stroik na rękę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-30 21:50:03)

Temat: stroik na rękę

Co myślicie na temat stroika "ozdoby" na rękę z  żywych kwiatów?? Bukiet ślubny byłby osobno a taki stroiczek założyłabym dopiero po wejściu na salę.

Chodzi mi o coś takiego http://i2.pinger.pl/pgr148/05dd10cd0010ac8f4d60fc0a
tylko mniejszego i dopasowanego kolorem do kwiatków z wiązanki ślubnej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: stroik na rękę

Wiem, że takie rozwiązanie jest wykorzystywane zamiast bukietu najczęściej. Jeśli chodzi o zabawę na sali to może być on niepraktyczny - w końcu będziesz najważniejszą osobą wieczoru zatem będziesz pewnie dużo tańczyć. I tu się obawiam, że ten stroik za długo może tego nie wytrzymać. Ale to tylko moje obawy bo zasadniczo nie znam osobiście nikogo kto miałby taki stroik.

3

Odp: stroik na rękę

Ja miałąm podobny ale jako dróżka i właśnie trzeba na niego bardzo uważać bo łatwo go zniszczyć przy tańcu.
A w sumie dla Pani Młodej średnio mi się podoba. Wolę jakąś delikatną biżuterię. Ale jeśli masz skromną sukienkę to może i ładnie będzie sie prezentował smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024