Witam panie, postanowiłem tutaj napisać bo kobiety wiedzą wszystko o kremach problemach z cerą i tym podobne, mam nadzieję że nie macie mi za złe że tutaj piszę bo na pewno jest to wasz kobiecy kącik gdzie możecie sobie swobodnie po pisać. Wiec tak chodzi mi o cerę czy skórę nawet nie wiem za bardzo jak się powinno to opisać twarz mam ciągle zmęczona mam dopiero 19 lat dodam że pale bo może mieć to jakieś znaczenie cera jest taka nijaka jak jest słoneczny dzień to żal mi na siebie patrzeć (nie jestem narcyzem) ale twarz to wizytówka do wszystkiego i na prawdę nie za bardzo się czuje jak wyjdę w słoneczny dzień i wiem że twarz mam bladą i zmęczoną jak bym z tydzień nie spał. Konkretnie to chciał bym spytać o jakiś nie wiem żel do twarzy zamiast mydła na oczyszczenie skóry, mam suchą skórę wiec jakiś dobry krem by się przydał nawilżający nie wiem czy męski czy damski chyba nie ma większego znaczenia
jeśli jest i ktoś wie jaki męski krem jest dobry bardzo prosił bym o nazwę tego kremu i jeszcze jedno nie wiem czy będziecie się orientować, czy jest jakiś krem po goleniu bo roku+ zacząłem się golić a skórę mam delikatną i strasznie podrażnienia mam takie kropki czerwona mało ich ale strasznie przeszkadzają zwykły płyn po goleniu nie daje zbyt wiele
.
Ps. Nie jestem gejem
po prostu lubię być zadbany.
Dziękuje za odpowiedzi.