, to na pewno Twoja obecność, duża doza zrozumienia, zaufania , a reszta zależy od tego czego on potrzebuje do szczęścia, na pewno słuchać czego pragnie ( np lot na spadochronie ) i nie zamykać mu drogi do realizacji tego, wspierać go w jego marzeniach i wierzyć w Niego smile

6

ich sie nie da uszcesliwic:) to inny gatunek hehe:P
a tak szczerze hmm...faktycznie trudne pytanie....
zaczynajac od tego ze na kazdego cos innego wplywa...
moj np lubi dobrze zjesc i wiadomo co jeszcze tongue

7

Ale o co chodzi konkretnie? Jak go uszczęśliwić seksualnie czy co?
Czy po prostu jak sprawić by był szczęśliwy? Ja myślę, że jeśli jest dwoje kochających się ludzi to... facet jest szczęśliwy, że może kogoś kochać. Dać swoją miłość drugiej osobie i to już sprawia że jest szczęśliwy - takie moje zdanie.
Co jeszcze? Szczere rozmowy, zaufanie, robienie czegoś razem (np. gotowanie), wspólne wypady, romantyczne kolacje (jeśli ktoś lubi), tulenie, czułość, wierność.

8 Ostatnio edytowany przez Aaricia (2011-06-30 18:49:38)

Uszczęśliwić faceta jest bardzo prosto: należy sprawić, aby czuł się wyjątkowym wybrańcem losu mając przy sobie taką kobietę jak Ty.

Robi się to tak:
1. Jak najczęściej należy spotykać się z koleżankami
2. Nie zaszkodzi mieć paru kumpli
3. Trzeba mieć swoje hobby i swój świat, do którego on nie ma wstępu
4. Komórkę nosić przy sobie tylko czasami i okazywać radość, kiedy uda mu się do tak zabieganej istoty jak Ty dodzwonić
5. Należy mieć własne źródło dochodu i w żaden sposób nie być od niego zależną
6. Trzeba lubić seks i nie wstydzić się swojej rozwiązłości
7. Doceniać jego starania, inwencję i nie starać się własną inwencją przewyższyć jego troski o związek
i kilka innych rzeczy w tym klimacie...

Faceta nie uszczęśliwia się natomiast, gdy:
1. Za swój obowiązek uważa się codzienne ugotowanie mu obiadku, upranie i uprasowanie skarpetek
2. 50 razy dziennie dzwoni się do niego, żeby powiedzieć jak się go strasznie kocha. W międzyczasie wysyłając 3 razy więcej smsów podobnej treści
3. Przynosi się piwo z lodówki i pilota do telewizora, żeby sobie biedak mógł odpocząć po ciężkim dniu pracy przed kompem
4. Codziennie, jak wierny piesek, czeka się z wytęsknieniem w domu aż ukochany wróci z pracy, od progu zasypuje się go czułościami i oczekuje kolejnego wieczoru spędzonego na gruchaniu
5. Godzinami główkuje się nad tym jak ułożyć swój grafik tak, aby w żadnym wypadku nie mieć wolnego czasu kiedy on będzie w pracy
6. Ustala się z nim terminy wyjścia do koleżanek, długość sukienki, rodzaj fryzury, gotuje się tylko potrawy, które on lubi...

Tak się nie uszczęśliwia faceta. Tak się go psuje.

9

Tak popieram Aaricia siedziałam trochę w domu i już zaczynał się psuć...
Nie róbcie nic specjalnie żeby faceta uszczęśliwić tylko żyjcie swoim życiem, bo moim zdaniem związek nie może być rezygnacją ze wszystkiego dla niego. A jak będziecie mu nadskakiwać to pewnego dnia powie.. Dzisiaj obiadu nie ma ??!!!!! Co robiłaś cały dzień?!!! big_smile

10 Ostatnio edytowany przez nikandra (2011-06-30 19:02:29)

Chciałabym zobaczyć temat pdt."Jak uszczęśliwić kobietę" pisanego przez faceta smile
Ale to tylko moje pobożne życzenie big_smile
A tak poza tym....jak uszczęśliwić???
Być totalną zołzą ,seksi,za(*&^%stą tą jedyną nie powtarzalną(nic związanego z urodą) ...którą chcą mieć WSZYSCY nie tylko ten nasz facet...i wtedy wierz mi,będzie spięty ale happy smile

11

dla wszystkich dziewczyn ktore chca uszczesliwic swojego faceta:
mam małą kolekcję książek ( skany, ebooki) odnosnie facetów, jak z nimi postepowac, co ich cieszy, co denerwuje.
Jesli któraś z Was chciałaby poczytac i dokształcić się w tej dziedzinie, piszcie do mnie na pw i podajcie maile a wysle to co mam

12

DOSKONALE!!!!!!!

Aaricia napisał/a:

Uszczęśliwić faceta jest bardzo prosto: należy sprawić, aby czuł się wyjątkowym wybrańcem losu mając przy sobie taką kobietę jak Ty.

Robi się to tak:
4. Komórkę nosić przy sobie tylko czasami i okazywać radość, kiedy uda mu się do tak zabieganej istoty jak Ty dodzwonić
7. Doceniać jego starania, inwencję i nie starać się własną inwencją przewyższyć jego troski o związek

1. Za swój obowiązek uważa się codzienne ugotowanie mu obiadku, upranie i uprasowanie skarpetek
2. 50 razy dziennie dzwoni się do niego, żeby powiedzieć jak się go strasznie kocha. W międzyczasie wysyłając 3 razy więcej smsów podobnej treści
3. Przynosi się piwo z lodówki i pilota do telewizora, żeby sobie biedak mógł odpocząć po ciężkim dniu pracy przed kompem
4. Codziennie, jak wierny piesek, czeka się z wytęsknieniem w domu aż ukochany wróci z pracy, od progu zasypuje się go czułościami i oczekuje kolejnego wieczoru spędzonego na gruchaniu
5. Godzinami główkuje się nad tym jak ułożyć swój grafik tak, aby w żadnym wypadku nie mieć wolnego czasu kiedy on będzie w pracy
6. Ustala się z nim terminy wyjścia do koleżanek, długość sukienki, rodzaj fryzury, gotuje się tylko potrawy, które on lubi...

13

Faceta i kobiete uszczesliwia sie w podobny sposób.... Daj mu namiastke szczescia jakie go spotkało ze jestes przy nim i niech pracuje zeby dostac wiecej.. nagradzaj za dobre kroki i karz za złe:)... Macie intuicje wiec z niej korzystajcie:)

14 Ostatnio edytowany przez szerek (2011-07-01 00:33:57)

Aaricia napisał/a:

Robi się to tak:

Aaricia, właśnie uświadomiłaś mnie że swojego zepsułam. Nie wiem czy da się to odkręcić...
Z tych wszystkich rzeczy dwie się nie zgadzają bo, pies zawsze mnie wyprzedza w czekaniu i słyszę potem, że pies go wita bardziej niż ja, a druga to że nie wysyłam mu smsów że go kocham, więc potem się żali, że chyba już go nie kocham bo nie piszę...

Albo go zepsułam, albo szczęśliwy facet to zepsuty facet?

15 Ostatnio edytowany przez girl90 (2011-07-01 10:42:02)

insatiable, nie seksualnie tylko tak ogolnie, żeby był z Tobą naprawde szczęśliwy. Macie racje dziewczyny. Nie można ich rozpieścić za bardzo bo potem będzie im za dobrze wink. Moim zdaniem to należy go słuchać, mówić jak bardzo sie go kocha, że jest dla nas najwazniejszy itd. (oczywiscie nie 50 razy dziennie tongue, ale wystarczy raz albo pare razy w tygodniu) ale to też zależy od faceta, jedni to uwielbiają, potrzebują, a inni nie koniecznie. Np. mój ostatnio mi powiedział że bardzo rzadko mu ostatnio mówie jak bardzo jest mi potrzebny, wazny itp. i że mu tego brakuje. No i nie należy się czepiać o jakieś głupoty tongue bo to też nie sprawi że będą szczęśliwi, nas z resztą to też nie uszczęśliwia, prawda? ;> ;P

Nie, facet rozpieszczony z pozoru może być szczesliwi ale tak naprawde nie bedzie. Poza tym jak bedziesz mu tak nadskakiwała dalej i sie do tego tak przyzwyczai że pewnego dnia bedzie mial dość. To facet powinien Ci nadskakiwać! Ty jemu też ale nie za często wink

16

Facet będzie szczęśliwy jak spełni swoje marzenia... Nie powinniśmy się nawzajem ograniczać, ale również liczyć ze zdaniem drugiej osoby.. Ciężko uszczęśliwić kogoś na siłę..  Facet musi też tego chcieć smile

17

Prawdziwy facet będzie szczęśliwy, jak Ty będziesz szczęśliwa ! big_smile

18 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-07-02 11:37:49)

Cześć dziewczyny !

Z mojego (męskiego) punktu widzenia to wygląda tak :

Nie ma tu znaczenia płeć czy wiek.

Wiem, że facetowi bliżej do małpy niż kobiecie wink
Ale wydaje mi się, że facet, który jest kochany i sam ma kogo kochać. Po prostu będzie szczęśliwy.
Nie trzeba robić nic na siłę po to by go uszczęśliwić.
Ja odczuwam to na własnym przykładzie. Mam kobietę, która bardzo mnie kocha. Ja nad życie kocham ją.
I nie stosujemy żadnych siłowych rozwiązań, żeby się wzajemnie uszczęśliwiać. Szczęście w udanym związku przychodzi tak... jakby to powiedzieć ? Samo z siebie smile

To z mojego punktu widzenia.

Ale generalnie nic na siłę wink

Pozdrawiam :
Mariusz smile

Post edytowany z powodu naruszenia regulaminu

19

Po co uszczęśliwiać faceta? Nie widzę sensu i celu. Jeżeli ty będziesz szczęśliwa, będziesz realizować siebie, swoje pasje, rozwijać się, to on też będzie szczęśliwy - oczywiście mówimy o dojrzałych emocjonalnie mężczyznach, prawda?

20

Aaricia napisał/a:

Robi się to tak:

taaak te rady słyszałam wiele razy, chociażby w książce "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i wiecie co, to w moim przypadku nie jest takie proste. nie należę do osób, które się od partnera uzależniają, nie rezygnuję ze znajomych, kiedy wchodzę w związek, wciąż mam swoje pasje i hobby. tyle, że... ja po prostu tą zabieganą osobą nie jestem. mam bardzo mało bliskich osób, właściwie tylko dwie przyjaciółki, jednego przyjaciela-nieprzyjaciela (ta relacja jest dość dziwna, po prostu on raz jest, raz go nie ma... z jednej strony mogę na niego liczyć, na jego radę itd, a z drugiej nie ma dla mnie zupełnie czasu).
do ludzi podchodzę z wielką rezerwą, zdaje mi się, że już nigdy się z nikim nie zaprzyjaźnię, zwłaszcza z dziewczynami. często całe dnie przesiaduję w domu, tak właściwie to zawsze mam wolne. może się zdawać, że jestem nieszczęśliwa i samotna, ale tak nie jest. w sumie mi to pasuje. jeśli chodzi o ludzi, idę w jakość, nie ilość.
ale boję się, że przez ten nadmiar wolnego czasu facet się mną zniechęci, bo co, ze mną to się można umówić prawie zawsze. moje pasje są takie domowe, raczej mało ingerujące w ilość czasu wolnego. rysuję, robię zdjęcia, uwielbiam przeglądać sieć w poszukiwaniu inspiracji.
i nie wiem, co robić. przecież nie będę kłamać facetowi, że wychodzę co drugi dzień na piwo ze znajomymi tylko po to, by pomyślał, jak bardzo jestem "zabiegana".

21 Ostatnio edytowany przez 1812o5marzeń (2011-07-03 23:44:49)

Za uszczęśliwianiem celowym raczej nie jestem, bo od tego jakoś blisko (wg mnie) do uszczęśliwiania na siłę...
Ja raczej postawiłabym na dostrzeżenie zalet i pozytywnych cech partnera (w końcu jak by pomyśleć głębiej na pewno takowe znajdziemy tongue )
a to powinno w rezultacie wywołać w nas rodzaj wdzięczności i szczęścia, od tego już tylko mały kroczek, by wykonać jakiś miły gest w kierunku naszego mężczyzny!
Przyjdzie samo wink

22

Emilia napisał/a:

Po co uszczęśliwiać faceta? Nie widzę sensu i celu. Jeżeli ty będziesz szczęśliwa, będziesz realizować siebie, swoje pasje, rozwijać się, to on też będzie szczęśliwy - oczywiście mówimy o dojrzałych emocjonalnie mężczyznach, prawda?

tak smile tongue

23

Większości facetów wystarczy skrzynka browaru xD I do tego ekipa i mecz w TV ^^ Ale to tylko stereotyp. Każdy facet potrzebuje innych rzeczy , żeby być szczęśliwym smile

24

a ja dodam jeszcze częsty powód unieszczęsliwienia facetó. WIelu moich znajomych po rozstaniach ze swoimi kobietami podawało bardzo czesto jeden i ten sam powód "podcinała mi skrzydła i chciała mnie sobie podporzadkować"

25

Hexi - mój nie ogląda meczy w TV, nie lubi tego tongue smile.
Markoss - coś w tym jest. Facet nie lubi być uwiązany na tzw. smyczy. Nikt nie lubi wink ;p

26

Faceta się nie uszczęśliwa - mężczyzna jest szczęśliwy, jak Wy przy nim jesteście. Po prostu jesteście i to już dla niego jest istotą kochania i związku. Za to, że jesteście to on Was uszczęśliwia - i widzi Wasz uśmiech, Waszą radość z prezentu, Waszą wyrzoumiałość - za to JEST SZCZĘŚLIWY.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak uszczęśliwić faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024