jak moge z brazu odcien mokka zrobic platynowy blond - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » jak moge z brazu odcien mokka zrobic platynowy blond

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jak moge z brazu odcien mokka zrobic platynowy blond

Chcialabym byc blondynka jakiej farby najlepiej uzyc co polecacie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak moge z brazu odcien mokka zrobic platynowy blond

Mi najbardziej odpowiadają farby Syoss, Loreal też jest ok i ma ładne odcienie:) farbowałam reż palette i vella jednak najładniejsze odcienie wychodziły z Syossa. Tylko, że jesli masz dość ciemne włosy, to nie wiem czy tak od razu włosy zafarbuja Ci się na blond:) nigdy takiego eksperymentu nie robiłam, wiec zbytnio sie n tym nie znam, ale wydaje mi sie, ze moze Ci nie załapać blond. A i pamiętaj, że zazwyczaj farba w rzeczywistości jest o ton ciemniejsza niz na opakowaniu smile przynajmniej ja sie na tym kilka razy przyłapałam tongue

3

Jeżeli masz ciemne włosy, albo nawet jestes ciemna blondynka, proponuje najpierw rozjaśnic włosy, dopiero póżniej (najlepiej odczekac 1-2dni) nałożyć farbę. Ja rozjaśniacz kupuje w SINUSSIE, i tam tek kupuje szampon JOANNA do włosów blond (eliminuje żółty odcień), jest fioletowy, w butelce z dozownikiem.
A co do farby, NIE POLECAM pallette, bardzo niszczy włosy, a co do Syossa, ja nie malowałam ale słyszałam pozytywne opinie wink Loreal jest super wink

4

Dziekuje wam bardzo:* Jak zafarbuje to dam znac:)

5

Niestety, ale farba tutaj nic nie da - nawet ta najlepsza i najdroższa.
W grę wchodzi tylko rozjaśniacz i z pewnością za pierwszym razem platyna też nie wyjdzie.
Ja bym na Twoim miejscu nie eksperymentowała sama - bo możesz się mocno rozczarować żółcią na włosach zamiast platyny a przede wszystkim mocno zniszczysz sobie tym sposobem włosy.
Taką radykalną zmi9anę włosów radzę wykonywać tylko w salonach fryzjerskich.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » jak moge z brazu odcien mokka zrobic platynowy blond

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024