Witam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Witam :)

Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Weronika , mam 29 lat i mieszkam w Kaliszu.  Jestem zaręczona już od ponad roku, Ślub planujemy zorganizować w 2013 roku. Pracuję w biurze. Interesuje się książkami historycznymi i biografiami. W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze i biegać. Na forum trafiłam ponieważ szukałam odpowiedzi na pewne pytanie. No i znalazłam odpowiedź tutaj i tak zostałam. Będę się udzielała tak często jak tylko będę mogła smile Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam :)

Witam Cię ciepło :] Życzę miłego postowania,pozdrawiam

3

Witaj na forum Weroniko, miejmy nadzieję, ze zagościsz u nas na dłużej. Miłego postowania. smile

4

I ja Cie witam, mam nadzieje ze predko nas nie opuscisz smile
Jezeli masz jakies pytania, wal smialo smile Kobietki sa chetne pomocy smile

5

Hej,
mam nadzieję, że zagościsz na dłużej, ponieważ jest tu bardzo ciekawie!

6

Dziękuje wszystkim za przywitanie smile Mam również nadzieję że tu się zadomowię smile

7

Witaj;) Zapraszam do dyskusji. Z czystej ciekawości, co w tym biurze robisz (konkretny jakiś dział);) Pozdrawiam

8

a zajmuje się papierkową robotą hmm Telefony, faktury itp.. Wszystko co najgorsze ;p hehe

9

Witam serdecznie i ja smile także jestem tu dopiero kilka chwil smile

10

Witaj.

11

hej smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024