Jakie dowody potrzebne są aby udowodnić zdradę. Nie mam świadków.
A może chociaż jakieś dowody taj zdrady?
3 2011-03-19 19:00:48 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-19 19:11:43)
Widziałam go 2 razy jak szedł do kina z tą samą kobietą i małym dzieckiem. Trzymali się za ręce
Nie wiem co to za kobieta, nie wiem czy to jego dziecko. W sądzie na pewno się wyprze.
Ja nie bardzo wiem ale to nie wystarczy w sądzie ,no chyba że on sam sie przyzna w co wątpie.A może postaraj sie o te dowody bedzie łatwiej.
Tylko nie wiem jak je zdobyć i jakie będą wiarygodne. Nie wiem czy jeszcze uda mi się na nich trafić żeby zrobić zdjęcie i czy to wystarczy
Słuchaj ja na początek porozmawiałabym szczerze z nim ale całą rozmowę bym nagrała .A potem skontaktowała bym sie z adwokatem ,szkoda ze nie masz ani świadków ani dowodów .No bo na podstawie ze sobie szedł z kobieta to nie powód do zdrady.Sprawdż jego tel . wydruki z komórki poszukaj jak ma romans to na pewno znajdziesz dowody .
Zgadzam się ze Stokrotką 1. Jeśli ma romans/ zdradza MUSZĄ gdzieś być na to dowody. Musiałby być mistrzem by zacierać za sobą wszystkie ślady. Szukaj
. Nie wiesz, że kto szuka ten znajduje
. Tylko przygotuj się, że jak już cos znajdziesz to nagły przypływ adrenaliny bedzie tak silny, że zawczasu opracuj sobie scenariusz przechwycenia dowodów. Ja wybebeszyłam chyba z 10 torebek w poszukiwaniu pena by zgrać dowody z komputera (znalazłam !!!!!!!!!!!!!) ale nerwy były nie doopisania.....wszystkie chwyty dozwolone...... Trzymam kciuki