Gdzie facet może poznać dziewczynę w ciąży??? Zdarza się że mężczyzna dowiadując się o ciąży partnerki zostawia ją.A ja właśnie chciałbym taką poznać tylko nie mam pomysłu gdzie. A "szamanka" będzie miała dzidziusia... zazdroszczę.
1 2011-02-01 17:35:00 Ostatnio edytowany przez batman7-74 (2011-02-01 18:27:13)
Ale dlaczego pytasz o dziewczynę w ciąży??
A czemu wolisz wychowywać cudze dziecko, zamiast spłodzić własne...?
a moze on nie moze miec swoich dzieci..
A może wogóle nie mogę się kochać...
Batmanie czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że taka kobieta po porodzie będzie chciała się kochać?
Jak to pogodzisz? Czy w ogóle da się?
batmanie, wybacz moja ciekawosc.. ale jak to?.. dlaczego nie mozesz?..
Jestem jeszcze mloda, i nie bardzo mam pojecie o meskich chorobach..
Są inne formy miłości poza fizycznym stosunkiem.
Impotencja nawet częściowa sprawia że mężczyzna nie odbędzie stosunku.
Owszem, ale są małe szanse żeby kobieta odczuwająca pociąg seksualny mogła się zgodzić na białe małżeństwo.
Przemyśl to dobrze, żebyś nie cierpiał z powodu zdrad.
Shiseido, proszę Cię, chcesz wiedzieć- poszukaj a nie pytaj osoby bezpośrednio z tym związanej, może wcale nie mieć ochoty o tym opowiadać.
Ale może ktoś ma jakiś pomysł???
Oj ciężko Ci będzie znalezc taką kobietę ...
Hmm więc lepsza samotność niż zdrada? tylko nie to.
A myślałeś nad adopcją dziecka na przykład ... gdybyś miał warunki żeby takie dziecko utrzymać sam ... no to może warto spróbować coś w tym kierunku zadziałać ...
Ale sam bez kobiety nadal byłbym samotny a myślę że kobieta matka to podstawa a nie ojciec bez doświadczenia z adoptowanym dzieckiem
Ale "alaclaudie" dała mi do myślenia z tymi zdradami.
Może poszukaj sobie kobiety która nie odczuwa pożądania? Kobietę aseksualną?
I z nią jeśli będzie wyrażała takie życzenie, możecie adoptować dziecko.
Piszesz że masz 36 lat- nie szukałeś dla siebie pomocy, grupy wsparcia?
Czy lepsza jest samotność od zdrady?
Wg. mnie tak. Będąc samemu masz szansę kogoś poznać.
Pomyśl- jesteś w związku, zaangażowany uczuciowo, i dowiadujesz się że Twoja pani poszła zaspokoić fizyczną potrzebę z panem X.
Jak się poczujesz? Chyba i tak masz z tego tytułu niższą samoocenę, po co to pogłębiać?
Ojcem można być też na odległość- adoptując dziecko z krajów tzw. 3 świata, albo być wolontariuszem w domu dziecka.
Jaka "szamanka" zostanie matką?
**Rybusia** Szamanka która napisała do mnie. Wiesz ja mam dość samotności przez 36lat.
alaclaude, gdyby nie chcial to by nie odpowiedzial, i bym za zle tego nie miala ![]()
A i forum jest od tego, zeby pytac..
batmanie, wcale sie nie dziwie...
Ale alaclaude, ma racje co do pozniejszej wrazie czego zdrady, wkoncu raczej zadna nie wytrzyma bez sexu, mimo ze zaspokajalbys ja w inny sposob..
Ojcem na odleglosc, hmm.. nie mozna przytulic, pocieszyc, otrzec lez, wytrzec buzi.. ja bym np. nie umiala..
A jezeli przywiaze sie do jakiegos malucha w domu dziecka? a je ktos adoptuje?..
Moze poszukaj kobiety aseksualnej (tak jak napisala alaclaude).. i adpotujcie maluszka.. jak dla mnie to jedno z lepszych rozwiazan ![]()
nie rozumiem, nie czujesz potrzeby kochania się z kobietą ?
oral?
cisowianka, napisal ze jest chory, czytaj wszystkie posty zanim cos napiszesz..
Przeciez sa prostsze rozwiazania: poznaj kobiete z dzieckiem, ktore potem adoptujesz. Tylko musi ona znac Twoj problem i byc swiadoma, czy bedzie potrafila wytrwac w takim zwiazku.
Problem mam wogóle z poznaniem kobiety i jej brak praktycznie przez całe życie spowodował dolegliwości.Nie umiem nawiązywać znajomości,nie mam gdzie,brak miłości zastępuję słodyczami a co za tym idzie nadwaga i jest to cały "łańcuczek"okoliczności.Bo która szczupła w miarę atrakcyjna kobieta zaakceptuje prawie 100 kilowego faceta???który będzie pomału u jej boku wychodził z impotencji?
Moze zacznij dbac o siebie, uprawiac jakis sport, nawet malo forsujacy, stosowac diete, a kiedy poczujesz sie lepiej i polubisz swoje cialo (to podstawa aby czuc sie dobrze we wlasnej skorze) to mozesz byc moze zagladac do portali randkowych badz na rozne czaty. Oczywiscie wiadomo, ze na Internecie mozna spotkac roznego rodzaju osoby i trzeba uwazac ale rowniez NIE ZRAZAC SIE po kilku nieudanych spotkaniach poniewaz Internet daje ogromne mozliwosci poznania ludzi, ktorych normalnie w zyciu nie mialoby sie okazji spotkac. Tylko pamietaj, musisz byc szczery i cierpliwy,to podstawa.
Ja znam wiele przeszczesliwych par, ktore niegdys poznaly sie na necie, sama jestem tego przykladem, juz ponad poltora roku z moim ukochanym i dzidzia w drodze:)
Glowa do gory i bedzie dobrze.
Polecam Ci goraco ten link
http://michalpasterski.pl/2009/11/the-s … yciagania/
i zycze powodzenia!
Tak łatwo powiedzieć. Trzeba by mieć własnego trenera na siłowni,dietetyka który ułoży realną dietę a nie książkowe nierealne wzorce i kogoś kto będzie umiał gotować dietetycznie 10dkg tego 10dkg czegoś innego dziś kromka chleba taka póżniej inna to dla mnie niestety nie realne! a z randek np na sympatii kobiety wogóle nie odpisują i na innych randkowych to samo.
batman7-74 myślę , że napewno znajdzie się kobieta która zaakceptuje Cię takim jakim jesteś , w związku przecież można kobiete zadowalać nie tylko poprzez używanie swoich narządów płciowych . Tylko czemu akurat kobieta z dzieckiem ? Nie lepiej stworzyć związek z kobietą i adoptować dziecko ?
Może zamiast siedzieć na portalach randkowych wyjdz do ludzi i otwórz sie.. uśmiechaj się , ciesz się życiem.. a miłość przyjdzie .
28 2011-02-04 00:02:32 Ostatnio edytowany przez batman7-74 (2011-02-04 00:22:05)
Wiesz masz rację! można dać tak ogromnie dużo czułości przytulając się namiętnie całując a sam stosunek no mógłby być ale...Ja jestem wśród ludzi nawet w pracy kupuję kobietom kwiaty bo sprawia mi to przyjemność ale dużo zajętych reszcie nie podobam się i nic z tego. A Ty eSeS jesteś w ciąży?
może Jakieś wyjazdy z przyjaciółmi ? Basen ? itd...
Nie wierze , że nigdzie nie da się ''poderwać'' interesującej kobiety .
Może dlatego , że nie akceptujesz samego siebie , nie przyciągasz do siebie kobiet? .. uwierz , że jest to bardzo wyczuwalne .
Nie mam niestety przyjaciół pozakładali rodziny. Nie mam z kim jechać
Jedz sam , albo wez kogoś z rodziny ![]()
Troszkę optymizmu .
Batman, przykro mi, ze jestes taki negatywny i na wszystkie rady masz juz gotowa odpowiedz, ze 'to nie jest mozliwe'. Sam zamykasz przed soba mozliwosci, nie masz entuzjajzmu, powiedz, jak jakas kobieta ma sie zainteresowac takim mezczyzna, ktory czeka na gotowe zamiast sie postarac i wlozyc troche wysilku zeby sie zmienic? Nawet chcialbys, zeby juz dziecko bylo w brzuchu.
Czlowieku, otrzasnij sie, idz do lekarza i lecz sie na impotencje, zapisz sie na basen, poszperaj w necie i poogladaj tabele z kaloriami i dania lekkostrawne i naucz sie je gotowac, to wszystko masz miec podane?? Jak bedziesz taki rozlazly i zle nastawiony to na pewno Twoje zycie sie nei zmieni.
A ze stwierdzeniem, ze kobiety moga docenic "inny" rodzaj milosci typu tylko przytulanie sie, to bylabym ostrozna. Radze przemyslec piec razy, zanim ktos napisze to jako pewnik poniewaz zdrowy dorosly czlowiek ma potrzeby seksualne, nie jestesmy nastolatkami ani staruszkami, zeby sie tego pozbawiac. Choc zapewne zdarzaja sie osoby aseksualne (wtedy kazda forma milosci fizycznej odpada) lub takie, ktore maja znikome potrzeby.
100 % popieram wypowiedz lisc_sosny : )
Tylko że mimo tuszy ja uważam iż dobrze wyglądam i lubię zarówno siebie jak i innych.Nie lubię się sprzeczać więc niektóre wypowiedzi zostawię bez komentarza.A czy jedna z drugą pań wie że wizyty u seksuologa są wyłącznie płatne 100zl za wiz. a zarabiając 1000/mies to nie jest proste.Poza tym nie mam siły na gotowanie wymyślnych potraw bo jestem tak wyeksploatowany zawodowo za parę zł ale z czegoś trzeba żyć.
Może czas założyć skarbonkę i codziennie odkładać chociażby po kilka groszy .
Dziecinny sposób ale jaki skuteczny!
Zdrowo jeść nie znaczy gotowania wymyślnych dań oraz wydawania kosmicznych kwot na jedzenie .
...W każdym razie , na początku spostrzegałam Cię jako człowieka bardzo nieszczęśliwego lecz po ostatnim wpisie wnioskuję że nie jesteś aż taki pochmurny i bardzo dobrze! Pozytywne myślenie to zawsze krok do przodu .
batman7-74 Życzę Ci abyś osiągnął swój cel , i doczekał się ( nie wazne jakim sposobem) małego bobasa oraz kochającej i wartościowej kobiety ! : )
eSeS szkoda że nie jesteś z Krakowa.
bez sexu tez da sie zyc
tak , tak zacznij od siebie , musisz poprawić swoją forme zarówna fizyczną jak i psychiczną - musisz otworzyc sie na ludzi .
Ale ja jestem bardzo otwarty "na ludzi" i "do ludzi"
Problem mam wogóle z poznaniem kobiety i jej brak praktycznie przez całe życie spowodował dolegliwości.Nie umiem nawiązywać znajomości,nie mam gdzie,brak miłości zastępuję słodyczami a co za tym idzie nadwaga i jest to cały "łańcuczek"okoliczności.
Sam napisałeś że masz prolem w kontaktach z kobietami...a teraz piszesz ze jestes otwarty i wgl... więc już nic nie rozumiem ;/