Przystojny szef - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2009-10-14 13:42:29)

Temat: Przystojny szef

pracuje w małej firmie  i mam przystojnego szefa, babki na niego lecą, sama chciałabym go schrupać, oczywiście ma żonę i dziecko, jak coś zachrzanie w pracy to sie bardzo denerwuje bo nie chce go zawieść

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przystojny szef

Moja rada jest prosta trzymaj dystans bo tacy faceci często korzystają ze swoich walorów a taki romans nie sprawi że facet zostawi żone a co gorsza byłe kochanki szybko tracą prace. Ja zawsze omijałam takich bo wiem że nie chciała bym byc na miejscu żony takiego faceta.

3

Każdy bodziec jest dobry- by wykonywać swoje obowiązki należycie.... ale nich Cię  ręka boska broni- by w pracy "wdawać się" w jakieś figo fago z żonatym szefem......... masakra........ mówię Ci . Wiem to z obserwacji- a pracuję już 31 lat.Szef to szef - i zawsze lepiej trzymać się od Niego na dystans.Jest to zdrowe - głównie dla Ciebie- bo Nikt Ci nie zarzuci awansu- przez łóżko.Jeśli osiągasz coś......... osiągnij to swoim wysiłkiem i merytorycznym podejściem  do tego co robisz.Oszczędzisz sobie przy tym wielkiego rozczarowania- i obys nigdy nie stała się zabaweczką dla pryncypała.

4

A ja tylko zacytuję książkę "Królowa Południa" (Perez-Reverte) - "Nie machaj fiutem tam, gdzie robisz interesy". Bardzo dosłowne i bardzo prawdziwe.
Romans w miejscu pracy, a tym bardziej z szefem to nie jest dobry pomysł. Że już nie wspomnę o romansie z żonatym facetem!

5 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-03-22 20:58:23)

kamiś a czego oczekujesz od nas-pisząc swój post?? że zaczniemy Ci zazdrościć albo wychwalaś swoich przełożonych- jak dla mnie to co napisałaś jest bez sensu i powinnaś się zastanowić nad sobą.

6

Dziewczyny, ale odkopujecie tematy z 2008 roku, których autorzy już daaawno na forum nie zaglądają...

7

Wiesz tak sobie myślę,że to nie jest facet stanu wolnego więc po co te wszystkie ach i och,moim zdaniem szef to szef i nawet gdyby nie miał rodziny to nie radziłabym biurowego romansu,bo można wtedy zyskać więcej wrogów jak przyjaciół.I z pewnością nie jest on pierwszym i ostatnim przystojnym facetem chodzącym po tym świecie,a może kiedyś spotkasz takiego przystojniaka stanu wolnego i będziesz go mogła rzeczywiście schrupać.

8

faktycznie wink < wstydniś> bo takie stare wątki powinny być usuwane tongue  a poza tym to drażliwa kwestia !! tongue

9

Ale żeśmy się rozpisały he he a tu taka niespodzianka.

10

może będzie to watek ostrzegający kolejne amatorki romansów z zaj.. ście przystojnymi szefami tongue wink i nasza pisanina nie pójdzie na marne

Haahaaa, ale sie usmialam to czytajac, 'figo-fago' skad takie powiedzenie Ci do glowy przyszlo? Ja nie mam doczynienia z jez. Polskim wiec moze dlatego cos nie tegez mi to zabrzmialo. No ale juz sie smieje z tego chyba 5 minut. Moze jeszcze znasz jakies powiedzonka smieszne ? Wlasnie tego mi potrzeba - smiechu hehe

Pozdrawiam Cie Danusiu smile

12

Też mam przystojnego szefa i bardzo mi się podoba...ale to swoje zauroczenie przerzuciłam na szacunek i wzorową prace dlatego cieszę się że pracuje u niego i wiem, że jest ze mnie zadowolony i ma do mnie zaufanie wink Owszem zakładam głębokie dekolty, krótkie spódniczki widzę czasem jego spojrzenie na sobie ale to spokojnie wink

13

Też mam zajebiście przystojnego szefa ale szef to szef a praca to praca. On może się podobać mi czy też na odwrót ale nie mięszajmy pracy z przyjemnościami bo z tego nic dobrego nie wynika:)

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024