witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: witam

Bardzo się cieszę że znalazłam to forum.Weszłam w parę postów i jestem mile zaskoczona jak fajnie ze sobą rozmawiacie i jak z przyjaznia sobie doradzacie.Jest tu dużo zrozumienia i pomocy.Mam nadzieje że przyjmiecie mnie tak ciepło jak ze sobą rozmawiacie.Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam

Ja Cię witam........całą gębą...........cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

3

A ja z uśmiechem od ucha do ucha no i z buziakiem na miły początek smile

4

Zadomawiaj się śmiało smile Każda dobra duszyczka może się tutaj czuć jak u siebie smile Zachęcam do uzupełnienia profilu (szczegóły w dziale: Nasze Kobiece Forum )

5

Serdecznie witamy smile

6

Hejooo!!! smile Witamy i jak najczęściej zapraszamy smile

7

Witamy i do pisania zapraszamy smile

8

Bardzo Wam wszystkim gorąco dziękuję za tak miłe powitanie.Nawet nie macie pojęcia ile to dla mnie znaczy.W czasach gdzie człowiek jest pyłem na pustyni i wydaje się że jestem sama w śród milionów gwiazd i nikogo nie obchodzę,nagle zostaje zauważona. Bardzo wam dziękuję

9

Liczysz się na tym świecie, jesteś ważna i nie będziesz dłużej samotna, gdy do nas dołaczysz. To forum naprawdę żyje.

Witamy serdecznie. smile

10

witam cię również,bardzo gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zostań z nami i nie bądź już dłużej sama ze swoimi kłopotami.
Pozdrawiam.

11

I ja też Cię witam big_smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024