Powiedzicie co zorbic aby zapomniec o chlopaku z ktorym sie przespalam nie to ze go kocham czy cos czuje tylko nie daje mi spokoju to ze wiem ze on ma zone a spal ze mna jak z tym sobie poradzic czy powinnam jej o tym powiedziedziec
Ile masz lat dominiczko?
hmm... Po co wogóle z nim poszłaś do łóżka skoro wiedziałaś, że on ma żonę? Aż taki był wspaniały? Warto było? Skoro do niego nic nie czujesz, to z zapominaniem nie powinno być problemu. Chyba że... pojawiły się wyrzuty sumienia! A żonie absolutnie nic nie mów!
hmm niewiem jak to nazwac byc moze i wyrzuty
Jak to mówią mądry polak po szkodzie.Wyrzuty sumienia pozostaw dla siebie. A Jego żone zostaw w spokoju. skoro to był jednorazowy wyskok
Kilka wyskoków bylo ale ten byl juz osttani tego jestem pewna
a najbardziej to boli to ze udaje teraz jakby nigdy nic sie nie stalo
bylo prawdo podobienstwo ze moglismy wpasc i tak sie martwil przejmowal
ale jak wynik wyszedl negatwyny po prostu jest inaczej co myslec o tym>
A co ma zrobić "biedaczek"? Boi się, że się wyda, to "pęka". A jeszcze jakbyście wpadli, to ho ho. NA kolanach do żonki musiałby iść i wszystko sam powiedzieć. Odradzam pójście do żony, to jego działka, jak go wyrzuty zjedzą, to może się przyzna, ale wątpiłabym w to. Daj sobie spokój, jesteś młoda a na start pakujesz się w takie rzeczy. Żonatych mężczyzn to lepiej omijaj z daleka, bo dla Ciebie to tylko seks, a dla innych tragedia.
wiem jedno...nie chciałabym żyć w takiej nieświadomosci...
kiedyś będą inne...a tak moze facet dostanie za swoje...i już tego nie zrobi...
Zarejestruj sie na nlove.pl