cięzka sprawa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » cięzka sprawa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: cięzka sprawa

chcialebym opisac wam sytuacje mojej kolezanki ktora kiedys bardzo wykorzystal jeden facet po prostu omotal ja w tej chwili pracuje dorywczo w firmie gdzie sa pracuja sami faceci ktorzy bardzo jej nie szanuja dajac do zrozumienia ze jest k a tak nie jest prosze powiedzcie co robic zeby ludzie zaczeli ja powaznie traktowac i szanowac z czego wynika takie zachowanie ludzi dlaczego ja tak krzywdza nie chca Z NIA ROZMAWIAC ZADAWAC sie tylko mowia ze jest gownem a tak nie jest prosze poradzcie cos

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: cięzka sprawa

coś wychwyciłam.
po pierwsze, jeśli kobieta daje do zrozumienia, że sama się nie szanuje, szacunku nie dostanie.
po drugie, jeśli mężczyzna raz straci szacunek do kobiety, już więcej jej nie będzie szanować.
napisz troszkę więcej, na jakiej podstawie, oni ją tak traktują?

3

Wydaje mi się,że nikt bez powodu,nie nazywał by tak dziewczyny i okazywał swój brak szacunku. Coś może być na rzeczy,a nie musi,bo może być też tak,że facet z,którym się przespała naopowiadał wszystkim bzdur na jej temat... Plotka szybciej obiegnie świat niż prawda założy buty. Powiedz nam coś więcej na ten temat.

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2011-06-26 17:16:25)

mysza1 napisał/a:

chcialebym opisac wam sytuacje mojej kolezanki ktora kiedys bardzo wykorzystal jeden facet po prostu omotal ja w tej chwili pracuje dorywczo w firmie gdzie sa pracuja sami faceci ktorzy bardzo jej nie szanuja dajac do zrozumienia ze jest k a tak nie jest prosze powiedzcie co robic zeby ludzie zaczeli ja powaznie traktowac i szanowac z czego wynika takie zachowanie ludzi dlaczego ja tak krzywdza nie chca Z NIA ROZMAWIAC ZADAWAC sie tylko mowia ze jest gownem a tak nie jest prosze poradzcie cos

Czy ta koleżanka i ta z postu (zamieszczonego przez Ciebie dnia 21.12.2010 roku), który przytaczam niżej, to jedna i ta sama osoba? Czy masz dwie koleżanki z podobnymi perypetiami?

mysza1 napisał/a:

chcialabym wam przedstawic sytuacje mojej kolezanki. Otoz ona sama w pracy nawiazala kontakt z facetem ktory okazalo sie ze ma kobiete od 4 lat i zaczeli sie spotykac. Ale to trwa nadal i wydlada tak ze ona czuje sie bardzo samotna i do niego garnie bo szuka uczuc ktorych nigdy nie dostala a on szuka u niej tylko seksu a na dodatek jego kobieta jest w ciazy i niedawno wzieli slub. Wiedz prosze powiedzcie jak rozwiazac ten problem ja nie rozumie tego faceta dlaczego to robi fakt ze to bardziej jej incjatywa ale dlaczego ulega skoro ma stala partnerke itd czy widzicie jakies rozawiazanie z tej sytuacji.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » cięzka sprawa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024