szukam dziewczyn do pisania
Możemy popisać.
witaj Login milo Cie poznac. Podaj temat i n
apisz cos o Sobie
Hej a o czym chcesz pisać?
kazdy temat mi pasuje
myślę że temacik ty powinieneś zainicjować:)
7 2011-03-06 21:57:48 Ostatnio edytowany przez slavek35 (2011-03-06 22:07:41)
napisz prosze cos o Sobie. Mysle
ze zaden temat mi nie bedzie przeszkadzal . Napisz o tym co co lubisz co Cie interesuje
Poezja, ludzie, metody psychomanipulacji, teorie spiskowe, psychologia... parapsychologia...
witaj Login i milego dnia . Kazdy oprocz poezji bo na tym sie nie znam
Może chcesz porozmawiać nie wiem może o muzyce,filmach,kobietach.
Slavek porozmawiajmy o kobietach...
jakie masz z nimi doświadczenia ?
ludzie sa zli i okrutni
ludzie sa zli i okrutni
Kto cie tak skrzywdzil? Tyle goryczy w Tobie. Zawsze mozemy popisac jak tego potrzebujesz.
witaj
ludzie sa zli i okrutni
Hej możemy porozmawiać na ten temat . Dlaczego tak uważasz,czy ktoś Cię tak zranił,że wszystkich mierzysz tą samą miarą. Zapewniam Cię,że nie każdy człowiek jest zły i okrutny też doi nie dawna tak myślałam.Wierzę ,że istnieją jeszcze ludzie dobrzy. Chcesz pogadać napisz do mnie na GG 13119830 czekam na Ciebie.
nie mam gg
Napisz na maila do mnie jak chcesz
oczy zamykajÄ . IdÄ spaÄ dobranoc
19 2011-03-10 12:20:01 Ostatnio edytowany przez beatkam63 (2011-03-10 12:25:15)
ludzie sa zli i okrutni
odrzucieles mnie bez slowa wyjasnienia ale uwazasz ze to inni sa zli i okrutni. przeciez postapiles dokladnie tak samo w stosunku do mnie tylko skupiles sie na swoim bolu,prawda?
przepraszam Beatko . Masz racje zle zrobilem . 2 razy bylo mi calkiem zle a drobne to nie licze . Jesli nadal chcesz pisac to zapraszam
taka cisza i ciemno zupelnie tutaj . Milego wieczoru i week
22 2011-03-11 21:46:36 Ostatnio edytowany przez beatkam63 (2011-03-11 22:40:52)
taka cisza i ciemno zupelnie tutaj . Milego wieczoru i week
ja nie mam skajpa to raczej wiec nie do mnie
cześć
witaj Sol . Czy to po lekturze Saga o ludziach lodu? . Napisz cos o Sobie prosze
tak to sol z sagi o ludziach lodu bardzo lubię książki Margit Sandemo. Lubie czytać słuchać muzyki. Jestem nieśmiała i niestety boje się ludzi. kiedyś miałam dwie koleżanki a teraz nie mogę znaleźć żadnej. Jestem bardzo samotną osobą
postaraj sie byc taka jak Twoja imienniczka bohaterka tzn jedna z bohaterek . Postaram Ci sie pomagac jesli wystarczy przyjaciel zamiast przyjaciolki to mozesz liczyc na mnie
postaraj sie byc taka jak Twoja imienniczka bohaterka tzn jedna z bohaterek . Postaram Ci sie pomagac jesli wystarczy przyjaciel zamiast przyjaciolki to mozesz liczyc na mnie
chciałabym tylko teraz strasznie się załamałam i zaczęłam się bać że mnie już nikt nie polubi
Jesli chcesz bede Twoim kolega przyjacielem . Wiem ze Ci ciezko wiem jak ja sie czulem i wiem ze trzeba miec wtedy dobra dusze przy sobie
dziękuje chciałabym mieć kogoś kto mnie zrozumie
postaram sie pomoc i byc Ci podpora
Witaj:)
Na szczęście nie wszyscy ludzie są tacy sami, nie trzeba wrzucać wszystkich do jednego worka...
Uwierz mi, życie mnie nie rozpieszczało, a mimo to w każdym człowieku staram się dostrzec jego dobrą strone...
Halo... jest tam ktoś??
witaj Sylwio milo mi Cie poznac . Napisz cos o Sobie o mnie dowiesz sie z mojego profilu
slavek nie chce mi się żyć
38 2011-03-13 15:22:06 Ostatnio edytowany przez slavek35 (2011-03-13 16:06:39)
sol droga kochana sol . Pisze tak jak czesto mÄĹwiono do ksiazkowej sol . Badz silna i twarda na przekor wszystkim i wszystkiemu pokaz ze dasz rade . Ulec chwili slabosci zwiatpieniu jest tak latwo ale jjaka radosc gdy wygrasz . Ja tez byl czas ze nie raz chcialem skonczyc wszystko 2miesiace co wieczor plakalem nastepne 2 wszystko mi przypominalo i tez plakalem ale dalem rade i Tobie tez tego zycze. To prawda Sylwio ze nigdy ma tak dobrze ani tak zle
39 2011-03-13 15:27:13 Ostatnio edytowany przez sylwia806 (2011-03-13 16:01:14)
Dlaczego nie chce Ci się zyć?
40 2011-03-13 15:30:55 Ostatnio edytowany przez sylwia806 (2011-03-13 16:01:46)
nigdy nie jest tak źle, żeby nie było gorzej, i nigdy nie jest tak dobrze, by nie mogło być lepiej....
41 2011-03-13 15:39:45 Ostatnio edytowany przez sylwia806 (2011-03-13 16:04:23)
Jakoś nie mam szczęścia, jak chcę pogadać, to okazuje się, że nikogo nie ma...
bo jestem samotna a chciałabym móc z kimś wyjść czy porozmawiać
nic na sile . Oglos sie ze szukasz kolezanki
wiem, że trudno jest się przełamać, zwłaszcza jak źle się o sobie myśli... uwierz mi... wiem jak to jest....
Sławku, a Ty dlaczego tu jesteś...? Też masz dość samotności?
samotnosc to nic milego prawda ?
Samotność... jestem sama od trzech lat, goję rany po nieudanym związku i jakoś nie mogę znaleźć w sobie odwagi by móc komus zaufać...
to chyba kazdy tak ma
ogłosiłam się ale nikt się nie odezwał
dawno sie oglosilas ? jak to napisalas?
szukam koleżanek na czacie ale jedna ze mną na gg pisała i koniec już się nie odzywa
zobaczysz ze znajdziesz
napisz ogloszenie ze szukasz przyjaciolki z Walbrzycha
gdzie mam napisać
tak jak pisalas ten pierwszy watek tak i drugi napisz taki jak Ci napisalem
nic nie pomaga chyba nie mam szczęścia
nic sie nie ukazalo
ktoś się odzywa
witaj Sol . To dobra wiadomosc i trzymam kciuki
nie dziękuję może jeszcze się ktoś odzewie
Witam
Może będzie to trochę z innej beczki .
Z natury jestem samotnicą ,lubię pobyć sama niestety mam mało okazji ku temu -dzieci i aż troje ![]()
Lubie książki,wędrówki po górach i jak mam tylko czas jeżdżę konno.
Po za tym kocham zwierzaki mam małe zoo.
TO tyle w skucie o mnie
to masz wesolo w domu jak tak
Powiedzmy że niezły bajzel i ani chwili dla siebie,dla kogoś takiego jak ja to spore utrudnienie .
Pracę też mam absorbująca i miedzy ludźmi .Mam od ponad X lat sprawdzonych przyjaciół a od zeszłego roku dokoptował jeszcze jeden .Nie lubię tłoku koło siebie a nie bardzo mogę go uniknąć ![]()
Też bardzo lubiłam Sol - moja ulubiona postać ![]()
Anula70 - musisz dorwać jakoś czas dla siebie, dla higieny psychicznej
W efekcie zrelaksowana mama jest lepsza ![]()
sol miala w sobie tyle ciepla