Jak wyżej... Jak uświadomić dziewczynie raz na zawsze, żeby odczepiła się od Mojego Faceta z Którym mam dziecko!... W moim związku nie układało się najlepiej... długo by opisywać
Tak po krótce napiszę; jesteśmy ze sobą 6 lat teraz leci już 7 nie licząc (2) ostatnich.
Jak to w związku różnie bywa, 2 lata temu dowiedziałam się że On spotyka się z jakąś wieśniarą niby poznali się przez kolegę i takie tam. I Tak było że raz dobrze a raz źle... A jak sprzeczka to leciał tam...
Oczywiście kłótnie, awantury, no i w końcu cisza. Ja po jakimś czasie poznałam chłopaka... to Ojciec mojego dziecko do Mnie wylatywał że ja taka nie taka, a sam latał a nie widział siebie ... Wiem, że się zdradziliśmy na wzajem ,to wiemy o tym obydwoje... wiem o tym, że On tej chamce wszystko opowiedział o naszym związku to co się działo i w ogóle. Ale tylko dlatego, że ja mu też przykrości narobiłam...ale on powiedział O naszych problemach itd... Nie byliśmy jakiś czas ze sobą ale zeszliśmy się, On powiedział że Ja zostawił i że nie jeździ do niej, ale Ja mu nie wieżę ... po za tym było tak, że On przychodził codziennie do nas... i ze Mną ładnie pięknie... a jeździł tam czyli na dwa fronty.. Gdy się znowu dowiedziałam, że tam jest to napisałam do tej wieśniary, czy jest z Nim a ona że tak, że są razem i że się miedzy nimi nie zmieniło... to ja jej napisałam czy wie o tym, że On jak przychodzi do Nas to ze Mną ładnie pięknie jakby się nic nie stało nie raz się dobiera i się kochamy, i w ogóle?, a ona cisza i że jak tak jest to musi inaczej to załatwić... Nie dawno odgadłam jego hasło na nk weszłam w wiadomości i zobaczyłam co ona napisała: 10.02 BR NIE WIEM JAK MAM DO CIEBIE DOTRZEĆ>>> NIE WIEŻĘ TEJ WARIATCE>>>DLACZEGO MNIE ODTRĄCASZ... A ja myślałam, że piany dostanę zaraz... w wysyłanych było tak o niego; CHCĘ MIEĆ TROCHĘ SPOKOJU BO ZAWSZE COŚ
.
no se myślę o ty wulgaryzm na razie nic nie będę robić w tym kierunku. poczekamy zobaczymy ale co ja mam z nią zrobić, żeby się wulgaryzm od niego wieśniara. On to huka warty jak tak myśli, że się nic nie wyda... co byście zrobiły na moim Miejscu!!!!!!!!!!!!!
Na forum nie używamy wulgaryzmów. Moderatorka Agatka