jak sprawić żeby to on zrobił pierwszy krok? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak sprawić żeby to on zrobił pierwszy krok?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: jak sprawić żeby to on zrobił pierwszy krok?

pochodzę z dość małego miasta (od pon do pt mieszkam w warszawie). bardzo podoba mi się taki Mateusz (3 lata starszy ode mnie), nie mamy na tyle bliskich wspólnych znajomych, by mogli mi jakoś pomóc. kiedyyyś się z nim poznałam (mamy się w znajomych na facebooku;p) ale niestety teraz nie mówimy sobie nawet "cześć" na ulicy... widzimy sie raczej rzadko, przypadkiem. nie zagadam do niego, bo zawsze jest z kolegami, a niestety nie jestem na tyle odważna. wiem, że mogę mu się podobać (teraz zabrzmię trochę nieskromnie;p) bo mam dość spore powodzenie u płci przeciwnej. jestem bardzo niecierpliwa, a to czekanie na jakis cud mnie juz starsznie meczy. czy jest cos co moglabym zrobic, aby to on sie do mnie odezwał, nie wiem, jakis znak, sygnal? prosze o pomoc, moze ktos byl w podobnej sytuacji...?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak sprawić żeby to on zrobił pierwszy krok?

A skąd wiesz, że poza jak domniemam wyglądem, on jest wartościowym materiałem na chłopaka? smile

3

nie wiem tego, zależy mi przede wszystkim na poznaniu go, a potem zobaczymy.

4

To podejdź do niego, nawet jak będzie z kolegami i zapytaj czy może na chwile przeprosić kolegów, bo masz jedną sprawę. Jak odejdziecie na bok, powiedz, że słyszałaś od znajomych jak dobrze radzi sobie z komputerem. A potem wymyśl jakiś problem no i spotkanie załatwione.

5

dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie, bo tylko Ty mi odpowiedziałeś, ale ten pomysł wydaje mi się być trochę żałosny neutral

6

Nie jest żałosny, jest prosty. Faceci zakładają, że kobiety nie znają się na komputerach więc będzie to realistyczne. On, szczególnie przy swoich kolegach (wspomnij o kompie) stanie na głowie aby Ci pomóc.

7

hmmm, pewnie masz rację smile a co myślisz o tym, gdybym po prostu do niego napisała proponując spotkanie/imprezę? czy faceci lubią takie jasne postawienie sprawy? bo to będzie ewidentny znak, że mi się podoba...

8

a moze napisz na facebooku poprostu" cześć co słychać"  i zobacz co odpisze a później z górki np." co robisz w piątek wieczorem wybierasz się gdzieś" i takie tam przecież to proste

9

Nie nie... w jednym i drugi przypadku może myśleć, że jesteś rybka łatwa do złapania. Najlepiej poproś go z czymś o pomoc, poznaj się z nim jako z kolegą. Obcemu proponować od razu randkę... palma? smile

10

no bo ja nie lubię owijać w bawełnę smile niby lubicie proste rozwiązania, a tu proszę
i tak pewnie stchórzę i nie podejdę jeśli będzie z kumplami:|

11

wcale nie prawda a ten tekst z komputerem? a jak odpowie że sie nie zna?to co ona mu odpowie? Przecież facet nie jest głupi!!!!skuma o co jej chodzi albo pomysli a co nie ma innych kolegów...to że sie zapyta co słychac nie znaczy że jest łatwa laleczką !!!!!!!!!!!!

12

Jak odpowie, że się nie zna to go przeprosi i powie, że widać znajoma go pewnie z kimś pomyliła. Ale już jest jakiś kontakt nawiązany, pretekst do zagadania na facebooku w stylu "hej, ale mi dziś głupio było przy twoich kolegach". I rozmowa sama poleci...

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak sprawić żeby to on zrobił pierwszy krok?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024