L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez CupraFR (2011-05-04 16:20:08)

Temat: L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście?

Dzisiaj właśnie zakupiłam ten specyfik na nadmierne wypadanie i rozdwajanie włosów, pozbawione połysku i łamiące się. Do tego też na rozdwajające się i łamiące paznokcie.

Czy któraś z Was używała, albo słyszała o tym suplemencie? Potrzebuję czegoś konkretnego, bo strasznie mi wypadają włosy po operacji. Chcę to jakoś zahamować.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście?

O tabletkach na razie nie mogę nic więcej powiedzieć. Wydaje mi się, że jest poprawa, ale nie uderzająca. Serum jest rewelacyjne! Pięknie wygładza płytkę paznokcia, ślicznie pachnie i utwardza paznokcie. Nie wiem, czy można je kupić osobno (serum i kapsułki) ale poszukam na pewno.

Polecam. smile

3

Odp: L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście?

Te tabletki mają bardzo dobry skład, nie przerywaj tylko je bierz. Zawsze na rezultat trzeba trochę poczekać.

Można kupić oddzielnie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » L'biotica Włosy & Paznokcie + serum do paznokci - stosowałyście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024