Sny, niekoniecznie erotyczne ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sny, niekoniecznie erotyczne ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 37 ]

Temat: Sny, niekoniecznie erotyczne ;)

Drogie dziewczyny zakladam ten watek bo dzieje sie ze mna cos dziwnego,ale miłego poza tym juz dosc smucenia.
Od jakiegos miesiaca miewam takie sny ze az zal sie rano budzic, zaczeło sie od snu gdzie zrywałam z drzewa czerwone porzeczki, pozniej mi sie snił mooj przyjaciel gdzie doszło prawie we snie do sexu! Pisałam mu ze mi sie snił, a on dnia nastepnego napisał ze jemu sie sniła jego koleazanka, mezatka jak sie z nia kochał i nakrył ich mąż big_smile Powiem ze ja po tym snie troche inaczej zaczełam o nim myslec, nie moge sie przełamac bo ma długie włosy i zarost , aaaaa no nie moge  tongue
Dzis sie zdrzemnełam i sniło mi sie ze byłam nad jakims jeziorem , czasy jak z dawnego filmu a tam piekny gosc ale zajety, udawałam ze sie topię zeby przyszedł mi z pomocą, oczywiscie obudziłam sie z krzykiem bo jakos nie zdarzył ale prawie ze własnie z nim prawie ze byłby dobry sex big_smile

Obudziłam sie i moj telefon zaczał wydzwaniac, tu kolega , tu przyjaciel big_smile Cyrk, wiem ze to przez moja abstynencje sexualna te sny, bo jak inaczej wytłumaczyć  nic tylko spac, kiedys nawet miałam ograzm przez sen nie jeden raz  big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sny, niekoniecznie erotyczne ;)

ja tez mam podobne sny to bierze sie z tego ze myslislimy o tym niezdajac sobie z tego sprawy

3

Mam czasami takie sny ale nie wiem sama co o nich myślec,to tylko sen.

4

Nie powiem Ci z doswiadczenia, bo nie mam takowych snow, tzn mialam, ale tylko raz jak snil mi sie moj ukochany, ze kochamy sie i cos takiego. Ja to mam po prostu inne sny, ale jakies chore, czasem smutne czy cos. Snami nie ma co sie tak przejmowac, no jasne, ze moga byc odzwierciedleniem tego, ze czegos nam brak np seksu, ale jesli oczekujesz rady, to moim zdaniem nie mysl by wiazac sie przez to z tym kolega. Hormony to chyba za malo by z kim byc tongue Sama pisalas, ze normalnie to tylko kolega.

5

Nie nie , nie bede mu robic nadzieji ide własnie z nim na piwko na pewno sie posmiejemy z moich doznan tongue

6

Mercedeska napisał/a:

Nie nie , nie bede mu robic nadzieji ide własnie z nim na piwko na pewno sie posmiejemy z moich doznan tongue

Hehee, a jak, a Ty np z jego snu dotyczacego seksu z ta mezatka hehehehe tongue big_smile    smile

7

hm.. ciekawe kiedy mnie się coś przyśni.. przywykłam do codziennego seksu a teraz.. zostaną mi filmiki i wibrator:(   a mi śnił mezczyzna cały pokłuty strzykawkami.. ktos go o cos pytal on zle odpowiadal i kopał mu w te strzykawy:)  to nie by moj byly:)

8

ona32 napisał/a:

hm.. ciekawe kiedy mnie się coś przyśni.. przywykłam do codziennego seksu a teraz.. zostaną mi filmiki i wibrator:(   a mi śnił mezczyzna cały pokłuty strzykawkami.. ktos go o cos pytal on zle odpowiadal i kopał mu w te strzykawy:)  to nie by moj byly:)

Dasz rade, ja czasem z moim 2 tygodnie nie kocham sie, a daje rade ! smile

9

to mi zarośnie:)

10

ona32 napisał/a:

to mi zarośnie:)

Zapewniam Cie, ze nie bedzie tak zle , hehee tongue 
Pozdrawiam :}

11

ona32 to ja juz mam zarosnieta bo juz ponad pol roku bez doznan na zywo tongue

Byłam na piwku i co kurde miał za ciasna koszule i widziałam jego brzuch co jakis czas, aj ale i tak go lubie smile

12

Nie przesadzajcie, bo mowicie jakby facet byl Wam potrzebny tylko do seksu smile  I jakbyscie nie mogly bez tego zyc. Ja jak bylam samotna, to nawet nie myslalam o seksie, ale ja to po prostu powaznie do tego podchodze, wiaze to z miloscia, wiec jakze moglam myslec ? :]  Dacie sobie rade, a jak tak ciezko Mercedesko, to zawsze masz przygodne znajomosci, jesli takie lubisz, i mowie to oczywiscie bez zlosliwosci, nie mam nic do ludzi ktorzy tak robia.

13

truskaweczka19 no tak ale ilez mozna tak robic, trzeba sie szanowac nie jest tak? Mozna zaszalec raz, dwa ale nie ciagle. A faceta mi brakuje nie tylko do sexu choc nie ukrywam ze jest to dla mnie bardzo bardzo wazne i nic na to nie poradzę!!

14

mercedeska mowisz "o mało mnie guzikiem nie zabil" ?  a brzusio mojego eks kochalam ponad wszystko, on uwazal ze gruby a dla mnei mmm  miodzio.. jak pomyslę jaki jest głupi:)   to mi na mysl przychodzi ze sama łeb gdzies zgubilam:D:D

15

ona32 popatrz jaka to musi byc miłosc, jak juz mija to widzisz wtedy wady partnera...

16

głupi w sensie - nie docenil i nei wierzyl w moje uczucie i zaaplikowal mi trutkę "bajka"  a mi atrakcyjnosc fizyczna partnera wręcz przeszkadza.. nie lubię lowelasów:D  zapytal jak się czuję a ja "siedzę i śmierdzę i mam welniane skarpety nic ciekawego" big_smile a w duchu bym go zjadla i wyssala coz zaczynam robić się wredną zmijąi nic z mojego serducha juz chyba nie zostanie..

17

Czy jestes skorpionem ? tongue ja tak i to wrednym.

18

Mercedeska napisał/a:

Czy jestes skorpionem ? tongue ja tak i to wrednym.

a przepraszam bardzo Mercedeska, czy masz coś do skorpionów??:)

19

czarnaa86 ha ha ha no własnie nie, jestem skorpionka chyba wredniejszej nie ma, a dziwie sie ze mam tylu znajomych a przyjaciolka znosi moje humory, jak sama mowi ze nie wie dlaczego ale zna juz mnie tyle lat ze jak milcze wie co mysle smile

20

Mercedeska napisał/a:

czarnaa86 ha ha ha no własnie nie, jestem skorpionka chyba wredniejszej nie ma, a dziwie sie ze mam tylu znajomych a przyjaciolka znosi moje humory, jak sama mowi ze nie wie dlaczego ale zna juz mnie tyle lat ze jak milcze wie co mysle smile

hehe no ja też jestem skorpionem i na brak przyjaciół nie narzekam:)
chociaż jak to moja przyjaciółka mówi "lepiej mieć we Mnie przyjaciela niż wroga" hehe pewnie ze strachu wytrzymuje ze mną te 12lat bez przerwy:)

21 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-06 23:07:45)

Mercedeska napisał/a:

truskaweczka19 no tak ale ilez mozna tak robic, trzeba sie szanowac nie jest tak? Mozna zaszalec raz, dwa ale nie ciagle. A faceta mi brakuje nie tylko do sexu choc nie ukrywam ze jest to dla mnie bardzo bardzo wazne i nic na to nie poradzę!!

Dla mnie szanowanie samej siebie to zycie zgodnie ze swoimi zasadami. Ja tak zyje i chce zyc smile  Jesli ktos np lubi sex bez zobowiazan i w to wchodzi , to nie krytykuje, bo to jego zycie, nikomu tym krzywdy nie robi. A ilez mozna to robic to nie wiem tongue
No wiadomo, seks jest wazny, dla jednego bardziej, dla drugiego mniej, ale wazny.

Hehehe dziewczyny fajna dyskusja sie wywiazala powiem Wam, w sumie fajnie jakbysmy sobie tak popisaly na netkafejce, ja wchodze na te rozmowy o erotyce netkafejka zallozone przez oliwka999 tongue
No coz.. ja nie lubie facetow otylych, zaden moj taki nie byl. Poza tym nie mam wygorowanych oczekiwan wobec wygladu. To taki offtopic , ale koncze go juz tongue

22

to się ciesz mi się nic nie śni takie sny mam tylko jak jestem nie wyżyty seksualnie smile podobno 1 sekunda realnego życia to 10 minut snu czas wolno płynie może kiedyś ci się uda we śnie hehe jak coś to tabletki nasenne i tyle.

23

Mi też śnią się takie sny. Żal się budzić big_smile
Ale co ciekawsze,kiedy mam abstynencję nie snia mi się wcale. Jak mam faceta obok śnia mi się smile
I akurat nie z nim w roli głównej, zawsze jakiś nieznajomy albo ex...kurczę nawet w snie mnie prześladuje big_smile

Powiem że sex odgrywa u mnie dużą rolę (też skorpion),ale nie płakałam gdy go nie było.

24

oo tak mercedeska jestem paskudnym skorpioenm smile  uwazam ze to najgorszy znak:D  moj eks tez skorpion:D

25

Tez mialam exa skorpiona. To fakt, ze ciezki charakter, oj tak...

26

nie rozumiem waszego toku myślenia tongue jestem lwem to znaczy że co ? bo nie rozumiem jaki wpływ na nasz charakter ma znak zodiaku...

27 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-07 17:35:55)

Kilroy666 napisał/a:

nie rozumiem waszego toku myślenia tongue jestem lwem to znaczy że co ? bo nie rozumiem jaki wpływ na nasz charakter ma znak zodiaku...

Ojjj jasne, ze to nie ma duzego wplywu, ale moim zdaniem sa rzeczy w horoskopach, ktore sprawdzaja sie czesto, wiec nie ma przeszkod , by tym podzielic sie i posmiac sie tongue
Np ja jestem Waga i mi sie duzo zgadza ;D Ale nie robmy juz offtopic.

28

no spoko offtop to teraz powiedz mi czy to co wyczytasz w horoskopach ma wpływ na twoje działania... w późniejszym czasie dzięki czemu możesz powiedzieć "sprawdziło się"

29

Nie smile)  Ja moiwlam, ze horoskopy w moim mniemaniu sprawdzaja sie, ale w niewielkim procencie. To co pisalysmy z dziewczynami trzeba traktowac z przymruzeniem oka. To, ze ja trafilam na Skorpiona, ktory mial ciezki charakter i tak samo jest w horoskopie , to nie znaczy, ze kazdy tak ma. Aaa i horoskopami nie kieruje sie, czytam je tylko dla rozrywki, nic wiecej wink

30

co do takich super przeżyć to mogę się Wam pochwalić że bywają one codziennie!! i naprawdę aż żal się budzic w moim przypadku to jest raczej poprostu brak seksu i chyba brak jakiejkolwiek bliskości
Najczęsciej moje sny są tak sprośne że budze sie z wypiekami na twarzy ale jest cudownie smile 
Az chce się iść spać.........................................................

A ja w przeszłości (studia) kochałam się średnio raz dziennie. Po zerwaniu z moim przedostatnim chłopakiem nie robiłam tego od 1,5 roku - jesteście w stanie uwierzyć? Mam nowego chłopaka, spotykamy się juz od roku i nic... To jakaś masakra.

32

NotAgirlNotYetAwoman ze co??????? Od roku jestescie razem i nie uprawiacie sexu?! Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic big_smile

33

niewyżyte istoty! niektóre czekają do ślubu... a tak poważnie to normalne sny tzn podobają ci się tak że normalne...

34 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-07 21:43:05)

Mercedeska napisał/a:

NotAgirlNotYetAwoman ze co??????? Od roku jestescie razem i nie uprawiacie sexu?! Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic big_smile

Zalezy od temperamentu i roznych rzeczy tongue Jesli ktos  chce czekac, to nam nic do tego, jak nie ejst gotowy, to lepiej , by poczekal niz spieszyl sie. To kwestia indywidualna.

35

Ja miewam takie sny, mimo, że obok mnie codziennie zasypia wspaniały facet. Czsem sni mi się on, ale jakiś inny facet. Bardzo częst po obejrzeniu filmu z Johnem Statmanem jestem tak bardzo we snie nakrecona, że zaczynam lunatykować i sen przechodzi w 'rzeczywistość' ale nadal w pół śnie.

Sny, to nasze podświadome obawy, pragnienia. Czasem osoba która na się sni, jest nami samymi. Warto sobie czasem to przeanalizować, jeżeli jest to coś co cie martwi.

36

No własnie sny to nasze pragnienia przeczucia, ja ostatnio zmieniłam sny z erotycznych na jakies dziwne, pająki itd... bleeeeeeee

Posty [ 37 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sny, niekoniecznie erotyczne ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024