Jak udowodnić w sądzie zdradę męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak udowodnić w sądzie zdradę męża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak udowodnić w sądzie zdradę męża

Jakie dowody potrzebne są aby udowodnić zdradę. Nie mam świadków.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak udowodnić w sądzie zdradę męża

A może chociaż jakieś dowody taj zdrady?

3 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-19 19:11:43)

Widziałam go 2 razy jak szedł do kina z tą samą kobietą i małym dzieckiem. Trzymali się za ręce

Nie wiem co to za kobieta, nie wiem czy to jego dziecko. W sądzie na pewno się wyprze.

4

Ja nie bardzo wiem ale to nie wystarczy w sądzie ,no chyba że on sam sie przyzna w co wątpie.A może postaraj sie o te dowody bedzie łatwiej.

5

Tylko nie wiem jak je zdobyć i jakie będą wiarygodne. Nie wiem czy jeszcze uda mi się na nich trafić żeby zrobić zdjęcie i czy to wystarczy

6

Słuchaj ja na początek porozmawiałabym szczerze z nim ale całą rozmowę bym nagrała .A potem skontaktowała bym sie z adwokatem ,szkoda ze nie masz ani świadków ani dowodów .No bo na podstawie ze sobie szedł z kobieta to nie powód do zdrady.Sprawdż jego tel . wydruki z komórki poszukaj jak ma romans to na pewno znajdziesz dowody .

7

Zgadzam się ze Stokrotką 1. Jeśli ma romans/ zdradza MUSZĄ gdzieś być na to dowody. Musiałby być mistrzem by zacierać za sobą wszystkie ślady. Szukaj smile. Nie wiesz, że kto szuka ten znajduje tongue. Tylko przygotuj się, że jak już cos znajdziesz to nagły przypływ adrenaliny bedzie tak silny, że zawczasu opracuj sobie scenariusz przechwycenia dowodów. Ja wybebeszyłam chyba z 10 torebek w poszukiwaniu pena by zgrać dowody z komputera (znalazłam !!!!!!!!!!!!!) ale nerwy były nie doopisania.....wszystkie chwyty dozwolone...... Trzymam kciuki

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak udowodnić w sądzie zdradę męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024