samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez martita07 (2011-04-09 00:41:24)

Temat: samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama

witam, wracam po ponad pórocznej przerwie do Was. Rok temu zakończyłam związek z facetem z którym byłam zaręczona. Mamy kontakt bo tego chciał... a ja nie wiem czemu się na to godziłam, teraz czuję się źle. Przez rok nikogo nie poznałam, nie umówiłam się z nikim, mimo że wszyscy mi się dziwią i nie wierzą w to.... Nie będę ukrywać, zwracam na siebie uwagę w jakiś sposób, ludzie raczej mnie lubią, ale mają ogromny dystans, niektórzy mówią że sama go stwarzam... już nie wiem jak jest.. ale przychodzą weekendy a ja siedzę w domu samotnie, nigdzie nie wychodzę, nie dlatego że nie chcę, ja po prostu nie mam z kim! dużo znajomości się pogubiło gdy byłam w związku i teraz myślę sobie że to nie do końca normalne że czuję się jakby już tylko czekała mnie starość, wiem że to głupio brzmi ale tak jest tak właśnie się czuję ;/ mam wrażenie że już nikogo nie poznam.. tak wiem powinnam wychodzić ale gdzie?? z kim?? nie wiem już sama czego oczekuję od Was, może po prostu wysłuchania... jest piątek a ja siedzę sama przed kompem z piwem (??) tego nie było kiedyś, ktoś mnie czasem w pracy zagada, mówią komplementy ale nikt nie wie... chyba piszę bez sensu.. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama

Zorganizuj jakiś babski wieczór, idz z kolezankami do kina, może do jakiegoś pubu? Nawet z koleżankami z pracy. Rozerwij się troche, zrób cos dla siebie i nie patrz na to z kim masz wyjsc tylko poprostu bierz za telefon dzwon do kogos kogo nawet bardzo dawno nie widzialas, albo napisz na nk czy fb i umów się na kawe czy gdzieś.. Odśwież te znajomości!
Też tak kiedys mialam, trenowałam lekkaatletyke i całkowicie się temu poświęciłam, a kiedy dostałam zakaz od lekarza biegania itp, bo kolano mi na to nie pozwalało to też mysłałam że nikogo nie ma.. Ze 3 miesiące też tak siedzialam sama aż wkońcu sie odezwłam do jednej i drugiej i znajomości się odświeżyło smile

3

Czesc:)
No własnie zawsze gdy sie pozna faceta to sie mu poswieca cały swoj czas,i zapomina sie o innych.Tzn.ja tak nigdy nie miałam, jakos sobie nie wyobrazam zeby calkowity wolny czas spedzac z facetem ale moje kolezanki tak robily.
Ja od roku tez jestem sama ,zyje tylko praca, i czasem silownia ,kazda kolezanka nie ma czasu.Szkoda gadac.
Czasem gdy wchodze na nk.to az serce sciska bo kazdy kto wrzuci swoja fote to albo z facetem albo z dzieckiem...a ja tu sama...
Ktos kto nie wiece co tzn.samotnosc to nie ma prawa sie wypowiadac. Bo nie wie jakie to jest uczucie.
Piszesz,ze masz kontakt z eks,a moze zakoncz to? Moze  wtedy szybciej kogos poznasz?
Moze przez te kontakty zapominasz o innych facetach?

4

siema  martita07   wiesz mogę trochę naprostować to o czym piszesz fakt faceci są tacy że potrafią kobiecie powiedzieć ładne ciepłe słowo itp ale boją się zaprosić np dlatego ze często spotykają się z tym że ładna kobieta nigdy by się nie umówiła albo coś takiego sobie wkręcają to fakt  lecz nie powinnaś siedzieć w weekend w domu skoro nie chodzisz na dyskoteki bo nie masz z kim to chociaż wyjdź gdzieś z domu miłość lub ktoś kto okaże tobą zainteresowanie może spotkać cię wszędzie trzeba brać z życia to co się ma smile czasami w naj mnie spodziewanym momencie znajdzie się ktoś kto cię doceni smile
a wracając do byłego  nie potrzebnie bo wiesz np on chciał tego zależy też od ciebie czy ty tego kontaktu też chcesz a dystans jaki stwarzać możesz do siebie to np taki że byłaś zaręczona i nagle wszystko znikło też gdy rozstałem się z byłą to nie spotykałem się z nikim długi czas lecz po pewnym czasie powiedziałem sobie że to moje życie i nie mogę go zmarnować na stanie w miejscu więc i ty powinnaś ruszyć do przodu  samotność to najgorsza rzecz która spotyka ludzi wiem bo sam ją przeżywałem i przeżywam ale nie poddaje się wierze w lepsze jutro i w to ze gdzieś tam jest ta jedyna którą kiedyś spotkam  pozdrawiam serdecznie smile mam nadzieje że po części pomogłem

5

Hej,
Wiem co czujesz martita 07, ja mam ten sam problem. Czasami mysle sobie, ze dla mnie wszystko sie juz skonczylo i teraz to juz tylko kapcie i czekanie na starosc. Latwo powiedziec, poszukaj znajomych, odswiez kontakty kiedy wszyscy znajomi maja wlasne zycie sprawy i problemy, a wiekszosc starych kolezanek meza, male dziecko i brak czasu na babskie wieczory lub wypad do pabu. I te dobre rady znajomych, ktorzy chcieli by pomoc - wyjdz gdzies, zabaw sie -, ale z kim? sama? Rozumiem cie w 100% martita 07.

6

No i ja dołączam się do "Koleżanki" nie jest tak łatwo... 90 % koleżanek zajętych tzw praniem pieluch i domem a reszcie poprostu odpowiada taki tryb domowy. I co wyjść na dyskotekę na rynek? Jak sama? Na dyskotekę też tak trochę głupio.... Ja coprawda mam swojego M... ale czasami też chciałabym wyjść gdzieś z innymi a tu jakoś brak

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024