witam "sfustrowama 49-latka": - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam "sfustrowama 49-latka":

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: witam "sfustrowama 49-latka":

mam 49 lat i doszlam do wniosku ze na tym powinnam zakończyc , bo życie jest takie podłe i niepotrzebne ze chyba te istoty niższe od nas inteligencją maja lepiej.Przezylam tyle lat i cyba nie zabraklo by mi palców by policzyc te dobre chwile... wiec po co?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam "sfustrowama 49-latka":

Kseniu !!! co takiego się stało, że brakło Ci sił do życia ??? Pisz do nas szybciutko, nie jesteś sama !!!

3

kseniu podziel się z nami twoimi spostrzeżeniami na życie, a my spróbujemy ci pomóc

4

kseniu przeczytałam twój drugi post w innym wątku
nie chcę ci współczuć [nie odbierz tego źle], bo mam wielką nadzieję, że twoja sytuacja zmieni się na lepsze. Pisz częściej, a napewno będzie ci lżej jeśli podzielisz się z nami swoimi historiami
pozdrawiam cie gorąco

5

kseniu, czekamy, aż znów sie tu pojawisz. Odezwij się, niepokoimy się o Ciebie. Większość z nas czasem upada, ale walcz, nie możesz się poddać. Nie jesteś sama. Pozdrawiam.

6

Kseniu...... Kogo Pan Bóg kocha..... tego doświadcza.Może to trochę górnolotne słowa- ale mnie pozwoliły z pokorą przyjmować razy od życia.Może dzięki temu nie jestem zgoszkniałą babą- z grymasem zamiast uśmiechu- a jesteśmy prawie równolatkami.Mieszkam w małym środowisku wiejskim- gdzie wszyscy się znają i wiele osób pyta mnie co robię,że się nie dałam.A ja wiesz co robię?? Biorę się z życiem za bary - i udowadniamy sobie ....... Kto ........Kogo. Tu wiele jest osób,których los nie oszczędzał.Uwierz mi..... nie jesteś sama.Nie ma sytuacji bez wyjścia- tylko czasem potrzebna jest delikatna sugestia- w którą z dróżek się udać.Nie jestem tu długo,ale wiem jedno- na Kobietki z tego portalu- można liczyć jak na Zawiszę.Trzymaj się cieplutko!!

7

zgorzkniałą.................. ale walnęłam byka............ sorki

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam "sfustrowama 49-latka":

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024