witam,
poznalam fajnego chlopaka przez internet. mielismy sie spotkac..niestety z rozych powodow wyszlo ze nie moglam do niego pojechac, on zaproponowal ze przyjedzie do mnie. ze bardzo chcialam zobaczyc jego okolice to powiedzialam ze nie chce aby on do mnie przyjechal bo wole do niego i ze cos wymysle z moim przyjazdem. Niestety chlopak poczul sie chyba urazony gdyz odmowil spotkania. wiec jak glupia wsiadlam w pociag pojechalam ale on nie chcial sie juz ze mna spotkac. wyszla z tego jedna wielka klotniai zerwanie kontaktow. niestety ja za nim tesknie ale nie wiem jak mam to naprawic.
Jak to naprawić , no tylko rozmową i wyjaśnieniem dlaczego wyszło tak a nie inaczej .No chyba że pies pogrzebany jest gdzie indziej.Być może nie wyjaśniłaś mu dlaczego tak bardzo zależy Tobie na tym że to Ty chciałaś do niego przyjechać, mógł to zupełnie inaczej zinterpretować.Myślę że wszystko jest do wyjaśnienia .A czy przed tym spotkaniem widzieliscie się już ?Może spodziewał sie kogoś innego.
nie widzielismy sie..tylko tyle co na kamerce. probowalam wyjasnic ale jest uparty. wiem ze blad zrobilam jednak wsiadajac do tego pociagu ale wolalam z nim porozmawiac na zywo i wyjasnic niz przez pisanie na komunikatorze..
Coś szybko sie ten chłopak poddał,wiec nie wiem co tym sądzić.
Bo bezprzesady,żeby o takie coś sie obrażac?
To jest jego strata a nie Twoja.
Ale jesli ci na nim zależy to wyslij mu wiadomosc ,wytłumacz mu co i jak.Na pisz ,ze ci zalezy,ze zapraszasz go do swojego miasteczka,i zobaczymy co on na to?.
Moze jednak minie mu ta złosc?
Sama sie zastanawialam czemu tak szybko, ale ok mozna to zrozumiec. Niestety ja to zawalilam bo zaczelam sie do niego czepiac o to wszystko, z zalu i w ogole. Teraz kiedy go widuje na skyke boje sie zagadac o tym wszystkim i powiedziec mu ze tesknie i chce odzyskac przyjazn z nim. Boje sie ze mnie zbyje slowami ze to juz nie ma sensu.
Przedewszystkim jeżeli czujesz że to tylko nieporozumienie to odezwij się i spróbuj wyjaśnić co i jak. Ale ja mam wrażenie że chlopak chyba jednak nie jest zainteresowany dalszym kontaktem - dlaczego???
Może dlatego że
1/niechciałaś żeby przyjechał może myśleć że coś ukrywasz
2/nagle się pojawisz więc chcesz go sprawdzić co porabia
3/najpierw mówisz nie przyjadę potem się pojawisz - brak u ciebie zdecydowania
Może to po prostu nie to czego on oczekiwał. Sprawa jest jedna i podstawowa trzeba to wyjaśnić a nie żyć w zawieszeniu szkoda życia.