Jak rozkochać ponownie w sobie faceta??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać ponownie w sobie faceta???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Jak rozkochać ponownie w sobie faceta???

Jestem ponownie z facetem już trzeci raz i za każdym razem on mnie zostawiał pierwszy raz zostawił min przed ślubem po 4 latach związku , pózniej po pół roku wróciliśmy do siebie na dwa miesiące i znów mnie zostawił i teraz znów jesyeśmy ze sobą trzeci raz już tak z pół roku ale nie czuje tego żeby on był zangażowany teraz w nasz związek  tak jak kiedyś był, jest dobrze teraz czasami różnie, ale nie jest wpatrzony we mnie tak jak kiedyś, podczas z jednych z kłótni powiedział że on nie jest zangażowany tak jak kiedyś. W jaki sposób można ponownie rozkochać faceta???

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak rozkochać ponownie w sobie faceta???

Anusiekk, az oczy przecieralam ze zdziwienia. W jakim celu chcesz odgrzewac sniadanie, obiad i kolacje? Przeciez  tyle razy juz byliscie z soba i rozstawaliscie sie. Po co ci to potrzebne? Znowu chcesz przezywac rozne smutki i przykrosci? Powiem ci, ze nie potrafie i nie chce tego zrozumiec. Bo jak dla mnie to jest swiadome dazenie do dreczenia sie w przyszlosci. Znajdz sobie swoja polowe i nie zyj nierealnymi mzonkami o milosci z kims kto cie porzucal i wracal. To jakas   trudna do zrozumienia  FARSA.

3

jak mozna 3 razy pozwolić sobie na porzucenie ? on wraca jak czuje ze Cie traci a jak juz Cie odzyska to nic nie czuje . nie mozna rozkochac w sobie faceta jesli on tego nie chce i nie czuje nic do ciebie. DO UCZUC NIE DA SIE ZMUSIC . jesli nie kocha Cie taka jaka jestes to widocznie to nie TEN  a ty tracisz swoj czas i najlepsze lata. zastanów sie ... lubisz byc tak poniewierana ?

4

Skoro przyznał się,że nie jest już zaangażowany, skoro nie jest wpatrzony w Ciebie jak dawniej to po co być z tym kimś? Z racji przyzwyczajenia? Z tego związki (moim zdaniem) się nie udają... Czyżby owe próby i rozstania nie pokazały Ci, nie nauczyły czegoś? Naturalnie ludzie robią przerwy w związkach, ale nie tak często jak Wy? I co tym sposobem osiągnęliście? Według mnie szkoda czasu na niego...

Nie rozumiem Cie kochana i dziwię się, że z nim jesteś.  Daj sobie spokój. Na dobre Ci to wyjdzie. Zobaczysz.

Nie rozumiem Cię kochana i dziwię się, że z nim jesteś.  Daj sobie spokój. Na dobre Ci to wyjdzie., zobaczysz.  " Z tej mąki chleba nie będzie " jak to mawia moja mama.

7

Również jestem zdania, że nie potrzebnie tracisz na niego swój cenny czas, zdrowie i życie wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozkochać ponownie w sobie faceta???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024