Otoz mam 2 problemy. Uwielbiam z moim partnerem seks. Alee..no wlasnie ![]()
Moj partner ma problemy z erekcja. Nie chce mu stanac tak porzadnie, stanie moze na chwile potem robi sie miekki choc nie do konca, troszeczke to przeszkadza. Wiem ze kiedys czesto sie masturbowal. Ma tez stulejke ktora boi isc sie zoperowac. Czy to moze byc przyczyna? Szukalam juz porad itp ale tak naprawde niczego konkretnego nie znalazlam...Jak czasem mu opadnie to moge dwoic sie i troic i czasem juz go nie moge "postawic".Chlopak ma 27 lat.
A drugi problem dotyczy mnie. Otoz mam niskie libido spowodowane tabletkami. Mam zdiagnozowane PCO wiec nie moge ich odlozyc. Caly czas je zmieniam. Teraz trafilam na Zoely, jakas nowosc, niby ochota w miare wrocila ale jak na osobe jak ja ktora uwielbia pieszczoty i seks gdyz szalenie kocham mojego partnera, nie wystarcza mi to, za malo. Szukam caly czas sposbow i tak lipa,cisza i pusto.
Zabawki,jakies krople,tabletki itp ale to raczej nie dziala gdyz takie rzeczy to juz raczej w trakcie niz przed.
Co mozemy zrobic aby nasze problemy jakos pokonac? Kochamy sie bardzo i dla nas seks jest poprostu czyms pieknym ale przez to czasem nie mozemy sie tym cieszyc.
Dziekuje za rady ![]()