Jestem 20 letnią(rocznikowo)mieszkanką pewnego śląskiego miasta.24 grudnia otrzymałam laptopa i tak sobie myślę,że chciałabym mieć w internecie takie miejsce,gdzie chętnie bym wymieniała się swoją opinią,a także czuła potrzebna.Szukałam,szukałam i mam nadzieję,że właśnie szczęście się do mnie uśmiechnęło ![]()
Cześć:). W sumie to jesteśmy rówieśniczkami:).. Ja też od niedawna mam laptopa, i szukam miejsca,żeby popisać, pożartować...:). Mam nadzieję, że fajnie nam się będzie pisało, jeśli tylko będziesz chciała:). POzdrawiam Cię cieplutko:).
Fizia:).
Witajcie na forum dziewczyny ;-)
Fajnie, że do nas dołączyłyście!
Na początek polecam lekturę naszego regulaminu, a potem to już tylko pisanie i więcej pisania w poszczególnych tematach!!
Pozdrawiam Was obie ciepło ;-)
W końcu mam wrażenie, że fajnie trafiłam:).
Regulamin przeczytany:D...! Ale dziękuję, za wskazówkę:)!
Również Cię pozdrawiam:).
Zmykam spać:). Spokojnej nocy:).
Jestem 20 letnią(rocznikowo)mieszkanką pewnego śląskiego miasta.24 grudnia otrzymałam laptopa i tak sobie myślę,że chciałabym mieć w internecie takie miejsce,gdzie chętnie bym wymieniała się swoją opinią,a także czuła potrzebna.Szukałam,szukałam i mam nadzieję,że właśnie szczęście się do mnie uśmiechnęło
Witam Cię!
Czytałam Twoje posty i tak sobie pomyślałam,że skoro jesteśmy z tego samego miasta i jesteśmy prawie rówieśniczkami to możemy się poznać
co Ty na to?:)
Witam ![]()
witaj! widzę,że jesteśmy w podobnym wieku ![]()
Witaj!
Ja również jestem w podobnym wieku co Ty, 3 lata - żadna różnica ![]()
Miłego postowania ![]()
Dziękuję za tak ciepłe przywitanie
już troszkę się rozgościłam,więc zapewne przeczytacie nie jeden mój post na tym forum ![]()
Fakt,że tak wiele moich rówieśniczek tutaj pisze,podnosi mnie na duchu ![]()
witam
22 w marcu skończę ![]()