czy to grzybica?:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy to grzybica?:(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: czy to grzybica?:(

Mam pytanko, mam nadzieję że ktoś będzie mi w stanie pomóc, ponad 2 tyg nie kochałam sie z swoim facetem ponieważ.... jakiś czas temu na penisie zaczęły mu sie pojawiać jakieś czerwone kropki swędzące ale to trwało kilka dni i znikało,dwa tyg temu oprócz tych krostek  penis opuchnął, moj facet mowi że wydobywał się z niego jakiś dziwny śluz, skórka jakby była za mała tak opuchnął, dzis go zobaczyłąm już wygląda lepiej ale na skórce ma takie ranki  jakby popękała skóra  i jest mocno wysuszony, czy to objawy grzybicy?bo jeżeli tak  to  możemy sie nawzajem zaarażać,słyszałam że wtedy oboje partnerów musipodjąć leczenie, prosze pomóżcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to grzybica?:(

nie wydaje mi się eby to była grzybica,tym bardziej , że mężczyźni często przechodzą zakażenie drożdżakami subklinicznie tzn bez widocznych objawów, co oczywiście nie jest normą. Zakażenie grzybicze jest zdecydowanie bardiej uciążliwe dla kobiet. Myślę jednak , że może warto skonsultować te zmiany z lekarzem

3

a może bierze antybiotyki jakieś?

4

nie nie bierze.... zapisał sie do lekarza ale nie wiemy czy dobrego w sumie to choroba skórna więc do dermatologa???

5

chyba od spraw meskich jest urolog... nie wiem nie znam sie. bo czytalam ze po antybiotykach tak moze byc

6

urolog zajmuje sie  chyba bardziej  ukladem moczowymitp a wieszto jednak  zwiazane ze skorą, nie wiem zapisal sie do dermatologa mam nadzieje ze babk nie spojrzy na niego jak  na debila bo calkiem sie podlamie:/a ja do takich delikatnych spaw tonie bardzo nie wiemjak z nim gadac o tym żeby  go jakoś nie urazić hmm

7

witam! miałąm podobną sytuacje i niech natychmias wybierze się do lekarza mimo wstydu bo to mogą byc tak zwane kłykcie. leczenie jest bardzo bolesne. i takimi rzeczami zajmuje sie normalny dermatolog. mi długo zeszło za nim wysłałam swojego do lekarza,bo się wstydził. ale lekarka mu powiedziała żeby się ie krepował bo nie takie rzeczy widywała na przyrodzeniacvh. na poczatku też był zaczerwieniony i swędziało,a potem zaczeło mu wyrastać taka wystająca skóra i mu spóchł,mial problemy ze ściąganiem skórki,leczenie było bolesne bo smarował to płynem jakimś i z tego co on mi tłumaczył to pierońsko piekło i miał wrażenie że mu go rozsadza. a ja w tym czasie miałam swędzenia i ja go zaraziłam. z takimi rzeczami nie ma żartów oboje idzcie do lekarza,może to być zwykła infekcja wtedy ty i on dostaniecie leki specjalne,mam nadzieje że to nie jest to co miał mój chłopak bo się niesamowicie ucierpiał.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy to grzybica?:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024