Co Ja mam zrobić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co Ja mam zrobić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Co Ja mam zrobić ?

hej, mam 19 lat, chciałam wam opisac moją sytuacje, nie wiem czy mi ktoś doradzi czy pomoże czy to wgl przeczyta, ale chyba muszę to napisać "komuś powiedzieć" , bo sama już sobie nie radzę.
oczywiście tyczy się to powodu rozstania przez chłopaka, on ma 23 lata...
byliśmy ze sobą niecałe 10 miesięcy , bardzo się zaangażowałam z ten związek, myslałam, jak on ma tyle lat to jest odpowiedzialny i na tyle dorosły, że swtorzyć normalny zwiazek. no Jednak zostawił mnie (spotkaliśmy się i mi powiedział, że to nie ma sensu, że nie możemy być razem, bo on niechce mieć narazie dziewczyny, i że jego uczucie juz do mnie wygasło)
od naszego roszstanie minęły 2 miesiące, a on do mnie dzwoni tak co tydzień, i sie pyta "Co tam u Ciebie" .... nie rozumiem tego, po co do mnie dzwoni jak mnie nie chce, (i przypomina mi o sobie)

Ps. Prosze o zrozumienie was.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co Ja mam zrobić ?

sarna być może właśnie tak widzi odpowiedzialnosć za Ciebie, może wie jak bardzo go kochasz i martwi się o Ciebie..
A moze  po prostu sam nie jest pewny tego co zrobił...
uważam iż powinnaś mu o tym powiedzieć- że kiedy dzwoni do ciebie to Ty na nowo cierpisz...
Jeżeli nadal tak będzie robił po prostu nie odbieraj..
Daj sobie troszkę czasu ...ból minie i słońce znowu dla Ciebie zaświeci smile

3

Sarna2812 napisał/a:

...jego uczucie juz do mnie wygasło)
od naszego roszstanie minęły 2 miesiące, a on do mnie dzwoni tak co tydzień, i sie pyta "Co tam u Ciebie" .... nie rozumiem tego, po co do mnie dzwoni jak mnie nie chce, (i przypomina mi o sobie)

Ps. Prosze o zrozumienie was.

Rozumiem, że rozdrapuje twoje gojące się rany smile powiedz mu wprost - nie dzwoń do mnie, bo to mnie tylko dołuje. I do góry uszy - pół światu tego kwiatu - poznasz takiego, który będzie o Ciebie dbał i zabiegał big_smile

4

skoro wie, ze jestes zakochana to pewnie odrobinkę to wykorzysta np. zabierze Cie do kina kilka cieplych slowek i .. do łozeczka, nie wiem nie napisalas wiele   ale tak mi sie wydaje...   faceci nie umieją byc sami  wolą byle jaki zwiazek niz nic..

5

To fakt, zawsze lubią jak ktoś przy nich tkwi, raz jedna, raz druga nawet tak z braku laku i dlatego ze się nudzą, bo kiedy są zajeci bez kija nie podchodź.

6

Jesteśmy parą

7

No i prosze po kryzysie:) Juz Cię  spowrotem kocha??

8

Kalamarnica30 napisał/a:

No i prosze po kryzysie:) Juz Cię  spowrotem kocha??

smile az sie usmiechnelam:)

Oby nie bylo znowu placzu....

9

no życzę żeby było ok... ale pamiętaj następnym razem żeby nie być tak od razu na zawołanie...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co Ja mam zrobić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024