Jak Uświadomić jednej dziewczynie żeby odczepiła się od mojego faceta! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak Uświadomić jednej dziewczynie żeby odczepiła się od mojego faceta!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agatka (2011-03-10 10:34:16)

Temat: Jak Uświadomić jednej dziewczynie żeby odczepiła się od mojego faceta!

Jak wyżej... Jak uświadomić dziewczynie raz na zawsze, żeby odczepiła się od Mojego Faceta z Którym mam dziecko!... W moim związku nie układało się najlepiej... długo by opisywać
Tak po krótce napiszę; jesteśmy ze sobą 6 lat teraz leci już 7 nie licząc (2) ostatnich.
Jak to w związku różnie bywa, 2 lata temu dowiedziałam się że On spotyka się z jakąś wieśniarą niby poznali się przez kolegę i takie tam. I Tak było że raz dobrze a raz źle... A jak sprzeczka to leciał tam...
Oczywiście kłótnie, awantury, no i w końcu cisza. Ja po jakimś czasie poznałam chłopaka... to Ojciec mojego dziecko do Mnie wylatywał że ja taka nie taka, a sam latał a nie widział siebie ... Wiem, że się zdradziliśmy na wzajem ,to wiemy o tym obydwoje... wiem o tym, że On tej chamce wszystko opowiedział o naszym związku to co się działo i w ogóle. Ale tylko dlatego, że ja mu też przykrości narobiłam...ale on powiedział O naszych problemach itd... Nie byliśmy jakiś czas ze sobą ale zeszliśmy się, On powiedział że Ja zostawił i że nie jeździ do niej, ale Ja mu nie wieżę ... po za tym było tak, że On przychodził codziennie do nas... i ze Mną ładnie pięknie... a jeździł tam czyli na dwa fronty.. Gdy się znowu dowiedziałam, że tam jest to napisałam do tej wieśniary, czy jest z Nim a ona że tak, że są razem i że się miedzy nimi nie zmieniło... to ja jej napisałam czy wie o tym, że On jak przychodzi do Nas to ze Mną ładnie pięknie jakby się nic nie stało nie raz się dobiera i się kochamy,  i w ogóle?, a ona cisza i  że jak tak jest to musi inaczej to załatwić... Nie dawno odgadłam jego hasło na nk weszłam w wiadomości i zobaczyłam co ona napisała: 10.02 BR NIE WIEM JAK MAM DO CIEBIE DOTRZEĆ>>> NIE WIEŻĘ TEJ WARIATCE>>>DLACZEGO MNIE ODTRĄCASZ... A ja myślałam, że piany dostanę zaraz...  w wysyłanych było tak o niego; CHCĘ MIEĆ TROCHĘ SPOKOJU BO ZAWSZE COŚ sad.
no se myślę  o ty wulgaryzm na razie nic nie będę robić w tym kierunku. poczekamy zobaczymy  ale co ja mam z nią zrobić, żeby się wulgaryzm od niego wieśniara. On to huka warty jak tak myśli, że się nic nie wyda... co byście zrobiły na moim Miejscu!!!!!!!!!!!!!

Na forum nie używamy wulgaryzmów. Moderatorka Agatka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak Uświadomić jednej dziewczynie żeby odczepiła się od mojego faceta!

Zmienily faceta na lepszy model, co z tego ze bedziesz baby przed nim odganiac jak by nie chcial, to by sie z Nia nie spotykal. A co na to wogole sam gwiazdor? Tlumaczy sie jakos? Niezly se uklad znalazl, leci do tamtej a Ty masz do niej pretensje, a jej pewnie mowi ze nic z Toba nie ma tylko ze wzgledu na dziecko do Ciebie chodzi.Niech sie gosciu okresli z ktora chce byc.

3

Marika dobrze mówi. To on sie powinien okreslic, albo w prawo albo w lewo,bo z tego co wyczytałam to wydaje mi sie ze jemu wygodnie w takim układzie,troche tu troche tam,a moze i jeszcze gdzie indziej... Na twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój wink

4

podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny-zmień faceta! co z tego ze masz z nim dziecko to nie koniec swiata, podajesz go o alimenty , uzgadniasz z nim warunki opieki na dzieckiem i próbujesz żyć na nowo.Wiesz ja myślę ,że ten twój facet to jest z tobą właśnie tylko ze względu na dziecko bo gdyby było inaczej to by nie szukał szczęścia w  ramionach innej.On chce mieć ciastko i zjeść ciastko.Gdyby mu na niej nie zależało, myślę ze ona by już dawno odpuściła.A ty atakując ją czy to słowami czy w innych sposób zachowujesz się niedojrzale,a ten twój facet myślę ze ma z tego ubaw.Bo to on powinien z nią zerwać kontakty, a zobacz jakoś tego nie robi.Jest ci napewno ciężko, nie dziwię się ze cie ponosza nerwy, rozumiem to naprawdę.Ale zobacz czy chcesz aby twoje dziecko całe zycie wychowywało sie w rodzinie gdzie rozdzice sie ciagle kłocą, a tata ma jakies kolezanki, mama wiecznie chodzi smutna.Napewno było by lepiej dla niego żyć w mniej stresowej atmosferze, uwierz mi dzieci nie są głupie , nie ukryjesz awantur przed dzieckiem.Jesteś silną kobietą, moje zdanie jest takie ze naprawdę zasługujesz na lepszego faceta naprawdę:) pozdrawiam

5

szok... jak możesz pozwolić żeby wasze dziecko żyło w takiej rodzinie? dla jego dobra skończ z tą farsą bo ono na tym ucierpi najbbrdziej

6 Ostatnio edytowany przez Liren25 (2011-03-11 20:34:15)

Zmień faceta a tak szczerze czasami lepiej być samemu niż z byle kim.A ojca dziecka podać o alimenty niech płaci.Popieram moje porzedniczki.

7

Strasznie toksyczny macie związek.
W Tobie jest tyle emocji że musiałam Twój post dwa razy czytać żeby dobrze go zrozumieć.
Pierwsza sprawa to musisz zapytać samą siebie czy ty go jeszcze kochasz? Czy tylko trzymasz przy sobie bo jest dziecko i masa złych emocji, w których dominuje zazdrość? To uczycie bardzo często mylimy z miłością. Jak go widzisz to bije Ci mocniej serce czy zasikasz mocniej zęby?
Moim zdaniem to ta ?wieśniara? nie jest niczemu winna. Twój facet mydli jej oczy i tyle.
Problemem w waszym związku nie jest tą druga tylko wy dwoje. Zamiast czuć satysfakcję ?w dźganiu siebie nawzajem nożem w plecy? popracujcie nad zaufaniem i okazywaniem sobie pozytywnych uczuć.
Powroty zawsze są bardzo trudne. Ciężko zbudować zaufanie do siebie nawzajem po ciężkich przejściach. Wy nie robicie nic w kierunku żeby było lepiej tylko gorzej. Czarno widzę waszą przyszłość. Przepraszam że tak pesymistycznie to piszę ale jak pomyślę że dziecko patrzy na wasze awantury to... Ono to przeżywa bardziej niż wy.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak Uświadomić jednej dziewczynie żeby odczepiła się od mojego faceta!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024