czy kobieta z dzieckiem ma szanse na znalezienie faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czy kobieta z dzieckiem ma szanse na znalezienie faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: czy kobieta z dzieckiem ma szanse na znalezienie faceta?

jak już wcześniej pisałam mam dziecko z żonatym mężczyzną który powiadomił mnie o tym dopiero gdy urodziła nam się córka
co miesiąc wysyła mi marne 300 zł nie odwiedza nas.
Czy taka kobieta jak ja może jeszcze kiedyś znaleźć sobie partnera??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy kobieta z dzieckiem ma szanse na znalezienie faceta?

Poczytaj sobie choćby tu smile http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=459814

3

Oczywiscie, ze masz szanse na znalezienie nowej milosci. Jesli masz 20 lat jak w nicku, to jestes mloda i cale zycie przed Toba smile glowa do gowy, nie poddawaj sie i nie zalamuj sie! Wiele kobiet jest w takiej sytuacji i daja sobie rade i Ty tez musisz, jesli nie dla siebie to dla corki smile

4 Ostatnio edytowany przez bart1985 (2011-02-03 18:28:40)

Masz duże szanse na znalezienie faceta ponieważ kobieta z dzieckiem jest dojrzalsza pod względem uczuć i lepiej zna życie niż te które są w Twoim wieku i dzieci nie mają, faceci co prawda zwykle nie chcą się bawić w związki z kobietami które mają już dzieci, ale są tacy i nie jest ich wcale mało którzy uważają że kobieta z dzieckiem jest atrakcyjniejsza bo jest dojrzalsza i widzą że gdy jest dobrą matką dla swojego dziecka to jest dobrą kobietą i w moim rozumowaniu będzie dobrą żoną bo dziecko wychować zrobić jest łatwo ale wychować i zapewnić mu wszystko co niezbędne jest ciężko dlatego kobieta która zdecydowała się na wychowanie dziecka jest wspaniałą kobietą i niejeden chciałby mieć taką dobrą żonę big_smile

5

chcialam ci podeslac tego samego linka, ktorego wyslala Anemonne, zycze powodzenia smile

6

MA

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » czy kobieta z dzieckiem ma szanse na znalezienie faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024