sprzedaż internetowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: sprzedaż internetowa

witam, prawie od roku poszukuję pracy, niestety bezskutecznie.dziś trafiłam na ogloszenie, gdzie poszukują pracownika działu sprzedazy internetowej.i pomyślalam,ze to może być coś dla mnie.mam tylko kilka pytań, czy orientujecie sie na czym polega dokładnie ta praca, w zakres obowiązków wchodzi min.uaktualnianie str. internetowej, przygotowanie prezentacji i ofert sprzedażowych-nie bardzo rozumiem na czym to miałoby polegać i czy osoba z policealnym wykształceniem bez doświadczenia podoła czemuś takiemu.komputer obsługuję dosyc dobrze, ale kompletnie nie mam obycia-nie pracowałam jeszcze na stale nigdzie i boję sie ,że nie dam sobie rady.Jesli któras z Was pracuje na podobnym stanowisku prosze napiszcie jak to wygląda.Będę wdzięczna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sprzedaż internetowa

Wydaje się że to praca bardziej dla kogos z wykształceniem informatyka jeśli chodzi o znajomość zakładania stron internetowych (chociaż wtedy napisaliby że poszukują informatyka), obsługa programów power point i exel itp. Polecam spróbować smile

3

mysle że to chodzi o pozycjonowanie stron, a o tym tez trzeba miec pojecie

4

szklaneczka wg mnie chodzi o osobę, która będzie dbać o aktualność oferty produktowej na stronie www. Jeśli firma prowadzi sprzedaż internetową to będzie to dbanie o to by na stronie pojawiały się artykuły, które są na stanie. Kwestia robienia zdjęć, uaktualniania opisów.
Na pewno nie obejdzie się bez znajomości choćby power pointa.

Napisz z jakiej branży jest ta firma to wtedy będę mieć lepsze wyobrażenie co może wchodzić w zakres obowiązków na tym stanowisku.

5

ogłoszenie dotyczy firmy z wyposażeniem sanitarnym (wanny , brodziki itp) w wymaganiach napisano,że potrzebują kogoś kto zna podstawy obróbki graficznej i programy służące do tego-ja znam photoshopa, co nieco  potrafię w nim zrobić,niestety konkretnego oprogramowania jakie trzeba znać nie podano.dzis miałam telefon z tej firmy i jutro mamy umówić się już na spotkanie.Chciałabym w końcu dostać pracę, ale boję się ,że po takiej przerwie i nic nierobieniu na rozmowie wyjdzie,że jestem mało kompetentna, nieprzygotowana i podziękują mi na dzień dobry.Już sama nie wiem czego się spodziewać.

6

szklaneczka czyli domyślam się, że mój wcześniejszy zakres obowiązków będzie trafny. Przede wszystkim podczas rozmowy nie bój się o to żeby dopytać jaki dokładnie zakres obowiązków będzie na tym stanowisku, chyba że Ci sami powiedzą. I nie wmawiaj sobie, że jesteś niekompetentna bo zadziała to jak samospełniające się proroctwo. Najważniejsze to uśmiech, pierś do przodu i dać z siebie jak najwięcej.

Na pewno bardzo dobrze sobie poradzisz podczas rozmowy.

7

Dzięki, mam nadzieję ,że nie dam plamy, w sobotę rozmowa.

8

Fly System to nowy system dropshippingowy, który wkroczył na Polski rynek. Polega on na tym, iż oferujemy integrację z hurtowniami z różnych branż. Zapewniając przy tym sklep internetowy z ogromną bazą produktów, która sukcesywnie się powiększa. Możliwa jest także konfiguracja z najpopularniejszym serwisem aukcyjnym - Allegro, co zdecydowanie zwiększy sprzedaż. System ten jest wygodny i bezpieczny, a przede wszystkim można zarabiać online, bez magazynu, pracowników i ryzyka. Dla niezdecydowanych proponujemy założenie testowego sklepu na okres tygodnia, by podejrzeć naszą bazę towarów. Odwiedzajcie nas na stronie internetowej.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024