być z nim bo tak wypada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » być z nim bo tak wypada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: być z nim bo tak wypada?

cześć dziewczyny, to bedzie moja pierwsza wiadomosc na takim forum... potrzebuje rady,  na kolezanki liczyc nie moge a nie radze juz sobie z sytuacja. mam 21 lat, traktuje zwiazki bardzo powaznie, nie zmieniam faceta jak ciuch codzienny. mam chlopaka od 2,5 lat, pierwsza wielka milosc, ale niestety od jakis 6miesiecy nie uklada sie ( wg niego tylko ja tak uwazam). zaczal traktować mnie zle: wyzywa od najgorszych przy kazdej klotni, obraza, chodzi co weekend na imprezy a ja siedze w domu, na imprezie zapomina o moim istnieniu i potrafi cala noc nie odezwac sie.. ale jestem z nim poniewaz nie wyobrazalam sobie zycia bez niego, uwazalam / uwazam ze jestesmy idealnie dobrani choc fizycznie musialam nauczyc sie go kochac... Jednak... od dwoch tygodni mysle o innym facecie - jego kuzynie, jest mlodszy ale niesamowicie mnie pociaga, mysle o nim dniami i nocami, nieraz wymienie z nim pare sms ale z nich nic nie wynika czy ja tez sie jemu podobam.. mam niska samoocene wiec napewno nie odwaze sie zaryzykowac, tym bardziej ze to kuzyn... Z jednej strony moj facet jest taki niedobry dla mnie ale czuje zobowiazanie wobec niego a co gorsze wobec jego matki ktora tak mnie lubi.. nie wiem co robic... moze to samolubne ale jezeli kuzyn nie jest mna zainteresowany a moj facet sie dowie to zostane sama jak palec, a nie mam nikogo innego oprocz niego... wiem ze najlepszym wyjsciem jest skasowac numer kuzyna ale nie potrafie, pomozcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: być z nim bo tak wypada?

Numer kuzyna skasować, obecnego chłopaka  kopnąć w d.....a samej poszukać kogo kto na Ciebie zasługuje...

3

hm a opcja  zakonczyc związek? powiedz ze sie meczyc nie czujesz adorowana, kochana i zakoncz to  potem napisz do kuzyna

4

Nie można byc z kimś tylko dlatego , aby nie zrobic komuś innemu przykrości. 2,5 roku to nie tak duzo , ale jednak jest. Sama mówisz ,że Cię obraża, wyzywa , zapomina o Tobie. Lepiej teraz się rozstac niz później cierpiec. Rozumiem ,że boisz się samotności jak każdy ,ale to głupie byc z kims kto na to nie zasługuje. Co do kuzyna twojego faceta to nie widze nic złego w tym abys nie mogła z nim smsowac. Przeciez nic złego nie robisz . Moim skromnym zdaniem powinniście z Twoim chłopakiem porozmawiac szczerze , wyjasnic mu ,że nie podoba Ci sie w jaki sposób Cię traktuje.

5

ja mojego faceta od poczatku uczylam ze wszystko za niego robie, zalatwiam itp a on nawet na imprezie nie potrafi odpisac na sms, jestem z nim bo jak juz pisalam mam niska samoocene  i mysle ze nikt inny nie bedzie chcial byc ze mna ( no tak mysle i nie moge nic na to poradzic..) na pocatku bylo super ale od 6 mies minimum raz w tyg rycze przez niego bo cos mi napisze przykrego.. mimo to nie wyobrazam sobie go zostawic.. i teraz ten kuzyn, nie znam go dobrze ale masakrycznie mnie pociaga, ich matki to siostry... chyba nie ma to zadnej przyszlosci ale nie potrafie wybic go sobie z glowy

6

rozmawiac probowalam wiele razy ale on uwaza ze tylko ja widze jakis problem " przestan glupio pierd***" - to slysze zazwyczaj. jestem zabardzo przywiazana do niego zeby to zakonczyc w tym momencie... i ja mam wyrzuty sumienia ze pisze z jego kuzynem.. bo nie pozwolilabym zeby moj facet z kims pisal

7

On mnie wyzwie od najgorszych ale ja potem musze za nim chodzic po klotni zeby odezwal sie... we mnie jest spory problem ...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » być z nim bo tak wypada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024