Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Witam

Jestem 20 letnią(rocznikowo)mieszkanką pewnego śląskiego miasta.24 grudnia otrzymałam laptopa i tak sobie myślę,że chciałabym mieć w internecie takie miejsce,gdzie chętnie bym wymieniała się swoją opinią,a także czuła potrzebna.Szukałam,szukałam i mam nadzieję,że właśnie szczęście się do mnie uśmiechnęło smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam

Cześć:). W sumie to jesteśmy rówieśniczkami:).. Ja też od niedawna mam laptopa, i szukam miejsca,żeby popisać, pożartować...:). Mam nadzieję, że fajnie nam się będzie pisało, jeśli tylko będziesz chciała:). POzdrawiam Cię cieplutko:).
Fizia:).

3

Witajcie na forum dziewczyny ;-)

Fajnie, że do nas dołączyłyście!

Na początek polecam lekturę naszego regulaminu, a potem to już tylko pisanie i więcej pisania w poszczególnych tematach!!

Pozdrawiam Was obie ciepło ;-)

4

W końcu mam wrażenie, że fajnie trafiłam:).
Regulamin przeczytany:D...! Ale dziękuję, za wskazówkę:)!
Również Cię pozdrawiam:).
Zmykam spać:). Spokojnej nocy:).

5

Kwiatuszek1412 napisał/a:

Jestem 20 letnią(rocznikowo)mieszkanką pewnego śląskiego miasta.24 grudnia otrzymałam laptopa i tak sobie myślę,że chciałabym mieć w internecie takie miejsce,gdzie chętnie bym wymieniała się swoją opinią,a także czuła potrzebna.Szukałam,szukałam i mam nadzieję,że właśnie szczęście się do mnie uśmiechnęło smile

Witam Cię!
Czytałam Twoje posty i tak sobie pomyślałam,że skoro jesteśmy z tego samego miasta  i jesteśmy prawie rówieśniczkami to możemy się poznać wink co Ty na to?:)

6

Witam smile

7

witaj! widzę,że jesteśmy w podobnym wieku wink

8

Witaj!
Ja również jestem w podobnym wieku co Ty, 3 lata - żadna różnica smile
Miłego postowania smile

9

Dziękuję za tak ciepłe przywitanie smile już troszkę się rozgościłam,więc zapewne przeczytacie nie jeden mój post na tym forum smile
Fakt,że tak wiele moich rówieśniczek tutaj pisze,podnosi mnie na duchu smile

10

witam smile 22 w marcu skończę big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024