Czy jeśli zajęty chłopak daje ci numer telefonu
prosi byś wysyłała mu sms-y
pisze o ostrych problemach w związku
i strasznie chce się umówić ( po 2 rozmowach na gg o częstotliwości chwilowo 4 miesięcy)
i mówi że dziewczyna mu karze się wyprowadzać bo widziała jak piszemy razem ( dodam, że nie podrywam go! i piszę z nim 2 raz!)
i 3 lata temu napisałam mu że mi się podoba potem urwałam kontakt
to znaczy, że on chce coś więcej??
Jeżeli tak... to jak to odkręcić? Chciałam tylko koleżeństwa!!! Bo uważam że nie zamknęłam z nim pewnych spraw do końca chcę odkręcić to co powiedziałam o moich uczuciach nie znając go w ogóle! Chce go teraz poznać i ponownie powiedzieć prawdę o tym co czuję czyli jestem pewna, że nic ! Już często pisałam żeby pozdrowił dziewczynę, że przecież się tylko kolegujemy, a ten pisze mi o swoich najgłębszych problemach i o tym żebym nie pisała do niego jak ona jest, do jasnej cholery! przecież to logiczne, że taki facet to nie materiał na partnera! Szczególnie dla mnie mam wyższe wymagania! A prawdziwy powód dla którego z nim piszę to taki, że chcę sprawić by moja nastoletnia platoniczna! miłość do niego umarła... Za bardzo się szanuję by mnie dotknął... ale gadać można( nie o seksie, nie o nas itp).
Także wracając do meritum
Jak po kilku spotkaniach ( które dopiero planuje np. 3)
delikatnie i przede wszystkim z klasą urwać trwały kontakt? Bo już czuje, że on trochę przegina:/ i mam wrażenie, że chce mnie wykorzystać do zazdrości dziewczyny.Chcę kontaktu na takiej zasadzie żebyśmy mogli podejść do siebie na ulicy po pół roku i swobodnie pogadać o pierdołach a potem szybko się rozejść? marzę o tym! bo nienawidzę nikogo mijać na ulicy bez słowa.
Jak odkręcić?- Napisz mu że nie interesujesz się nim jako chłopakiem. Jeśli to nie pomoże zablokuj jego nr. gg.
Tonący brzytwy się chwyta, a Ty nie zamierzasz go "ratować".
Co do mijania się na ulicy, ja z tymi których lubię nawet chwilę pogadam
reszta mnie nie interesuje, nawet czasem śmieszy zdawkowe "cześć".
Całkiem możliwe że tak jak mówisz, on chcę Cię tylko wykorzystać do tego aby jego dziewczyna była zazdrosna... A i z tego co piszesz wnioskuje ze nie masz zamiaru byc jego terapeutką czy kims wiecej niz kolezanka, wiec popieram alaclaudie, napisz mu ze miedzy wami nic nie bedzie i ze Twoim zdaniem lepiej bedzie jezeli nie bedziecie utrzymywac kontaktu (nawet tego na gg).
A jezeli koles nie zrozumie, zablokuj go.
Dziękuje wam bardzo za odpowiedzi:) jak najbardziej trafne i tak właśnie zrobię:) Pozdrawiam